PREMIEREDAGER 05.-14. NOVEMBER

Nå er det Premieredager hos Lexus. Vi lanserer elbilen UX 300e, og du er hjertelig velkommen til å se og ikke minst prøve den hos alle landets Lexus-forhandlere i perioden 5. til 14. november. Under Premieredagene har vi også gode kampanjer på andre modeller.

NYE LEXUS UX 300e

UX 300e bygger på 30 års søken etter å lage verdens beste biler og 15 års erfaring med elektrifisering i premiumsegmentet. Samtidig peker den mot fremtiden, den er en forsmak på teknologi og kjøreegenskaper som kommer til å prege neste epoke i Lexus-historien. Det vi kaller Lexus Electrified. Og det kjenner du i det øyeblikket du griper om rattet for første gang, første gang du akselererer og første gang du tar en sving i UX 300e - det er en elektrisk kjøreopplevelse som ingen annen.
Pris fra 379 900,-
Månedsleie fra 2 990,-

UX 300e ce3d5a61-18da-4e7a-b6af-34b3e9581de0

Dra for å rotere bilen

Velg din grad Comfort Premium Premium Sun&18 Luxury Luxury Sun&18

 

 
  UX300E CampaignImage Web

PREMIEREDAGER

HØSTKAMPANJE

I høst har vi kampanje på alle våre mest populære SUV-modeller, inkludert UX 300e. Alle kampanjemodeller har blant annet det banebrytende sikkerhetssystemet Lexus Safety System+ og vinterhjul inkludert i prisen.


 

 
  Autoindex Body Content Item Image

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER

AUTOINDEX

For niende år på rad topper Lexus alle kategorier i AutoIndex, bilbransjens største og mest omfattende bileierundersøkelse. Men hva er den hemmelige ingrediensen i Lexus-oppskriften som sørger for at vi er i en klasse for oss selv? Den heter Omotenashi, og den kan du lese mer om her.


 

 
  Lexus Electrified Body Content Item Image

PREMIERDAGER

LEXUS ELECTRIFIED

Enkle å lade og spennende å kjøre, Lexus' helelektriske biler kombinerer elektriske krefter med presisjon. Nytt kjøreturen i et utsøkt interiør utformet av kyndige eksperter, helt tilkoblet til omverdenen og med et aerodynamisk eksteriør som skjærer gjennom luften.