1. New Cars
  2. Driven By Intuition

DREVET AV INTUISJON

Når mennesker og maskiner jobber sammen kan utrolige ting skje. Det er derfor scriptet til TV-reklamen for nye Lexus ES, en bil som forutser sjåførens handlinger, i sin helhet ble skrevet av en AI (en datamaskin med kunstig intelligens) og filmet av en prisvinnende regissør.

MENNESKE OG MASKIN

På en emosjonell måte demonstrerer filmen ingeniørarbeidet og designen som gjør Lexus ES til vår mest intuitive modell til dags dato.

DESIGNET FOR Å RESPONDERE

Det innovative chassiset til Lexus ES gjør den til en intuitiv kjøreopplevelse. Avanserte tekniske løsninger understøtter de avgjørelsene du tar, og gir en komfortabel forutsigbarhet og rask respons på hver bevegelse. I tillegg hjelper Lane Tracing Assist deg med å holde filen i tett trafikk og i lave hastigheter.

DESIGNET FOR Å BESKYTTE

Nye ES kommer med Lexus Safety System+ som standard. Systemet er designet med tanke på å understøtte og være et supplement til sjåførens oppmerksomhet og til å bidra med å fatte riktige avgjørelser. Teknologien i ES fungerer som en forlengelse av ens eget sanseapparat, og bidrar til å forhindre kollisjoner.

Besøk Lexus Safety Hub 

VERDENS FØRSTE AI- og MENNESKESKAPTE FILM

Omfattende mengder date og undersøkelser ble matet inn i AI-en som produserte scriptet til TV-reklamen. Så snart scriptet var klart, ble det gitt til den prisvinnende regissøren, Kevin MacDonald, som fikk i oppgave å regissere filmen. Å arbeide med et script skapt av kunstig intelligens flyttet grensene for hva alle de involverte trodde var mulig.

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ