1. New Cars
  2. UX
  3. Joy Crookes
LEXUS UX

BLI MED PÅ TUR MED JOY CROOKES

  • Den britiske sangeren, låtskriveren og musikeren har blitt avduket som den nyeste Lexus UX ambassadøren.
  • Kampanjen marker lanseringen av den nye kompakte crossoveren UX, en av Lexus´ bestselgende modeller i Europa.
  • Joy Crookes hit "Feet Don´t Fail Me Now" er lydsporet i TV reklamen (TVC).

 

I dag slipper Lexus kampanjen for nye UX, med internasjonalt anerkjente, BRIT-nominerte og Mercury pris-kortlistede Joy Crookes i hovedrollen som Lexus´ ansikt og stemme.

Samarbeidet markerer et skifte i merkets talentstrategi for å nå et yngre, mer mangfoldig og sosialt engasjert publikum. Joy Crookes er selve manifestasjonen av den nye Lexus forbrukeren, og en ambassadør som redefinerer moderne luksus og stil.

Joys stil er en kurert sammensveising av kultur og æraer påvirket av oppveksten i det mangfoldige Sør-London. Resultatet er en bevisst unik og kraftig estetikk som skinner gjennom i enhver produksjon. Crookes bruker også hennes egen plattform til å skape oppmerksomhet rundt problemene som står henne nærest, blant dem bærekraft, med søkelys på hvordan fremtidige generasjoner skal ha tilgang til naturen, uansett hvor de kommer fra.

Den nye kampanjen feirer "The energy that drives you on", og tar for seg Joy som benytter UX som et rom som legger til rette for barndomsdrømmen om å være en verdenskjent musiker. UX er kjøretøy for kreativiteten og en alltid-på-farta livsstil, hvor Joy dyrker lidenskapen sin og energien, to karakteristikker som konstant driver henne fremover.

Innholdet med Joy faller inn under flere kreative søyler, med et underliggende narrativ om hvordan UX legger til rette for storbyutforskning. Fire korte filmer bringer konseptet til live, hvor seerne blir med på en spennende tur sammen med Joy, der den første turen går til stranda. De neste filmene tar oss med gjennom en livlig storby og viser frem UX moderne teknologi og fantastiske kjøreopplevelse. UX er utviklet med ´Kontinuerlig Utvikling´ i tankene, dermed utforsker Joy byen ved hjelp av det raskere og mer intuitive Lexus Premium Navigasjonsmultimediasystemet, med oppdateringer fra skyen og "Hei Lexus" stemmeassistenten, som hun bruker til å spille av kampanjens lydspor, "Feet Don´t Fail Me Now".

Forbedret smarttelefonintegrering i UX betyr at apper kan vises på den nye ekstra store 12.3" eller 8" touchskjermen, som er flyttet enda nærmere sjåføren for enklere tilgang. Nye Lexus Link tilkoblede tjenester appen forbedrer kjøreopplevelsen, med smarte funksjoner som fjernstyring av klimaanlegget samt låsing/åpning bilen – alt fra din egen stue. Kampanjen brer seg også ut til Joys mangfoldige og store følgerskare med spennende innhold skreddersydd for Instagram og TikTok – en mulighet til å nå et nytt publikum.

Andre nøkkelfunksjoner og oppgraderinger i Lexus UX innebærer den helt nye F SPORT Design utstyrsgraden med sporty eksteriør designdetaljer og Adaptive Variable Dempere (AVS) med performance demperstaver som er standard for UX F SPORT. Nye eksteriørfarger, bi-tone lakkeringsalternativer og interiørvalg skaper en personalisert opplevelse for dem som søker Lexus´ verdenskjente Omotenashi filosofi.

Revisjoner på UX´ Lexus Safety System+ har forbedret ytelsen til Pre-kollisjonssystemet, som utstyrer bilen med Assistanse for sving i kryss – for tryggere venstre- og høyresvinger i veikryss. UX kommer også med Nødstyringsassistanse som hjelper føreren med å unngå hindringer i veibanen, uten å forlate kjørefeltet.

Joy Crookes: "Kreativitet i alle former gir meg energi og inspirasjon. Å jobbe med den nye UX kampanjen har vist meg Lexus´ forpliktelse til håndverk og kreativitet. I likhet med Lexus UX eiere, jobber jeg alltid med å uttrykke meg selv. Jeg er heldig nok til å få gjøre det gjennom musikken min, mote og kunst, og jeg er takknemlig for at Lexus har gitt meg en ny plattform hvor jeg kan gjøre akkurat det."

Pascal Ruch, Visepresident for Lexus Europa sier: "Joy manifesterer Lexus´ lidenskap og energi for kreativitet, design og bærekraft. Hennes unike stil og dristige personlighet gjør henne til en perfekt ambassadør for nye Lexus UX."

For mer informasjon, sjekk ut: https://www.lexus.eu/car-models/ux/all-new-ux/

For verdenspremiere pressemelding, besøk: https://newsroom.lexus.eu/lexus-ux-upgrades-deliver-new-tech-improved-handling-and-more-choice/

#Lexus     #LexusUX     #LexusXJoyCrookes    #ExperienceAmazing