1. New Cars
  2. LS
  3. Oversikt

LS Luxury Color pack

Sedan Lang 4d

Graphite Black Metallic (223)

Pris fra

1962200.0

Standard motor

500h Bensin Hybrid

Standard garanti

5år/200.000km

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Nøkkelegenskaper

RATT I SKINN ELLER SKINN OG TREVERK

Vårt treeikers skinnratt ligger godt i hendene dine, og det kan til og med varmes opp for kalde morgener. Samtidig kombinerer vårt alternativ ekte skinn med vakre detaljer av fint treverk, noe fingrene dine kan nyte til det fulle.

HEAD-UP DISPLAY

Med teknologi som først ble utviklet for kampfly, er LS-ens høyoppløselige Head-Up Display i farger plassert diskret i synsfeltet og avbilder viktig informasjon på frontruten. Med sine 24 tommer er dette verdens største, og det skaper et så klart og skarpt bilde at du ikke vil ha problemer med å vise dataene, selv i det klareste solskinn.

FØRERFOKUSERT COCKPIT

Den førerfokuserte cockpiten er lav og innbydende og gir deg et ideelt utsyn over veien forut og en virkelig givende kjøreopplevelse.
Pris fra
1962200.0
(Ink. MVA)

Tallene er for sammenligningsformål; sammenligne kun drivstofforbruk og CO2-tall med andre biler testet etter samme tekniske prosedyrer. Disse tallene gjenspeiler kanskje ikke virkelige kjøreresultater. Alle kjøretøy er sertifisert i henhold til World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). CO2-tall (og dermed bilavgift og veiledende priser) kan avvike fra informasjon skrevet ut før 1. april 2020, på grunn av endring i den offisielle beregningsmetoden.

LS Galleri

Utforsk i 360

Fullscreen Close

Aktuelle tilbud

No content found
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ