Lexus link 1920x1080 hero banner

EIERE

BLUETOOTH®

Forbedre kjøreopplevelsen ved bruk av bilens Bluetooth®-teknologi. Kobl telefonen til din Lexus og nyt hver kjøretur.

    2017 lexus care bluetooth compatibility

HÅNDFRI

KOBLE TIL DIN TELEFON VIA BLUETOOTH®

Ved å koble til en enhet kan du foreta telefonsamtaler helt lovlig og få tilgang til mange av telefonens tjenester. Livet stopper ikke opp selv om man er på veien.

SJEKK BLUETOOTH-KOMPABILITETEN TIL DIN BIL

Bruk vår Bluetooth-sjekker under for å finne din bils bletooth-muligheter.

SVAR PÅ DINE BLUETOOTH-SPØRSMÅL

Hvis du har spørsmål om bilens Bluetooth-teknologi, vennligst ta en titt på vår FAQ under eller kontakt din lokale Lexus-forhandler.

 • HVA ER BLUETOOTH-TEKNOLOGI OG HVORDAN VIRKER DET?

  Bluetooth er trådløs overføring av data over korte distanser. En spesifikk radiofrekvens brukes for å sende data gjennom nettverket. Bluetooth-tilkobling er en sikker måte å dele data på, og finnes i alt fra mobiltelefoner til digitale kameraer.

 • HVORDAN KOBLE BLUETOOTH TIL MIN BIL

  1. Beegynn med å slå på Bluetooth på din mobilenhet.

  2. I din Lexus, uten å ha beina på pedalene og med giret i 'PARK', trykk én gang på 'POWER'-knappen for å skru på multimedia-systemet.

  3. Når systemet er aktivt trykker du på 'MENU'-knappen i midtkonsollen for å hente frem menyen.

  4. Ved hjelp av berøringsflaten velger du ‘SETUP’ > ‘BLUETOOTH’ > ‘ADD DEVICE’ og velger din enhet fra listen over tilgjengelige enheter.

  5. På din enhet følger du instruksjonene på skjermen for å fullføre registreringen. Det er mulig du blir bedt om å taste inn en kode for å bekrefte telefonens identitet, eller så kobler den seg opp automatisk.

  6. Med mobilenheten registrert går du tilbake til 'BLUETOOTH' setup-menyen og velger å koble til enten som telefon, lydsystem eller som begge.

  7. Når enheten er koblet til bilen en gang vil den automatisk bli gjenkjent neste gang - slå ganske enkelt på Bluetooth på mobilenheten for å koble til.

  8. Med en smarttelefon tilkoblet kan samtaler foretas enkelt og trygt. Du kan også streame musikk fra en telefon eller nettbrett ved å gå inn på AUDIO-menyen i multimediasystemet.

 • JEG HAR FORTSATT PROBLEMER. HVORDAN KAN JEG FEILSØKE MIN LEXUS BLUETOOTH-TILKOBLING

  Hvis du fortsatt har problemer med tilkoblingen, sjekk det følgende før du kontakter din lokale Lexus-forhandler for ytterligere support.

  1. Sjekk at telefonen er kompatibel med Lexus Bluetooth som beskrevet i framgangsmåten over.

  2. Sjekk at telefonen eller bilen ikke oppdager en annen enhet. Velg ‘Settings’ og så ‘Bluetooth’, og deretter ‘Add phone’ for å være sikker på at kjøretøyet gjenkjenner begge som godkjente enheter.

  3. Fjern en av enhetene midlertidig hvis den er ute av stand til å oppdage begge enhetene.