1. Owners
  2. Connected Services
LEXUS LINK OG MULTIMEDIA

BLUETOOTH®

Forbedre kjøreopplevelsen ved bruk av bilens Bluetooth®-teknologi. Kobl telefonen til din Lexus og nyt hver kjøretur.

KOBLE TIL DIN TELEFON VIA BLUETOOTH®

Ved å koble til en enhet kan du foreta telefonsamtaler helt lovlig og få tilgang til mange av telefonens tjenester. Livet stopper ikke opp selv om man er på veien.

SJEKK BLUETOOTH-KOMPABILITETEN TIL DIN BIL

 

Bruk vår Bluetooth-sjekker under for å finne din bils bletooth-muligheter.

Bluetooth er trådløs overføring av data over korte distanser. En spesifikk radiofrekvens brukes for å sende data gjennom nettverket. Bluetooth-tilkobling er en sikker måte å dele data på, og finnes i alt fra mobiltelefoner til digitale kameraer.

1. Beegynn med å slå på Bluetooth på din mobilenhet.

2. I din Lexus, uten å ha beina på pedalene og med giret i 'PARK', trykk én gang på 'POWER'-knappen for å skru på multimedia-systemet.

3. Når systemet er aktivt trykker du på 'MENU'-knappen i midtkonsollen for å hente frem menyen.

4. Ved hjelp av berøringsflaten velger du ‘SETUP’ > ‘BLUETOOTH’ > ‘ADD DEVICE’ og velger din enhet fra listen over tilgjengelige enheter.

5. På din enhet følger du instruksjonene på skjermen for å fullføre registreringen. Det er mulig du blir bedt om å taste inn en kode for å bekrefte telefonens identitet, eller så kobler den seg opp automatisk.

6. Med mobilenheten registrert går du tilbake til 'BLUETOOTH' setup-menyen og velger å koble til enten som telefon, lydsystem eller som begge.

7. Når enheten er koblet til bilen en gang vil den automatisk bli gjenkjent neste gang - slå ganske enkelt på Bluetooth på mobilenheten for å koble til.

8. Med en smarttelefon tilkoblet kan samtaler foretas enkelt og trygt. Du kan også streame musikk fra en telefon eller nettbrett ved å gå inn på AUDIO-menyen i multimediasystemet.

Hvis du fortsatt har problemer med tilkoblingen, sjekk det følgende før du kontakter din lokale Lexus-forhandler for ytterligere support.

1. Sjekk at telefonen er kompatibel med Lexus Bluetooth som beskrevet i framgangsmåten over.

2. Sjekk at telefonen eller bilen ikke oppdager en annen enhet. Velg ‘Settings’ og så ‘Bluetooth’, og deretter ‘Add phone’ for å være sikker på at kjøretøyet gjenkjenner begge som godkjente enheter.

3. Fjern en av enhetene midlertidig hvis den er ute av stand til å oppdage begge enhetene.