1. New Cars
  2. RX
  3. All New RX
  4. Focused On Drivers

RX EGENSKAPER

FOKUS PÅ FØRERNE

RX EGENSKAPER

TAZUNA COCKPIT

Lexus´ Tasuza designkonsept får navnet fra det japanske ordet for ´tøylene til en hest´, som tar for seg en direkte, men intuitiv kontroll. Informasjonskilder som den 14" store multimediaskjermen, multiinformasjonsdisplayet og Head-Up displayent er bekvemmelig plassert for å minimere øye og hodebevegelse. Hovedknapper og kontroller er også enkelt tilgjengelig.

 

 

 

RX EGENSKAPER

VARM VELKOMST

Når du åpner førerdøren, viser RX instrumentene bilens silhuett og ønsker deg velkommen ved navn. Når du tråkker på bremsepedalen begynner på-knappen å pulsere rolig. Cockpiten vekkes subtilt til liv med grafikk og lyder koordinert på tvers av instrumenter og skjermer.
RX EGENSKAPER

EKSTRA STOR 14" TOUCHSKJERM

Perfekt posisjonert for avslappende interaksjon. Den 14" store høyoppløste berøringsskjermen er en av de største du får tak i, og gir tilgang til informasjon som navigasjon, lyd og klimakontroll.
RX EGENSKAPER

SKULPTURERT RATT

Med rattet har man fokusert ekstra på formen og tverrseksjonen, for en bedre følelse og bedre styrestabilitet. Tommelhvilere og berøringssensitive knapper har også blitt redesignet.