1. New Cars
  2. UX
  3. Oversikt

UX Premium Tech

5d

Graphite Black Metallic (223)

Pris fra

471300.0

Finansiering fra

kr 5 746/Måned

Finansiering

Standard motor

Elektrisk Motor

Standard garanti

5år/200.000km

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/no/no

NØKKELEGENSKAPER

FØRERFOKUSERT

Ta plass i førersetet i nye UX og du finner umiddelbart en perfekt sittestilling. Vel på plass har du full oversikt over veien. Et håndsydd skinnratt sitter godt i hendene, og girskiftene foretar du med hendler montert på rattstammen. Gassresponsen er umiddelbar, takket være shift-by-wire-teknologi. Det ergonomiske dashbordet er designet for å holde antallet distraksjoner til et minimum. Det kommer med innovative løsninger som trådløs ladning av telefonen og trådløs betjening av lufteventilene.

10.3" LEXUS PREMIUM-NAVIGASJON

Den nyeste Lexus premium-navigasjonen kommer med en 10.3-tommers skjerm, eller en 7-tommers i standardmodellen. Navigasjonen byr på 3D-grafikk og flere ulike kartversjoner.

BERØRINGSFLATE

Hovedskjermen i UX styres via en berøringsflate eller med stemmekommandoer. Berøringsflaten bruker de samme hånd- og fingerbevegelsene som man kjenner fra smarttelefoner, som sveiping og dobbeltklikking.
Pris fra
471300.0
(Ink. MVA)

Tallene er for sammenligningsformål; sammenligne kun drivstofforbruk og CO2-tall med andre biler testet etter samme tekniske prosedyrer. Disse tallene gjenspeiler kanskje ikke virkelige kjøreresultater. Alle kjøretøy er sertifisert i henhold til World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). CO2-tall (og dermed bilavgift og veiledende priser) kan avvike fra informasjon skrevet ut før 1. april 2020, på grunn av endring i den offisielle beregningsmetoden.

UX Galleri

UTFORSK I 360°

Fullscreen Close

Aktuelle tilbud

No content found
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ