1. Plug-In Hybrid
LEXUS ELECTRIFIED

HELT NYTT DRIVVERK

Lexus' nye plug-in hybridteknologi kombinerer kraftige selvladende hybridytelser med enestående helelektriske egenskaper for å gi den klasseledende raffinement, elektrisk rekkevidde og effektivitet.

HVA ER EN LEXUS PLUG-IN HYBRID?


I en plug-in hybrid fra Lexus er det to kraftkilder: en silkemyk bensinmotor og et stort litium-ion-batteri som gir kraft til elmotorene/generatorene. Fulladet kan en plug-in hybrid kjøre inntil 74 km på strøm alene, og når batteriet er tømt går den over til et svært effektivt hybridprogram.

ENKEL LADING

Plug-in Hybrider kan lade batteriene via ledning fra en ekstern strømkilde. Selv om nye Lexus NX 450h+ kan lades fra en vanlig stikkontakt, anbefaler vi en Lexus hjemmelader for raskere lading.

PLUG-IN HYBRID

UTFORSK HELT NYE NX

PIONERER I ELEKTRIFISERING

Nye Lexus NX 450h+ plug-in hybrid drar veksel på mer enn 15 år i førersetet når det kommer til elektrifisering. Gjennombrudd som 4. generasjon Atkinson-syklus motorer, hybride transakslinger, batteristyresystemer og strømstyringsenheter har satt standarden for en helelektrisk fremtid.

BESKYTTELSE AV PLANETEN

For å kutte klimagasser og med mål om å bli et nullutslippsselskap innen 2050, mener Lexus at effektiv elektrifisering av kjøretøy er avgjørende. Siden lanseringen av RX 400h i 2005, verdens første elektrifiserte luksusbil, har Lexus tatt initiativ til å utvikle og fremme bred bruk av selvladende Lexus Hybrider, med mer enn 2 millioner solgte til dags dato. I tillegg til å redusere utslippet av biler, planlegger vi å null CO2 utslipp og å minimere bruken av vann på alle Lexus-fabrikker innen 2050.

REDUSERER KOSTNADER

Ved å lade bilen hjemme, eller ved å benytte det omfattende nettverket av ladestasjoner på tvers av Europa, kan du kjøre uten å bruke bensin helt til batteriet er tomt. Det betyr null utslipp og en signifikant reduksjon av drivstoffkostnader.