1. New Cars
  2. All New NX
  3. Technology

TEKNOLOGI PÅ DIN SIDE

Lexus NX tar i bruk avansert, menneskefokusert teknologi for å skape en kjøreopplevelse ulik noen annen, det være seg "Hey Lexus" stemmestyringen, som føles som en ekte samtale, eller en berøringsskjerm som er det ypperste i denne klassen. Dette inkluderer introduksjonen av en helt ny multimedieplattform med bedre ytelser som møter behovet for raske, intuitive tilkoblingsmuligheter.

NESTE GENERASJON KAPASITET

I plattformen til nye NX introduseres smarttjenester, inkludert avansert skybasert navigasjon via bilens kommunikasjonsmodul (DCM). Dette gir reiseinformasjon i sanntid og trafikkoppdateringer uten at du trenger å bruke mobildataabonnementet ditt; det er en fireårig datapakke inkludert i bilens kjøpspris. I bruk er den like intuitiv som et nettbrett.

EKSTRA STOR SKJERM

Som standard, bruker Lexus Link Connect-systemet en 9.8-tommers berøringsskjerm og knapper i tillegg som gir intuitiv tilgang til de mest vanlige funksjonene. Lexus Link Pro-systemet bruker en ny 14-tommers skjerm - en av de største i sitt slag i denne typen bil. Grafikken i den høyoppløselige skjermen er klar uansett lysforhold, og hastigheten til CPUen er tre ganger raskere enn i dagens generasjon NX. Den er perfekt posisjonert for enkel interaksjon og har split-skjerm funksjonalitet, som lar deg holde oversikt over informasjon som navigasjon, lyd og klima samtidig.

LEXUS LINK APP

Et bredt utvalg av tjenester og funksjoner kan fjernstyres via Lexus Link-appen. Det er en ny verden av tilkoblingsmuligheter som er skapt for å komplementere den unike 'Omotenashi' serviceopplevelsen. Smarte og skreddersydde funksjoner lar deg finne lokale ladepunkter, ledige parkeringsplasser, booke service, fjernstyre låsing og opplåsing av bilen, stille inn temperaturen i bilen, og til og med forbedre kjørestilen din.

HOLD DEG OPPDATERT

Nye Lexus NX er mer tilkoblet enn noen gang. Den har skybasert navigasjon, første gang for Lexus, neste generasjon multimediesystem som er raskere og enklere å bruke, og over-the-air (OTA) oppdateringer som betyr at de nyeste tilkoblede opplevelsene alltid er tilgjengelige.

ØYNENE PÅ VEIEN

Du kan projisere data fra bilen direkte på frontruten, i farger. Dette store 10-tommers head-up-displayet holder deg oppdatert om for eksempel navigasjon, sikkerhetssystemer, bilinformasjon eller lydinnstillinger uten at du trenger å ta øynene fra veien. En 7-tommers TFT-skjerm (Thin Film Transistor ) er integrert i instrumentpanelet og holder det oppdatert på alle nøkkeldata, inkludert sikkerhetsadvarsler og navigasjon.

STEMMESTYRING

Takket være 'Hey Lexus' stemmestyringsassistenten, har det aldri vært enklere å ha kontroll over alt samtidig som man holder hendene på rattet. Kunstig intelligens og skyen jobber sammen for at du skal slippe å styre med knapper mens du konsentrerer deg om veien forut. Det nyutviklede systemet forstår naturlig språk, og konteksten i uttalelser som 'Jeg er sulten' eller 'Jeg fryser'. Uten å ta hendene av rattet kan du med Lexus' stemmestyringsassistent interagere med bilen på mer enn 100 ulike måter på tvers av telefon, navigasjon, lydanlegg og bilens andre kontroller.

FJERNSTYRT ENKELTHET

Lexus Link -appen lar deg åpne og lukke bilen med mobilen. Du kan også styre temperaturen i bilen og kjøle eller varme den opp før du kjører - en funksjon som er standard for NX.

FULLT BATTERI

Den trådløse mobilladeren er 50% raskere enn tidligere, og det er nå trådløs tilkobling for integrasjon med Apple CarPlay. Android Auto kan også benyttes, da via kabel.

LADEPLANLEGGING

Eiere av plug-in hybriden NX 450h+ kan bruke Lexus Link-appen til å følge med på lading, tidsplanlegging og innstillinger. Det er ideelt for å kunne lade bilen når strømprisen er på sitt laveste.
Opplev Lexus med en prøvekjøring. Først velger du en bil, et sted og et tidspunkt som passer deg, så fikser vi resten.

OPPLEV NYE NX