1. Plug-In Hybrid
LEXUS ELECTRIFIED

HELT NYTT DRIVVERK

Lexus' nye plug-in hybridteknologi kombinerer kraftige selvladende hybridytelser med enestående helelektriske egenskaper for å gi den klasseledende raffinement, elektrisk rekkevidde og effektivitet.

FØL DEG MER ANSVARLIG

HVA ER EN LEXUS PLUG-IN HYBRID?


I en plug-in hybrid fra Lexus er det to kraftkilder: en silkemyk bensinmotor og et stort litium-ion-batteri som gir kraft til elmotorene/generatorene. Fulladet kan en plug-in hybrid kjøre inntil 74 km på strøm alene, og når batteriet er tømt går den over til et svært effektivt hybridprogram.

EV-modus
 
EV-modus maksimerer batteribruken og lar deg kjøre inntil 74 km på strøm alene. Takket være et avansert 18.1 kWt litium-ion-batteri kan du nyte utslippsfri og så å si lydløs kjøring i opptil 135 km/t.

Auto EV/Hybrid

I Auto EV/Hybrid modus, beroende på hvor hard du er på gassen, vil bensinmotoren våkne og sørge for rask, lineær akselerasjon akkurat idet du trenger det. Sprinten til 100 tar knappe 6.3 sekunder.

Strømstyringsenhet

Den nye strømstyringsenheten er skreddersydd til det kraftfulle litium-ion-batteriet. DC/DC-transformatoren er plassert under baksetet, og en boost-konverter er lagt til for å gi bedre ytelser fra en mer kompakt pakke. Den er plassert rett over transakselen for å redusere panserhøyden og en 8-lags struktur huser kretsene som trengs for kontroll over plug-in hybridsystemet.

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ

STIKKONTAKT

Det er enkelt og bekvemmelig å plugge nye Lexus NX 450h+ i en normal stikkontakt hjemme. Plug-in hybriden er utstyrt med et svært effektivt 3.3 kW ladesystem.

LEXUS HJEMMELADER

Vi anbefaler en Lexus hjemmelader for optimal lading. Den 22kW hjemmeladeren er blant de mest kompakte i klassen, og er den perfekte innendørs- og utendørsløsningen for effektiv lading av elbiler eller NX 450h+. Sistnevnte lades med 6.6 kW via ombordladeren. For enkel ladeplanlegging er ladeboksen utstyrt med WiFi og en smartladeløsning.

LEXUS LINK APP

Du kan følge med på ladenivået og rekkevidden til din NX 450h+ på mobilen. Lexus Link finner også ladestasjoner på tvers av Europa og lar deg sjekke tilgjengelighet, ladehastighet, pris og byr på tjenester som:

- Fjernstyring og planlegging av lading
- Tilgang til et stort europeisk nettverk med offentlige ladestasjoner
- Tilgjengeligheten til ladestasjoner, ladehastighet og pris per kWt

SLIK VIRKER PLUG-IN HYBRID

OPPDAG MER
 

FORDELER MED PLUG-IN HYBRID

PIONERER I ELEKTRIFISERING

Nye Lexus NX 450h+ plug-in hybrid drar veksel på mer enn 15 år i førersetet når det kommer til elektrifisering. Gjennombrudd som 4. generasjon Atkinson-syklus motorer, hybride transakslinger, batteristyresystemer og strømstyringsenheter har satt standarden for en helelektrisk fremtid.

BESKYTTELSE AV PLANETEN

For å kutte klimagasser og med mål om å bli et nullutslippsselskap innen 2050, mener Lexus at effektiv elektrifisering av kjøretøy er avgjørende. Siden lanseringen av RX 400h i 2005, verdens første elektrifiserte luksusbil, har Lexus tatt initiativ til å utvikle og fremme bred bruk av selvladende Lexus Hybrider, med mer enn 2 millioner solgte til dags dato. I tillegg til å redusere utslippet av biler, planlegger vi å null CO2 utslipp og å minimere bruken av vann på alle Lexus-fabrikker innen 2050.

REDUSERER KOSTNADER

Ved å lade bilen hjemme, eller ved å benytte det omfattende nettverket av ladestasjoner på tvers av Europa, kan du kjøre uten å bruke bensin helt til batteriet er tomt. Det betyr null utslipp og en signifikant reduksjon av drivstoffkostnader.
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ