1. Owners
  2. Maintenance
  3. Lexus service
EIERE

LEXUS SERVICE

LEXUS SERVICE

SKREDDERSYDDE AVTALER

For å redusere antall mennesker hos forhandlerne må du avtale tid på forhånd. Det har gjort at bookingtiden har økt, men til tross for det kan garantien fortsatt benyttes, selv om den periodiske servicen ikke er gjennomført i tide eller innen kilometer parameterne. Vi er svært takknemlig for tålmodigheten din.

 

LEXUS SERVICE

SIKKERHET I FOKUS

Våre ansatte tar sikkerhet på alvor og opprettholder en trygg avstand igjennom hele besøket, samtidig desinfiseres kjøretøyet både før og etter servicen. All betaling og dokumentasjon blir også gjennomført digitalt for å unngå unødvendig kontakt. Håndsprit vil hele tiden være tilgjengelig.
LEXUS SERVICE

HOLD DEG HJEMME

Hvis du ikke ønsker å besøke forhandleren, kan vi hente og levere kjøretøyet hjemme hos deg. Vi desinfiserer kjøretøyet ved henting og levering.

FORDELER MED EN LEXUS SERVICE

Vårt team av teknikere og service-spesialister vil sørge for et eksepsjonelt servicenivå, for å forsikre at din Lexus yter som den skal.

Det er årene med erfaring som mekanikere, timene med teknisk trening, dedikasjonen til Lexus og omfattende kunnskap om hver modell som gjør våre Lexus-teknikere så dyktige i jobben de gjør. Med jevnlige oppdateringer på nye modeller og teknologi, kan du være sikker på at kunnskapen deres alltid er oppdatert.

Lexus-deler er designet og produsert med det samme nitide fokuset på detaljer som bilene våre. Lexus-forhandleren din har dessuten diagnoseverktøy og annet verktøy som er designet spesifikt for din Lexus.

De riktige diagnoseverktøyene er kritiske for å få bilen din tilbake på veien så raskt som mulig. En diagnosetest gir en rask og nøyaktig vurdering av kjøretøyet, og bekrefter kilden til problemet. Med softwareoppdateringer gjort med Lexus' diagnoseverktøy, kan du være sikker på at bilen din får den mest effektive servicen og holdes i best mulig stand.

Fra en flunkende ny Lexus til en som har kjørt mer enn 100 000 km; servicer inkluderer inspeksjon av deler, justeringer og bytting av smøremiddel og filtre, spesifikt tilpasset din bils alder og kilometerstand.

Lexus Visuell sikkerhetssjekk er en inspeksjon som gjennomføres av en Lexus-tekniker som sjekker alle nøkkelkomponenter i din Lexus. Dette inkluderer dekk, styring, bremser, lys, karosseri, eksos- og væskenivåer. Når sjekken er fullført får du en rapport som skiller mellom eventuelt kritisk arbeid og arbeid som kan gjennomføres i nær framtid. Du kan booke en gratis visuell sikkerhetssjekk hos din lokale Lexus-forhandler.