1. New Cars
  2. UX World Premiere
UX VERDENSPREMIERE

NYE UX

Lexus er stolte av å kunne avduke de nye oppdateringene på den selvladende hybriden UX250h. Velg mellom flere stiler, forbedret multimedia, og en ny sporty utstyrsgrad, F SPORT Design.

NYE UX

DIREKTE OG BETRYGGENDE YTELSE

For å forbedre Lexus kjøresignaturen har de grunnleggende egenskapene til UX blitt raffinert for ekstra kjørekomfort og kjøredynamikk. Karosseristivheten har blitt forbedret med ekstra punktsveising og UX 250h’ SUV-kredibilitet styrkes ytterligere med Lexus’ elektronisk E-Four firehjulstrekk.
NYE UX

FARGEVALG

Ny Sonic Platinum lakk gir en ekstra briljans og dypere skyggelegging av bilens karosseri. Den reviderte rangen kommer med et bredere utvalg av bi-tone finisher, med seks farger tilgjengelig i kombinasjon med et kontrasterende svart tak på F SPORT og F SPORT Design modellene. I kupéen er et nytt Hazel interiør tilgjengelig, (unntatt F SPORT). Det perforerte skinntrekket byr på et friskt utseende med Kagome-foldeeffekt, inspirert av tradisjonell japansk kurvveving. Det syntetiske skinntrekket har et nytt Sashiko søm-mønster.
NYE UX

FJERDE GENERASJONS KRAFT

UX 250h oppnår eksepsjonell effektivitet og raffinert ytelse med fjerde generasjon Lexus selvladende hybridteknologi. Kjøretøyets 2.0-liters system yter til sammen 184 hk/135kW.
AVANSERT STEMME- OG SMARTTELEFONKONTROLL

AVANSERT STEMME- OG SMARTTELEFONKONTROLL

Den nye stemmegjenkjenning til multimediesystemet gir deg muligheten til å bruke “Hei Lexus” assistenten. Med stemmekommandoer kan du enkelt ta telefonsamtaler, styre lyd og klimaanlegg eller søke på internett. Smarttelefonintegrering via Apple CarPLay (trådløs tilkobling) eller Android Auto (kablet tilkobling) er standard. I hevd med Lexus’ berømte Omotenashi, den japanske gjestfriheten, kan eiere bruke Lexus Link smarttelefon-appen til å åpne og låse dørene, og fjernstyre klimaanlegget.

NYE LEXUS UX

NYE LEXUS UX

NYE UX

SUPERBT BRUKERGRENSESNITT

Nye reviderte UX drar veksel på Lexus’ oppdaterte multimedia MM21-system, som er mer responsivt, mer intuitivt og enda mer funksjonelt enn tidligere. En berøringsskjerm fås som 12,3- eller 8-tommer, beroende på utstyrsgrad. Midtkonsollen huser også kontrollene for de oppvarmede setene, og har en opplyst flate foran klimaanlegg-panelet med plass til en stor smarttelefon.

Brukervennlighet og funksjonalitet har blitt forbedret ved å optimalisere layouten til knappene. Vesentlig oppgradert datakraft betyr at kommandoer gir raskere respons og at “Alltid på” sky-basert navigasjon er standard, med tilgang på direkte informasjon om vei og trafikkforhold for enklere reiseplanlegging.

NYE UX

AVANSERT SIKKERHETSSYSTEM

Implementering av Lexus Safety System +2.5 gjør nye UX tryggere enn noensinne. Det klasseledende systemet advarer om farer og tar grep hvor det er nødvendig for å unngå kollisjoner. Den Dynamiske Radar Cruisekontrollen har nå Kurvehastighetsreduksjon, som automatisk justerer kjøretøyets hastighet for å passe til svingens kurve.
NYE UX

NY F SPORT DESIGN OPPGRADERING

Tilstedeværelsen på veien markeres av en spindlegrill med Lexus L-motiv mønster, i svart finish med ramme i jet black rundt den nedre delen. Det samme mønsteret går igjen i rammen rundt tåke- og hjørnelysene i støtfangeren. Andre designdetaljer inkluderer syntetiske lær/skinnseter, oppvarmede forseter, dual-zone automatisk klimaanlegg, ryggekamera, automatiske vindusviskere, krom takbøyler og sorte hjulbuelister.
NYE UX

UX F SPORT

Den reviderte UX F SPORT har Adaptiv Variabel Demping og front- og bakre performance-demperstaver som standard. Dette bidrar til mer sportslighet og bedre karosserirespons i tillegg til smidigere kjøreegenskaper på alle veityper. AVS’ kontrollsystemet har blitt forbedret med et nytt stivere ledd mellom toppen av festet til styregirkassen og demperen. Demperstyrken til støtdemperne har blitt justert for best mulig ytelse.