1. New Cars
 2. ES
Pris fra
712300.0
(Ink. MVA)

Fra det øyeblikket du ser den, kan du ikke unngå å legge merke til ES 300h´ forførende grill, coupè-lignende taklinje og triple LED frontlykter som fremhever utseendet til denne elegante sedanen. Fremragende kjøreegenskaper med 4. generasjon Lexus Selvladende Hybrid-drivverk, innovativ teknologi og det nyeste Lexus Safety System + setter en ny standard for raffinement. I nye ES 300h har vi kontinuerlig jobbet med forbedringer. Vi har tatt Multimedia og tilkoblingmuligheter til neste nivå og samtidig laget et fresht Ammonite Sand interiør og en ny ES 300h F SPORT Design-modell.
 • VERDENSPREMIERE PÅ NYE LEXUS ES

  Nye ES kommer med en rekke forbedringer på kjøreraffinementet, nye Adaptive Variable Dempere på F SPORT-modellene, og et videreutviklet Lexus Safety System + på alle modellene.

 • IMPONERENDE BENSINFORBRUK

  ES 300h hybrid topper tyske ADACs Ecotest i ´øvre middelklasse-segmentet', og er den eneste modellen som får 4 av 5 stjerner.

 • EMOSJONELL INTELLIGENS

  For å markere lanseringen av ES 300h selvladende hybrid, lagde vi en unik, emosjonell inteliggent reklame som responderer på dine følelser.

1/ Velg motor
1/ Velg motor

1 Alternativer

1 Alternativer

2/ Velg din versjon
2/ Velg din versjon

8 Alternativer

8 Alternativer

YTELSE

 • SVÆRT STIV / LETT PLATTFORM

  ES 300h er bygd med et ekstremt solid karosseri for å gi en raffinert og stabil kjøretur. Konstruert med avansert Laser Screw sveising og det nyeste av limteknologi, sammen med flittig bruk av lettvektige materialer - har vekten blitt minimert for enda bedre ytelse. I tillegg har demperenes tower brace i motorrommet og de redesignede bakre opphengselementene styrket bilen ytterligere.

 • 4. GENERASJONS LEXUS HYBRID DRIVVERK

  Takket være 4. generasjon selvladende hybridteknologi - som kobler en ultra-effektiv 2.5 liters Atkinson-syklus bensinmotor med en kraftig elektrisk motor - yter ES 300h 218 hk/160 kWh med et bensinforbruk på 5.2 l/100 km. På grunn av at ES 300h ca. 50% av tiden kjører i nullutslipp EV Mode, kan du forvente et vesentlig lavere CO2 avtrykk (119 g/km) enn konvensjonelle bensin- eller dieseldrevne sedaner.

 • SVÆRT EFFEKTIV 2.5 LITERS BENSINMOTOR

  Den 2.5 liter store bensinmotoren bruker fast-burn forbrenningsteknologi, som gjør den til en av de mest termisk effektive motorene noensinne bygd. Dette har resultert i en motor med mer kraft, uten økt utslipp eller bensinforbruk. Noen av egenskapene som gjør disse banebrytende resultatene mulige er direkte luftinnsprøyting i sylinderne, økte ventilvinkler og laserslipte ventilseter. Dette sammen med en oljepumpe med variabel kapasitet, flerhulls dyser og VVT-iE på inntakssventilene bidrar til en motorytelse i verdensklasse.

Girkassen er konstruert for en sømløs kraftleveranse fra både den elektriske motoren og  2.5-liters bensinmotoren, og bruker et flerakseloppsett av elmotorene for å redusere den totale lengden til transakselen. For en mer direkte overføring og for kompakthet, er planetgirene erstatett av et parallell akslingsgir og et multifunksjonsgir. 

Nikkel-metall hybridbatteriet som driver den elektriske motoren og som lagrer strømmen du genererer når du kjører - har blitt flyttet under baksetene istedenfor bagasjerommet. Et lavere batteri og mer kompakt kjølesystem gjør dette mulig. Den nye palsseringen av batteriet gir ikke bare mer baggasjeromsplass, men også bedre vektfordeling, som igjen gir bedre kjøreegenskaper.

SIKKERHET

 • 5 STJERNER I EURO NCAP / 10 AIRBAGGER

  På lanseringen ble ES 300h tildelt titlene "Tryggeste Store Familiebil" og "Tryggeste Elektrisk/Hybrid Bil" av Euro NCAP. Innovativ teknologi som Lexus Safety System + inkluderer et Avansert Pre-kollisjonssystem - som er grunnlaget for Euro NCAPs 5-stjerners vurdering. For å ytterligere forbedre sikkerheten har ES 10 kollisjonsputer som standard. Fører- og frontpassasjer kollisjonsputer, knekollisjonsputer, sidekollisjonsputer både fremme- og bak og kollisjonsgardin som dekker alle sidevinduene.

 • LEXUS SAFETY SYSTEM +

  ES 300h´ Lexus Safety System + (LSS+) har et banebrytende pre-kollisjonssystem som oppdager fotgjengere på nattestid og syklister på dagtid. I tillegg til avanserte sikkerhetssystemer som Sving-i-kryss-assistent og Nødstyringsassistanse som tar sikkerheten til et enda høyere nivå. 

 • PRE-KOLLISJONSSYSTEM

  ES 300h har et pre-kollisjonsystem som ikke bare oppdager motgående kjøretøy og syklister på dagtid, men også fotgjengere på nattestid.  Systemet bruker kamerasensitivitet og dynamisk rekkevidde for å redusere ulykker når det er mørkt. Som når en fotgjenger foran et motgående kjøretøy er vanskelig å se på grunn av bilens kjørelys. Radiusen til ES' millimeterbølgeradar er utvidet og kan nå oppdage syklister på dagtid. Hvis systemet anser muligheten for en ulykke som høy, aktiveres bremsene automatisk.

Kjørefeltssporingsassistent hjelper føreren å holde bilen midt i feltet. Den hjelper også i svinger med større radius enn assistenten i de tidligere systemene. Hvis systemet anser det som sannsynlig at bilen kjører ut av feltet, vil den automatisk skru på Avvikshindringskontrollen og styre bilen tilbake til midten av feltet. Med Nødstyringsassistanse, når en bil, fotgjenger eller syklist er nær kjøreruten vil ES 300h assistere deg med styringen for å forbedre bilens stabilietet og forhindre uplanlagte utforkjørseler.

Etter 13 år med forskning og utvikling markeres enda en først-ut-i-verden for Lexus - BladeScan® Adaptivt Fjernlyssystem (AHS). Systemet gir førere et bedre synsfelt sammenlignet med konvensjonelle LED lykter. Det projiserer lys fra 12 LED-dioder gjennom en linse på et bladformet speil som roterer med 6000 omdreininger per minutt og som deretter utgjør hovedlyktens lysstråle. Uttømmende tester av BladeScan®AHS viser at fotgjengere og veiskilt kan bli sett over større avstand (56 meter forover, sammenlignet med 32 meter for konvensjonelle systemer) uten å blende andre førere.

DJERVT DESIGN

 • COUPE-LIGNENDE TAKLINJE, UTFORDRENDE GRILL

  Du legger umiddelbart merke til den pirrende Lexus signaturgrillen og triple LED-frontlyktene som setter et lekkert preg på en sedan som har stil og sofistikasjon skrevet over hele seg. Den skreddersydde karakteren til ES er mye takket være den slanke taklinjen – like mye inspirert av en sportscoupé som en romslig sedan. Resultatet er en lav fremtoning som fremhever ES' aerodynamikk. Distinkte hjul og Sonic Gray lakk er et perfekt komplement til sportsligheten til nye ES 300h.

 • F SPORT

  Provokasjon er ordet som slår deg når du ser den spennende nye ES 300h F SPORT modellen. Med 19" felger, eksklusive frontfanger og jet-black mesh grill – en grill som tok måneder å lage gjennom komplekse 3D modelleringsteknikker. Så fristende som det er å lene seg tilbake og nyte bilen for sin moderne styling, er F SPORT best opplevd på en åpen vei.

 • TRIPLE LED FRONTLYKTER

  Frontlyktene består av tre ultra-små LED enheter som gir eksepsjonell distribuering av lys med et tiltalende design. Sammen med sekvensielle blinklys får du også multi-vær lys som gir et bra synsfelt også i tåkete kjøreforhold. Med Adaptivt Fjernlyssystemet (AHS) får multi-vær lysene også redusert glans i tåkete forhold på nattestid.

Med inspirasjon fra Lexus F SPORT-modellene kommer den henrivende ES 300h F SPORT Design varianten med litt ekstra krydder. En sort F SPORT grill, 19" F SPORT lettmetallfelger og, som ekstrautstyr, triple LED-frontlykter. På innsiden finner du skulpturerte Tahara-skinnseter.

Velg mellom 17" felger med en to-tones maskinert finish med medium-grå metallic belegg eller 18" hjul med en ny to-tones fargekombo som kombinerer maskinert finish med et mørkegrått metallic bellegg. Eller opplev 18" støyreduserende hjul med hyper-krom finish.

INNOVATIV TEKNOLOGI

 • DIGITALT SIDESPEIL

  Det valgfrie digitale Side-View Monitor systemet erstatter konvensjonelle dørspeil med kompakte, utvendige kameraer koblet til monitorer inne i bilen. Denne banebrytende Lexus-teknologien gir deg bedre sikt bakover i alle kjøreforhold, spesielt på nattestid og når det regner. Samtidig reduseres eller elimineres blindsonene helt. Systemet tilpasser seg automatisk og gir deg en bredere oversikt når du svinger eller rygger. Kamerakvaliteten har blitt forbedret for å gi en mer naturlig opplevelse dag og natt. 

 • HEAD-UP DISPLAY

  Kjøredata er prosjektert direkte på frontruten. Head-up display med mål 260 mm x 97.5 mm lar deg sjekke navigasjonskommandoer, lydinnstillinger eller sikkerhetsfunksjoner uten å ta øynene bort fra veien.

 • MARK LEVINSON® PUREPLAY LYDANLEGG MED 17 HØYTTALERE 

  Designarkitekturen til det banebrytende Mark Levinson® PurePlay systemet ble utviklet for å ta fører og passasjerer inn i den kraftigste, mest presise og rene lydopplevelsen til nå. Pureplay bruker flere teknologier for å gi en enestående lytteopplevelse: precision staging, verdensklasses høytalerdesign og plassering sammen med uovertruffen tuning og dekomprimerings teknologi. Totalt finner du 17 Unity™høytalere i skulderhøyde rundt om i kabinen, som forbedrer akustikken og lager en tonal synergi komplett med en stor subwoofer (265 mm) under bakruten. 

Den 12,3" store touchskjermen byr på livlig grafikk og mange kartfunksjoner, som f.eks ´Interessepunkt-søk´ og ´Over The Air´ teknologi som gir en smidig oppdatering av kartene. For å forbedre navigasjonsopplevelsen får du tilgang til onlinetjenester som direkte traffikkinformasjon, muligheter til å søke opp pakeringsplasser og bensinstasjoner, værtjenester og google search. For ekstra bekvemmelighet kommer også systemet med en elektronisk versjon av eiermanualen.

Med trådløs Apple CarPlay® og Android Auto® kan samtlige smarttelefonapper brukes på den midtre skjermen.

Den nye Lexus Link appen gjør din ES til en tilkoblet bil. Lexus Link gir deg sømløs tilgang til tjenester som:

 • Kjøreanalyse: Holder følge med reisene dine, kjørestil og lar deg registrere jobbreiser.
 • Hybridveileder: Hjelper deg med å kjøre din ES 300h mer effektivt.
 • Finn min bil: Lokaliserer og veileder deg tilbake til din Lexus.
 • Bil til døren: Veileder deg til fots helt frem til din destinasjon.
 • eCare: Gir deg oversikt over tjenester og vedlikehold av din ES.
 • Varsellys: Forklarer hva varsellysene betyr og hva du burde foreta deg.
 • Bilstatus: Varsler deg hvis du har gått fra bilens vinduer åpne eller glemt å skru av lysene. Du kan også sjekke om bilen er låst.
 • Batterivakt: Overvåker 12 volt batteriets ladenivå.
 • Fjernstyrt kontroll: Tin frontruten, skru på varsellysene, eller lås opp og igjen bilen fra din egen stue.

Som en ES-eier, kan du automatisk nyte alle fordelene med Lexus Link Standard Tilkobling helt gratis gjennom hele bilens levetid. Lexus Link Premium Tilkoblingspakken er gratis de fire første årene, deretter på abonnementbasis. Premiumpakken har funksjoner som:

 • Sky-basert navigasjon og Stemmeassistent.
 • Live oppdatering om veiforhold og Trafikkinformasjon i sanntid.
 • Oversikt over tilgjengelige parkeringsplasser
 • Fjernstyrt klimaanlegg: Trådløs kontroll av klimaanlegget, varme i rattet, setevarme og justering av kabintemperatur.
LÆR MER OM VÅRE PRØVEKJØRINGER

VÅRT PRØVEKJØRINGSLØFTE

Experience Amazing med en Lexus prøvekjøring, velg kjøretøy, lokasjon og ønsket lengde.

EIERFORDELER

Vårt mål er å gjøre din opplevelse av å eie en Lexus virkelig fantastisk. For å oppnå dette tilbyr vi skreddersydde tjenster som tar vare på både dine og bilens behov. Blant annet:

 • 3 år / 100,000 km garanti
 • 3 års veiassistanse
 • 5 år med Hybrid batteridekning
 • Gratis årlig hybrid helsesjekk
 • Min Lexus & Lexus Link App

ES GALLERIET

Utforsk ES luksusen, sofistikasjonen og et utseende som setter standarden.

ANDRE MODELLER

genericOrErrorTitle

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/no/no