Parallax Image 1 Blended Performance

PLUG-IN HYBRID

KOMBINERT YTELSE

En Lexus Plug-in Hybrid benytter to kraftkilder. En bensindrevet forbrenningsmotor og et høykapasitetsbatteri. Når den er ladet fungerer bilen som en ren elbil, og etter hvert som batteriet brukes kobler forbrenningsmotoren med Lexus velkjente hybridteknologi inn og sørger for best mulig effektivitet mellom de to.

    Parallax Image 2 Breakthrough Power

PLUG-IN HYBRID

ET GJENNOMBRUDD INNEN KRAFT

Nye NX Plug-in Hybrid drar nytte av Lexus' mer enn 15 års erfaring som anfører innen elektrifisering. Kraften kommer fra fjerde generasjon av Lexus selvladende hybrid-teknologi, ved hjelp av et høykapasitets litium-ion-batteri som gir kraftfull akselerasjon og klasseledende rekkevidde på over 64 km i EV-modus.

Den svært avanserte kraftstyringsenheten er 20 % mer kraftfull, men 10 % lettere enn i den forrige generasjonen. På intelligent vis følger den med på kjøreforholdene og kontrollerer kraftflyten. Resultatet er økt effektivitet, lavere utslipp og optimalisert ytelse.

    Parallax Image 3 Convenient Charging

PLUG-IN HYBRID

PRAKTISK LADING

Plug-in Hybrider lader batteriet ved hjelp av en kabel som går mellom bilen og strømkilden. Ved å lade hjemme eller benytte deg av det omfattende nettverket av ladestasjoner rundt hele Europa, kan du kjøre uten å bruke bensin helt til batteriet er tomt. Resultatet er null utslipp og betydelig besparing i drivstoffutgifter. Når batteriet er tomt kan du lade ved å plugge i bilen, eller å stole på den nøysomme selvladende hybriden for reisen videre.

Den nye NX kan lades opp via en helt vanlig stikkontakt, men en Lexus-ladeboks anbefales for best mulig lading. Når du er på farten, kan du planlegge reisen med Lexus Link-appen. Denne hjelper deg med å lokalisere en av de mange tusen ladestasjonene i nettverket, slik at du har kapasiteten som trengs for å fullføre reisen din.

    Parallax Image 4 Pioneers In Electrified

PLUG-IN HYBRID

PIONER INNEN ELEKTRIFISERING

For å kunne dempe utslippet av drivhusgasser og nå målet om å bli et nullutslipsselskap innen 2050, mener Lexus at effektiv kjøretøyelektrifisering er viktig. Siden av lanseringen av RX 450h i 2005, som var verdens første elektrifiserte luksusbil, har Lexus tatt initiativ til å utvikle og fremme utbredt bruk av miljøvennlige selvladende hybrider. I tillegg til å redusere utslippene fra biler, er planen innen 2050 å oppnå null CO2-utslipp fra alle Lexus' produksjonsanlegg og minimere vannforbruket.

    2022 lexus all new nx badge reveal

OPPLEV VERDENSPREMIEREN PÅ HELT NYE NX

Gjenopplev det spennende øyeblikket og få en forhåndstitt på bilen - se den nettsendte avdukingen av nye Lexus NX.

    2021 lexus 800b tease subscribe banner

FØL MER I HVERT ØYEBLIKK

MELD DEG PÅ NYHETSBREV OM HELT NYE NX