1. New Cars
  2. ES
  3. Oversikt

ES Executive

Sedan 4d

Graphite Black Metallic (223)

Pris fra

797200.0

Finansiering fra

kr 9 256/Måned

Finansiering

Standard motor

300h Bensin Hybrid

Standard garanti

5år/200.000km

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Nøkkelegenskaper

HEAD-UP DISPLAY

ES' head-up-display, som er høyoppløselig og i farger, bruker teknologi først utviklet for jagerfly. Displayet er plassert slik at det ikke forstyrrer synsfeltet, samtidig som det projiserer viktig informasjon rett på frontruten. Bildet er så skarpt at du ikke vil ha noen problemer med å få med deg informasjonen, selv i direkte sollys.

DIGITALE SIDESPEIL

Speilene har blitt erstattet med kompakte høyoppløselige kameraer koblet til skjermer på innsiden av bilen. Sammenlignet med vanlige speil, gir dette systemet bedre sikt bakover, og generelt forbedret sikt i alle slags kjøreforhold.

SKINNRATT

Et treeket ratt kombinerer skinn med finkornet tre og sitter perfekt i hendene. Via integrerte knapper kan man betjene lyd, telefon, stemmegjenkjenning, multiinformasjonskjermen, den dynamiske cruisekontrollen med radar, og filskiftassistenten. Rattet kan også fås med varme.
Pris fra
797200.0
(Ink. MVA)

Tallene er for sammenligningsformål; sammenligne kun drivstofforbruk og CO2-tall med andre biler testet etter samme tekniske prosedyrer. Disse tallene gjenspeiler kanskje ikke virkelige kjøreresultater. Alle kjøretøy er sertifisert i henhold til World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). CO2-tall (og dermed bilavgift og veiledende priser) kan avvike fra informasjon skrevet ut før 1. april 2020, på grunn av endring i den offisielle beregningsmetoden.

ES Galleri

Utforsk i 360

Fullscreen Close

Aktuelle tilbud

No content found
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ