1. New Cars
  2. RX
  3. All New RX
  4. Complete Connectivity

RX EGENSKAPER

KOMPLETT TILKOBLING

RX EGENSKAPER

LEXUS LINK

Lexus Link appen byr på en ny verden av tilkoblingsmuligheter som et komplement til den unike ´Omotenashi´ opplevelsen. Smarte og skreddersydde funksjoner hjelper deg med å planlegge reisen, finne parkeringsplasser, booke service eller til og med forbedre kjørestilen. For en sømløs elektrifisert opplevelse kan du følge med på batterinivået og rekkevidden til RX 450h+ på din egen mobiltelefon. Abonnerer du på Lexus Charging Solution finner appen ladestasjoner over hele Europa.

RX EGENSKAPER

MOBILKOMPATIBEL

Med kablet Android Auto eller trådløs Apple CarPlay, får du tilgang til mange av telefonens apper på det 14" store touchdisplayet.
RX EGENSKAPER

AVANSERTE STEMMEKOMMANDOER

Den nyutviklede "Hei Lexus" taleassistenten forstår naturlig språk og uttrykk, og kjenner til og med igjen hvilken av passasjerene i forsetene som snakker. Kunstig intelligens og skyen samarbeider for å unngå febrilsk leting etter knapper, og lar deg heller fokusere på veien.
RX EGENSKAPER

ENKEL LADING

Lad smartelefoner og andre elektroniske duppeditter med den trådløse laderen, som nå er 50% raskere. Rundt om i kupéen finner du også 6 USB utganger.