1. New Cars
  2. RZ
  3. Oversikt

RZ Executive Tech

SUV

RZ - Executive Tech - SUV
Pris fra
kr 554 800
Finansiering fra
Finansiering
  • 20" maskinerte alumininiumsfelger, 235/50 foran/255/45 bak
  • Frontrutedisplay (HUD)
  • Panoramic View Monitor (PVM)
EV 300e
RZ - Executive Tech - SUV
Sonic White (085)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/no/no

VIKTIGSTE FUNKSJONER

DIRECT4 KJØREKONTROLL

RZ 450e har det nye DIRECT4-kjørekontrollsystemet, som styrer de to e-Akslingene. DIRECT4, en eksklusiv Lexus-teknologi, er et intelligent system som konstant balanserer grepet mellom for- og bakakslene, ved å automatisk fordele dreiemomentet. Resultatet er stressfri ytelse og stabile kjøreegenskaper, med intuitiv betjening. Forskyvningen av dreiemoment mellom for- og bakakslingene kan justeres fra 0 til 100 eller 100 til 0 på millisekunder – raskere enn noe mekanisk system. Med forbedret kommunikasjon mellom veien og rattet (eller yoke), forbedrer DIRECT4 også styreresponsen.

TREDJE GENERASJONS LEXUS SAFETY SYSTEM+

Tredje generasjons Lexus Safety System+ er standard på alle RZer, og byr på en rekke aktive sikkerhet- og førerassistansesystemer. Oppgraderingene fra det tidligere systemet sørger for bedre evne til å oppdage ulykkesrisiko. Ytterligere forbedringer inkluderer Proaktiv Kjøreassistent med styresassistanse og en ny Førerovervåkningsassistent, som følger med på om sjåføren er trett eller distrahert. I tillegg bruker Proaktiv Kjøreassistent frontkameraet til å kalkulere vinkelen på svingene, og justere styrekraften når man kjører inn i svingen.

EKSTRA STOR 14" BERØRINGSSKJERM / 10" HEAD-UP DISPLAY.

Den 14" store HD berøringsskjermen er en av de største i sin klasse, og lar deg sømløst navigere kartfunksjoner og justere lyd- og klimaanlegget. Kjøretøyinformasjonen kan projiseres direkte på frontruten via Head-up Displayet som måler 10". Det lar deg se alt fra navigasjonsinstrukser til sikkerhetsfunksjoner og kjøredata – helt uten at du trenger å ta øynene fra veien.

RZ Galleri

UTFORSK I 360°

Fullskjerm Lukk