1. Discover Lexus
  2. Superior Quality

OVERLEGEN KVALITET

Gjennom hele Lexus-utvalget er hver enkel detalj utformet etter de strengeste standarder. Alle aspekter møtes for å skape en raffinert, uanstrengt opplevelse for både førere og passasjerer.

SKINNSØM

Vårt enestående skinnarbeid skapes av de fineste håndverkere. Før de får adgang til å begynne på skinntrekk som får plass i en Lexus, må alle svennene mestre vår titrinns opplæring ved «sømdojoen». Ordet «dojo» blir ofte brukt som navn på en treningshall for kampsporter. Hos Lexus er det vårt spesialanlegg for å oppdage og fininnstille talent. Og alt gjør vi for å sikre at hver eneste modell holder ypperste kvalitet.

HÅNDSYDD PRESISJON

Neste gang du tar plass i en av våre biler, kan du bruke noen sekunder på å beundre de vakkert sydde sømmene som pryder interiøret. Enkelheten og elegansen avslører ikke hvor vanskelig de er å skape.

Stingene må utføres nøyaktig – hver gang. Effekten er til å ta og føle på, da de håndsydde sømmene står i vakker kontrast til spissteknologien til bilens ulike instrumenter.

FEILFRI FINISH

Eksteriøret til hver eneste Lexus er utført med perfeksjon. Vi har perfeksjonert vår lakkerings- og slipeteknikk for å skape slående, glatte overflater som stråler av mettede, lysende farger.

Resultatet av våre anstrengelser er umiddelbart gjenkjennelige – du vil oppleve et kvalitetsnivå som virkelig vekker sansene til live.

FLERLAGS LAKK

Lakken vår er kompleks og karakterfull. Vi benytter en flerlagsprosess som forvandler bilens utseende fullstendig, likeledes hvordan den fremstår under solen. Vi legger på fem lag, og lakken bakes fire ganger.

Dybden og gløden som oppnås er bare ikke mulig å skape med vanlig lakkeringsarbeid. Da vi introduserte dette revolusjonære systemet, var det nødvendig å gjennomføre større endringer i produksjonslinjen vår. Vi fikk det til ved hjelp av visjon, tid, omsorg og fininnstilling.

Inspirert av de fargesprakende vingene til den blå Morfo-sommerfuglen ble lagvise nano-strukturer i Structural Blue skapt for å muliggjøre en økt refleksjon på nesten 100 % av synlig lys (vanlig lakk reflekterer rundt 50 %). Dette resulterte i en farge som er både mer intens og dynamisk enn noen annen blåfarge i verden.

VÅTSLIPINGSPROSESS

En perfekt overflate har uanstrengt appell, men er tidkrevende å skape. Etter hvert lag med grunningslakk blir bilens eksteriør våtslipt for hånd.

Finishen blir så kontrollert av det vaktsomme blikket til Takumi-håndverksmestere, samt med digitale skannere. Ingenting blir oversett. En feilfri og helt glatt overflate er det som skal til for å oppfylle være strenge standarder.

HÅNDSJEKKET KVALITET

Maskiner kan skanne etter feil, men ekte kvalitet bør overvåkes av det menneskelige blikket og sikres ved menneskelig berøring. Alle bilene i Lexus-utvalget blir polert og sjekket for hånd. De uovertrufne Takumiene leder an.

I årenes løp har de videreutviklet sine berøringsferdigheter – en nesten skummel evne til å «lese» en overflate med fingrene, og slik sikre en feilfri finish.

FEIL ELIMINERES

Takumiene sørger for at ethvert aspekt ved hver eneste bil blir perfekt utført. Du vil ofte se dem med hvite hansker, der de føler seg frem til den minste uregelmessighet, mindre enn én millimeter stor.

De overser ingenting, takket være deres forsterkede sanser og uovertrufne fokus, et resultat av mange års erfaring.

FININNSTILT INGENIØRKUNST

Våre motortester er ikke bare automatisert. I tillegg til å bruke den nyeste teknologien til å garantere høyest mulige standard, blir også alt som befinner seg under panseret overvåket av en håndverksmester.

Menneskehender lever i harmoni med topp moderne systemer, som for eksempel CT-skanning, noe vi har lånt fra medisinen. I motsetning til vanlige skannere ser disse rett inn i hver motor, slik at hvert eneste eksemplar overholder Lexus' strenge kvalitetskrav.

Takumi bruker også verktøy som et vanlig stetoskop for å sikre at presisjon og kvalitet opprettholdes til enhver tid.

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ