1. New Cars
  2. The All New ES 2021

VÅGALT ELEGANT

En selvladende hybrid som gjør hver sving til en glede. Den nye ES 300h tilfører en provokativ edge til en bil som alltid har utstrålt stil og sofistikasjon. Føl det pirrende samspillet mellom kraft og kontroll, uansett destinasjon.

MØT NYE ES 300h

Den forlokkende coupé-lignende silhuetten til nye ES 300h hinter om en sedan som lengter etter å bli kjørt. Øynene trekkes mot en vågal ny grill, slående frontlykter og særegne hjul. Med sin dynamiske utforming er dette en bil med selvtillit som umiddelbart smitter over på sjåføren. Teknologi er overalt i den nye ES, noe som gjør at du føler deg tryggere og mer bemyndiget ved rattet enn noen gang.

FØL YTELSE

ELEKTRISK MOTOR

Leverer 88 kW (120 DIN hk) med kraft og 202 Nm øyeblikkelig dreiemoment.

 

BENSINMOTOR

En 2.5-liters bensinmotor gir 131 kW (178 DIN hk) med fantastisk jevn kraft og et maksimalt dreiemoment på 221 Nm.

HYBRIDYTELSE

Akselerer fra 0-100 km/t på 8.9 sekunder, til en toppfart på 180 km/t. Kjør i gjennomsnitt 50% av tiden i EV-modus, helt uten utslipp.

SELVLADENDE KRAFT OG RAFFINEMENT

Gi deg hen til kjøreopplevelsen, og glem at du sitter bak rattet i en bil som er mer økonomisk og miljøvennlig enn de fleste konvensjonelle sedaner. Batteriet lader seg selv mens bilen kjører, reduserer farten eller bremser, og den fjerde generasjonen av Lexus' hyllede selvladende hybrid-drivverk leverer rask lineær akselerasjon akkurat når du trenger det - helt uten at du må plugge inn eller trenger å bekymre deg for rekkevidde. Nyt den nesten totale stillheten når du kjører i EV-modus, eller opplevelsen av raffinert cruising på motorveien. Aldri før har kjøringen føltes så jevn, takket være presis finjustering av bilens aerodynamikk, vektkontroll og forbedret bakfjæring.

FORUTSER DINE BEHOV

Den nye ES 300h omslutter deg med mer teknologi enn noensinne. Dette materialiserer Omotenashi-ånden, som er en gammel japansk gjestfrihetsfilosofi basert på å forutse andres behov allerede før de oppstår, og kan blant annet sees i klimaanlegget som tilsetter små nanoe ® X-partikler til luften i kupeen. Disse partiklene bidrar til å hemme virus og bakterier, reduserer lukt og fukter håret og huden til de som sitter i bilen. Det kan også oppleves gjennom den digitale sidesyns-monitoren, som gir et bredt synsfelt og tydelig synlighet selv om det er natt eller regn.

BEDRE TILKOBLET

Med Lexus Link kan du nyte bekvemmeligheten og tryggheten ved å kunne kartlegge ditt eget kjøremønster, eller administrere service på bilen din. Lexus Link naviger deg gjennom byen, og leder deg helt frem til din endelige destinasjon etter at du har parkert. Med Apple CarPlay ® og Android Auto ® kan du vise og få tilgang til smarttelefon-apper på bilens 12,3" berøringsskjerm, som er flyttet fremover for å gjøre den mer sjåførfokusert og lettere å bruke.

I TRYGGE HENDER

Nye ES 300h kommer med Lexus Safety System + (LSS +), som inneholder flere banebrytende funksjoner. Et eksempel er Veikryssassistenten, som oppdager møtende biler og kryssende fotgjengere når du svinger i et veikryss. Du har også (Nødstyringsassistent som støtter styrebevegelsene dine når det er en fotgjenger veldig nær eller i kjørefeltet ditt. En annen debut i nye ES 300h er Kurvehastighetsreduksjon, som automatisk bremser ned hvis hastigheten må dempes i en sving. Til slutt hjelper Bladescan ® Adaptivt Fjernlyssystem deg med å gjenkjenne trafikanter og veiskilt tydeligere og på større avstand uten å blende møtende biler.

HARMONISK INTERIØR

Ta plass bak rattet i den nye ES 300h og opplev en spesiell følelse av harmoni. Beundre den fantastiske detaljrikheten og håndverket som er utført av Lexus' berømte 'Takumi'-håndverkere. Det overdådige setetrekket er nå tilgjengelig i stilige nye utførelser. De utsøkte nye panelene er karakteristiske for kupeens håndlagde estetikk. Alt smelter sammen med en følelse av romslighet for å skape et svært avslappende miljø som minner om roen og komforten i en luksuriøs stue.

FOR PASSASJERENS FORNØYELSE

Passasjerene dine vil også føle den unike roen i den nye ES 300h. Her får de nesten 1 meter benplass i baksetene, som også kan justeres og varmes opp fra et panel på midtarmlenet. Lexus Climate Concierge skaper det ideelle klimaet som passer hver person i bilen. Lytt til det førsteklasses Mark Levinson ® Premium Surround Sound-systemet med 17 høyttalere, som utfyller den stille kupeen perfekt.

ENKLE FINANSIERINGSLØSNINGER

Fra finansiering til forsikring, vedlikehold og til og med dekk, gjør den fleksible Lexus Easy -finansieringsløsningen det enklere enn noensinne å eie og ta vare på din Lexus. Det er ikke bare bilene våre som gjør Lexus unikt, men også "Omotenashi" -filosofien som gjennomsyrer alt og strekker seg til en eieropplevelse som får deg til å føle deg spesiell. Akkurat som en gjest skal.

NYE ES 300h

Utforsk den indre harmonien og det provokative utvendige designet til den nye ES 300h - en bil som utstråler kraft og glede hver eneste kjøretur.

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ