1. New Cars
  2. Special edition

ES 300h SPECIAL EDITION

START 2021 I DENNE UNIKE SEDANEN

Vi introduserer nye ES 300h Special Edition, en mellomstor sedan som byr på et uslåelig nivå av avansert teknologi til en meget konkurransedyktig pris. I tillegg til Lexus Safety System +, som er standard på alle ES-modeller, har ES 300h Special Edition en intuitiv 12.3" multimediaskjerm med Lexus Premium Navigasjon, Blindsonemonitor og Varsel om kryssende trafikk bak bilen. Den har dessuten oppvarmet ratt, avising av frontruten og regnsensor som standard.

PROVOKATIV DESIGN

Dristig provokativ - ES gjør om kull på antagelsene om hva en sedan kan være. Fra siden vil du legge merke til den kupé-lignende silhuetten som, på innsiden, byr på romsligheten og raffinementet til en flaggskipsedan. For å gi den et iøynefallende utseende, har nye ES 300h Special Edition særegne 18" eller 17" felger og innstegslister i børstet aluminium med Lexus-logoen inngravert.

Les mer om Lexus design

OPPVARMET RATT

Det nydelig utformede skinnrattet er utstyrt med varme for de kalde vintermorgenene. Det har integrerte knapper som kontrollerer lyd, telefon, stemmegjenkjenning, multiniformasjonsskjermen, Dynamisk Radar Cruisekontroll og Kjørefeltsporingsassistenten.

TRÅDLØS SMARTTELEFONLADER

En trådløs smarttelefonlader i midtkonsollen lar deg lade kompatible mobiltelefoner, og gjør ladekabler overflødige.

REGNSENSOR / AVISER TIL FRONTRUTEN

Beroende på intensiteten til regnet, vil en sensor på frontruten automatisk variere hastigheten til vindusviskerne for å sikre klar sikt. Frontruten på ES 300h Special Edition er også utstyrt med en aviser som fjerner is på kalde morgener.

BLINDSONEMONITOR / VARSLING OM KRYSSENDE TRAFIKK BAK BILEN OG BREMSING

Mens Blindsonemonitoren, som er en radaranordning montert i støtfangeren bak, oppdager kjøretøy i tilstøtende kjørefelt som ikke er synlige i sidespeilene, opererer Varsling om kryssende trafikk bak bilen ved hjelp av de samme sensorene når du rygger. Det oppdager hindringer bak bilen og kjøretøy som nærmer seg bakfra. Hvis nødvendig, kan det bruke Akselerasjons- og Bremsekontroll for å forhindre et sammenstøt.

12.3” MULTIMEDIASKJERM

Perfekt posisjonert for en avslappende kjøretur, ES' store 12.3-tommers multimediaskjerm kan styres med stemmekommandoer eller den nye berøringsflaten. Delt skjerm-muligheten lar deg samtidig se informasjon som Lexus Premium Navigasjon og temperaturer, eller nyte den makeløse lyden fra Mark Levinson® Surround systemet med 17 høyttalere.

INTELLIGENT KONNEKTIVITET

Utstyrt med en ekstra bred 12.3-tommers multimediaskjerm, byr Lexus Premium Navigasjonen i ES 300h Special Edition på levende 3D-grafikk og kan oppdateres 'over the air'. Utstyrt med Apple CarPlay® og Android Auto®, lar ES deg enkelt se og bruke apper fra smarttelefonen din, som Lexus Link, på den 12.3-tommers skjermen.

Les mer om Lexus teknologi
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ