1. New Cars
  2. Oversikt

RCF Track Edition

Coupe 2 Doors

Sonic Titanium (1J7)

Pris fra

1734700.0

Standard motor

5.0L petrol 50P- (468 HP)

Standard garanti

5år/200.000km

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Nøkkelegenskaper

LFA-INSPIRERTE INSTRUMENTER

RC Fs instrumentpanel har en stor turteller som endres etter kjøreprogram. Den kommer også med digital og analog fartsmåler, en måler for dreiemoment, en måler for G-krefter, målere for olje- og vanntemperatur, kilometerteller og til og med en stoppeklokke.

LEXUS MEDIA DISPLAY

Lexus Media Display kommer med en 7-tommers skjerm som betjenes via en berøringsflate. Du kan styre lyd- og klimaanlegg på displayet. Smarttelefoner kan linkes til systemet, og du kan se visse elementer fra telefonen på skjermen.

MARK LEVINSON®

RC Fs 17-høyttaleres, 835 Watt Mark Levinson® Premium Surround system er skreddersydd til akustikken i kupeen. Det leverer en lydopplevelse uten sidestykke, som forsterkes ytterligere av Clari-Fi™: et system som gjenoppretter lyd som går tapt i komprimeringen av MP3 lydfiler.
Pris fra
1734700.0
(Ink. MVA)

Tallene er for sammenligningsformål; sammenligne kun drivstofforbruk og CO2-tall med andre biler testet etter samme tekniske prosedyrer. Disse tallene gjenspeiler kanskje ikke virkelige kjøreresultater. Alle kjøretøy er sertifisert i henhold til World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). CO2-tall (og dermed bilavgift og veiledende priser) kan avvike fra informasjon skrevet ut før 1. april 2020, på grunn av endring i den offisielle beregningsmetoden.

RC F Galleri

Utforsk i 360

Fullscreen Close

Aktuelle tilbud

No content found
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ