1. New Cars
  2. LC
  3. Oversikt

LC Sport+

Coupe 2 Dørs

Black (212)

Pris fra

1862300.0

Standard motor

5.0l Petrol

Standard garanti

5år/200.000km

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Nøkkelegenskaper

HØY KAROSSERISTIVHET

LCs utrolig sterke karosseriramme og nye lette fjæringskomponenter har resultert i god kjøredynamikk. Ikke-deformerende LC-deler er laget av stål med ultrahøy strekkfasthet. Dør-, bagasjeroms- og panserpanelene er laget av lettvektsaluminium og komponenter som tak og dørkarmer er laget med sterk, vektbesparende karbonfiberplast. Resultatet er en kompromissløs presisjon, lavt tyngdepunkt og en tilnærmet perfekt vektfordeling.

LEXUS SAFETY SYSTEM+

Det banebrytende sikkerhetssystemet Lexus Safety System+ er standard på alle LC modellene og trygger reisen med en rekke sikkerhetsfunksjoner: Pre-kollisjonssystemet kan oppdage fotgjengere i veibanen. En Avansert Filholdeassistent holder deg og bilen på rett kurs. Automatisk Fjernlys forbedrer nattsynet og Dynamisk Radar Cruisekontroll regulerer farten din i henhold til kjøretøyet foran.

HOLOGRAFISK LED BAKLYS

De iøynefallende baklyktene er inspirert av etterbrennerne til jagerfly, og ved en nærmere titt, legger du merke til en skulpturert metallramme som projiserer et evig Lexus-L motiv i hver lykt. LC er full av slike detaljer.
Pris fra
1862300.0
(Ink. MVA)

Tallene er for sammenligningsformål; sammenligne kun drivstofforbruk og CO2-tall med andre biler testet etter samme tekniske prosedyrer. Disse tallene gjenspeiler kanskje ikke virkelige kjøreresultater. Alle kjøretøy er sertifisert i henhold til World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). CO2-tall (og dermed bilavgift og veiledende priser) kan avvike fra informasjon skrevet ut før 1. april 2020, på grunn av endring i den offisielle beregningsmetoden.

LC Galleri

Utforsk i 360

Fullskjerm Lukk

Aktuelle tilbud

No content found
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ