1. New Cars
  2. LC
  3. Oversikt

LC Luxury Sound&Tech

Coupe 2 Dørs

LC - Luxury Sound&Tech - Coupe 2 Dørs
Pris fra
kr 1 474 600
Finansiering fra
Finansiering
  • Frontrutedisplay (HUD = Head Up Display)
  • Front seats, Semi-aniline leather upholstery
  • Semi-Aniline toppkvalitet skinninteriør
3.5l Bensin Hybrid
5år/200.000km

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Nøkkelegenskaper

HØY KAROSSERISTIVHET

LCs utrolig sterke karosseriramme og nye lette fjæringskomponenter har resultert i god kjøredynamikk. Ikke-deformerende LC-deler er laget av stål med ultrahøy strekkfasthet. Dør-, bagasjeroms- og panserpanelene er laget av lettvektsaluminium og komponenter som tak og dørkarmer er laget med sterk, vektbesparende karbonfiberplast. Resultatet er en kompromissløs presisjon, lavt tyngdepunkt og en tilnærmet perfekt vektfordeling.

LEXUS SAFETY SYSTEM+

Det banebrytende sikkerhetssystemet Lexus Safety System+ er standard på alle LC modellene og trygger reisen med en rekke sikkerhetsfunksjoner: Pre-kollisjonssystemet kan oppdage fotgjengere i veibanen. En Avansert Filholdeassistent holder deg og bilen på rett kurs. Automatisk Fjernlys forbedrer nattsynet og Dynamisk Radar Cruisekontroll regulerer farten din i henhold til kjøretøyet foran.

HOLOGRAFISK LED BAKLYS

De iøynefallende baklyktene er inspirert av etterbrennerne til jagerfly, og ved en nærmere titt, legger du merke til en skulpturert metallramme som projiserer et evig Lexus-L motiv i hver lykt. LC er full av slike detaljer.

LC Galleri

Utforsk i 360

Fullskjerm Lukk
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ