1. Owners
  2. Connected Services & Multimedia
  3. Lexus link
LEXUS LINK OG MULTIMEDIA

LEXUS LINK

Koble deg på fremtiden med mobilitets-appen Lexus Link. Den gir deg sømløs tilgang til en rekke tjenester som sparer, tid, penger og hodebry.

KOBLE DEG TIL FREMTIDEN

Lexus Link forvandler bilen din til en tilkoblet bil. Den nye mobilappen byr på tilgang til en rekke tjenester som: finn min bil, guding til målet til fots fra der du har parkert, reiseplanlegger og elektroniske servicepåminnelser.

HVA ER LEXUS LINK?

 

Lexus Link forvandler bilen din til en tilkoblet bil. Den nye appen byr på tilgang til en rekke tjenester som: finn min bil, guiding til målet til fots fra der du har parkert, reiseplanlegger og elektroniske servicepåminnelser. Å komme i gang er enkelt: registrer deg i Min Lexus og last ned appen så er du klar til å utforske mulighetene. Lexus Link er enn så lenge kun tilgjengelig for utvalgte Lexus-modeller.

LEXUS LINK

SEND DESTINASJON

Planlegg reisen før du drar eller gjør tilpasninger underveis. Lexus Link appen kan sende destinasjoner direkte til navigasjonssystemet ditt.
LEXUS LINK

BIL TIL DØR

Går du det siste stykket til fots? Send detaljene fra navigasjonssystemet til appen og gjør hele reisen sømløs og enkel.
LEXUS LINK

FINN MIN BIL

Finn igjen din Lexus, selv på de største parkeringsplasser. Lexus Link hjelper deg å finne igjen bilen og deler også plasseringen med dem du vil skal vite den.
LEXUS LINK

KJØREANALYSE

Kikk nærmere på reisehistorikken din. Lexus Link har data som lar deg følge kjøremønster og stil med informasjon som inkluderer fart, akselerasjon, bremsing og distanse.
LEXUS LINK

HYBRID COACHING

I Lexus’ selvladende hybrider gir denne funksjonen råd om hvordan du kan forbedre kjørestilen og maksimere tiden i EV-modus. Slik reduserer du både utslipp og forbruk.
LEXUS LINK

FJERNSTYRT LADING

Bruk Lexus Link-appen til å sjekke ladenivået og rekkevidden til din UX 300e. Når du lader hjemme er det også mulig å se i appen når bilen er fulladet. Du kan til tidsstyre når bilen skal være ferdigladet, i tide til ditt planlagte avreisetidspunkt.
LEXUS LINK

FjERNSTYRT KLIMAANLEGG OG AVISING

Denne funksjonen lar deg styre klimaanlegget og avise frontruten til UX 300e i appen. I tillegg kan klimaanlegget stilles inn for en planlagt avgangstid, som sikrer maksimal komfort når du kommer til bilen. Defrosteren kan også fjernstyres på kalde morgener.

 

LEXUS LINK

AVANSERT URBAN KONNEKTIVITET

I tillegg til EV-relaterte oppgaver, vil Lexus Link hjelpe deg med å organisere servicer av din UX 300e eller bruke" Del til bil" for å planlegge en ferie eller forretningsreise og sende den til bilen din. "Bil til dør" guider deg til ditt endelige reisemål til fots eller med offentlig transport når du har parkert, "Finn min bil" hjelper deg med å finne UX 300e når du kommer tilbake. Til slutt lar "Kjøreanalyse" deg analysere reiser og skille mellom privat- og jobbkjøring.
LEXUS LINK

LADESTASJON-FINNER

Denne funksjonen hjelper deg med å raskt finne ladestasjoner over hele Europa. Når du kommer til en ladestasjon, identifiserer du deg bare ved hjelp av appen eller RFID-kortet eller Lexus Link-appen før du lader den. For ekstra transparens får eierne en månedlig oversikt over ladeøkter.

Gjør vedlikeholdet enklere. Du er bare noen klikk unna å booke din neste service, uavhengig av hvor du bor.

Du går aldri glipp av en service med servicepåminnelser som er knyttet til kilometerstanden til din bil. Vær trygg på at bilen din alltid er i topp stand.

Så lenge du er Lexus-eier, vil vi sørge for at du til enhver tid mottar enestående kundeservice. Vi vet at forventningene dine er ekstremt høye; du valgte tross alt en Lexus.

Koble til inntil 10 enheter til bilens Wi-Fi, og følg med på databruken gjennom appen.

Følg med på ladenivået til bilens 12-volts batteri.

Beroende på ulykkens alvorlighetsgrad, informeres utvalgte nødkontakter.