1. Discover Lexus
  2. Lexus announced as the official car of Davis Cup by Rakuten Finals 2021

LEXUS BLIR OFFISIELT BILMERKE FOR DAVIS CUP BY RAKUTEN FINALS 2021

Luksusbilmerket er nok en gang sponsor for konkurransen som går av stabelen i Madrid i Spania fra 25. november til 5. desember. Konkurranser vil også avholdes i Torino i Italia og Innsbruck i Østerrike.

Lexus ble i dag presentert som den offisielle bilsponsoren av Davis Cup by Rakuten finals 2021, som går av stabelen i Madrid fra 25. november til 5. desember. Som en del av partnerskapet, vil Lexus være ansvarlig for transport av spillere og lag fra de 18 konkurrerende nasjonene. Konkurranser avholdes også i Innsbruck i Østerrike og i Torino i Italia.

Det er en autentisk synergi mellom Lexus og Davis Cup; begge etterstreber luksus uten sidestykke og å tilby uforglemmelige opplevelser for både kunder og fans. Partnerskapet sammenfaller også med lanseringen av ny Lexus NX som markerer starten på et nytt kapittel for Lexus, med nye retninger for eksteriør- og interiørdesign og nye drivlinjer, inkludert Lexus' første plug-in hybrid som byr på en mer givende kjøreopplevelse og det siste innen multimedia- og konnektivitetsteknologi. NX er også utstyrt med avansert teknologi for sikkerhet, komfort og bekvemmelighet.

Kampanjen for nye NX heter "Føl mer", som trekker på de opplagte koblingene og assosiasjonene til en sport kjent for hurtighet, store følelser og ofte ikoniske emosjonelle øyeblikk.

Davis Cup by Rakuten ble grunnlagt i 1900 og har vokst til å bli det største årlige mesterskapet i verden innen sport, med 142 deltagernasjoner i 2021. Finaleformatet, hvor de 18 beste nasjonene kjemper om å bli Davis Cup-mestere, ble introdusert i 2019. Spania vant da tittelen i Madrid.

Spiros Fotinos, Direktør i Lexus Europa, sa følgende: “Vi er utrolig fornøyde med å igjen gjenoppta forholdet med dette ikoniske sportseventet. Davis Cup har et unikt format på tvers av flere land, som samler tennisspillere og fans - hvorav mange er kunder av luksusvarer. Muligheten for Lexus til å interagere med dette publikummet gjennom en delt lidenskap for fortreffelighet, besluttsomhet og utrolige opplevelser, kunne vi ikke gå glipp av."

Albert Costa, Direktør i Davis Cup finals, sa: "Det er en luksus å igjen ha med Lexus i den andre utgaven av Finals . Årets arrangement avholdes flere steder i tre land, og Lexus viser de enorme egenskapene de har for ledelse, service og profesjonalitet. Vi er trygge på at, som i 2019, de beste spillerne og lagene i verden vil være strålende fornøyde med Lexus' bidrag til konkurransen."
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ