1. Owners
  2. Maintenance
  3. Lexus service
LEXUS SERVICE

EIERE

FORDELER MED EN LEXUS SERVICE

Vårt team av teknikere og service-spesialister vil sørge for et eksepsjonelt servicenivå, for å forsikre at din Lexus yter som den skal.

Det er årene med erfaring som mekanikere, timene med teknisk trening, dedikasjonen til Lexus og omfattende kunnskap om hver modell som gjør våre Lexus-teknikere så dyktige i jobben de gjør. Med jevnlige oppdateringer på nye modeller og teknologi, kan du være sikker på at kunnskapen deres alltid er oppdatert.
Lexus-deler er designet og produsert med det samme nitide fokuset på detaljer som bilene våre. Lexus-forhandleren din har dessuten diagnoseverktøy og annet verktøy som er designet spesifikt for din Lexus.
De riktige diagnoseverktøyene er kritiske for å få bilen din tilbake på veien så raskt som mulig. En diagnosetest gir en rask og nøyaktig vurdering av kjøretøyet, og bekrefter kilden til problemet. Med softwareoppdateringer gjort med Lexus' diagnoseverktøy, kan du være sikker på at bilen din får den mest effektive servicen og holdes i best mulig stand.
Fra en flunkende ny Lexus til en som har kjørt mer enn 100 000 km; servicer inkluderer inspeksjon av deler, justeringer og bytting av smøremiddel og filtre, spesifikt tilpasset din bils alder og kilometerstand.
Lexus Visuell sikkerhetssjekk er en inspeksjon som gjennomføres av en Lexus-tekniker som sjekker alle nøkkelkomponenter i din Lexus. Dette inkluderer dekk, styring, bremser, lys, karosseri, eksos- og væskenivåer. Når sjekken er fullført får du en rapport som skiller mellom eventuelt kritisk arbeid og arbeid som kan gjennomføres i nær framtid. Du kan booke en gratis visuell sikkerhetssjekk hos din lokale Lexus-forhandler.
En Hybrid helsesjekk er inkludert i alle servicer. Denne omfattende inspeksjonen innebærer at en trent tekniker tester hele hybridssystemet og gir deg en detaljert skriftlig rapport. På den måten har du full oversikt over hvilket vedlikehold som må gjøres.
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ