FØL DEG MER ANSVARLIG

HVA ER EN PLUG-IN HYBRID FRA LEXUS?

I en Lexus Plug-in Hybrid er det to kraftkilder: en silkemyk bensinmotor og et stort litiumionbatteri som driver den elektriske motoren/generatoren. Fulladet kan en Lexus Plug-in Hybrid kjøre på strøm alene i mer enn 64 km, og når batteriet er tomt går den over til den svært effektive hybridmodusen.

EV
MODUS

EV-MODUS

EV standardsettingen maksimerer batteribruken og lar deg kjøre avstander på mer enn 64 k utelukkende på strøm. Batteriet er et 18.1 kWt litiumionbatteri, og du kan kjøre utslippsfritt og nær sagt lydløst i inntil 135 km/t.

AUTO EV/
HYBRID MODUS

AUTO EV/HYBRID MODUS

I Auto EV/Hybrid modus, og beroende på hvor hard du er på gassen, vil den kraftige bensinmotoren slå inn og gi hurtig, lineær akselerasjon akkurat når du trenger det. 100 km/t nås på rett over seks sekunder.

STRØMSTYRINGS-
ENHET

STRØMSTYRINGSENHET

Den nye PCU-en (Power control unit) er skreddersydd til det kraftige litiumionbatteriet. En DC/DC omformer er plassert under baksetet, og en boost omformerer har blitt lagt til for mer kraft fra en mer kompakt pakke. Den er montert rett over transakselen for å redusere panserhøyde og en 8-lags struktur huser kretsene som kreves for å kontrollere plug-in hybridsystemet.

FØL MER I HVERT ØYEBLIKK

ABONNER PÅ NYHETSBREVET OM NYE NX

ENKEL LADING

Plug-in Hybrider lader litiumionbatteriet ved hjelp av en kabel som plugges fra en strømkilde til bilen. Selv om nye Lexus NX 450h+ vil kunne lades fra en ordinær stikkontakt, er en Lexus hjemmelader å anbefale for å kunne lade raskere.

STIKKONTAKT

STIKKONTAKT

Det er enkelt og bekvemmelig å plugge nye Lexus NX 450h+ i en vanlig stikkontakt hjemme. Nye Lexus NX 450h+ er utstyrt med et meget effektivt 3.3kW ladesystem

LEXUS
HJEMMELADER

LEXUS HJEMMELADER

Vi anbefaler en Lexus hjemmelader for optimal lading. En av de mest kompakte som finnes, den 22 kW hjemmeladeren er den perfekte løsningen for lading innen- eller utendørs av din EV eller NX 450h+ plug-in hybrid som lades med 6.6 kW via laderen i bilen. Den 22 kW Hjemmeladeren byr på en smartladingsløsning med LAN, WiFi og alternativt med LTE.

    Parallax Image 1 Pioneers in Electrified

NYTT DRIVVERK

PIONERER INNEN ELEKTRIFISERING

Nye Lexus NX 450h+ plug-in hybrid bygger på mer enn 15 års lederskap innen elektrifisering. Gjennombrudd som fjerde generasjon Atkinson-motorer, hybridtransaksler, batteristyringssystemer og strømstyringsenheter har satt standarden for en helelektrisk fremtid.

    Parallax Image 2 Protecting the Planet

NYTT DRIVVERK

TA VARE PÅ PLANETEN

For å redusere drivhusgasser og for å nå målet om å bli et nullutslippsselskap innen 2050, tror vi i Lexus at effektiv elektrifisering er avgjørende. Siden lanseringen av RX 400h i 2005, verdens første elektrifiserte luksusbil, har Lexus tatt initiativ til å utvikle og fremme bruk av selvladende hybrider, med mer enn 2 millioner solgte så langt. I tillegg til å redusere utslippet fra biler, planlegger vi fra innen 2050 å ha null CO2 utslipp og å minimere bruken av vann på alle Lexus-fabrikker.

    Parallax Image 3 Reducing Costs

HELT NYE DRIVLINJER

REDUSERTE KOSTNADER

Ved å lade bilen hjemme eller ved bruk av det vidtspennende nettverket av ladestasjoner på tvers av Europa, kan du kjøre uten å bruke bensin frem til batteriet er tomt. Det resulterer ikke bare i nullutslipp, men også en signifikant kostnadsreduksjon.