1. New Cars

ES

ET DRISTIG, NYTT UTSEENDE

Fra

637300.0

kr 7 420/Måned

Pris fra
637300.0

kr 7 420/Måned

(Ink. MVA)

Tallene er for sammenligningsformål; sammenligne kun drivstofforbruk og CO2-tall med andre biler testet etter samme tekniske prosedyrer. Disse tallene gjenspeiler kanskje ikke virkelige kjøreresultater. Alle kjøretøy er sertifisert i henhold til World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). CO2-tall (og dermed bilavgift og veiledende priser) kan avvike fra informasjon skrevet ut før 1. april 2020, på grunn av endring i den offisielle beregningsmetoden.

1/ Velg motor
1/ Velg motor

1 Alternativer

1 Alternativer

2/ Velg din versjon
2/ Velg din versjon

8 Alternativer

8 Alternativer

MØT ES

Lexus ES har en presens som gjør om kull på forhåndsoppfatninger om hva en sedan kan være. Lavere, bredere og mer elegant, med et dristig designspråk og innovativ teknologi som forøker kjøregleden. Oppdag håndverket, komforten og kreftene i en bil som kombinerer en slående coupé-lignende silhuett med plassen og raffinementet til en flaggskipsedan

HYBRIDENE SOM VANT HJERTER

Hybridteknologien har bidratt til at Lexus rangeres som et av de mest pålitelige bilmerkene i verden. Dette er hybriden som vant hjerter.

ET DRISTIG NYTT UTSEENDE

Takket være chassiset har ES en elegant sideprofil, en bred hjulstilling og lavt tyngdepunkt. I tillegg, på tross av den lave coupé-lignende taklinjen, har sedanen god plass til passasjerene bak, med glimrende benplass. 

 

NITID PRESISJON

Våre Takumi mesterhåndverkere har oppsyn med alle de utsøkte detaljene, fra sømmene i setene til det stramme og forførende F Aluminium interiøret som er inspirert av japanske Hadori-sverd. 

4. GENERASJON LEXUS SELVLADENDE HYBRID

I byen skifter ES 300hs 4. generasjon selvladende hybriddrivverk ofte til EV-modus, og produserer da ikke utslipp overhodet. Alt du merker er den utrolig responsive, men likevel raffinerte kraften og bilens utmerkede drivstoffeffektivitet. 

INNOVATIV TEKNOLOGI

Ta plass bak rattet i nye ES 300h, og du blir umiddelbart slått av hvordan den førerfokuserte kupéen er designet for å holde alle forstyrrelser til et absolutt minimum. Så mens headup-displayet hjelper deg å konsentrere deg om veien, er funksjoner som kjøreprogramvelgeren og berøringsflaten plassert slik at de enkelt kan betjenes uten å endre sittestilling. 

5-stjerners sikkerhet

Det er betryggende å vite at du kjører en av de sikreste premiumsedanene som noen gang er bygget. Faktisk så trygg at den, etter å ha mottatt en prestisjetung Euro NCAP 5-stjerners rangering, ble tildelt Euro NCAPs Best i klassen-pris for store familiebiler og hybrid og elektrisk for 2018. Dette ekstraordinære nivået av sikkerhet ble muliggjort av teknologier som Lexus Safety System +, som inkluderer et banebrytende pre-kollisjonssystem, som nå kan oppdage fotgjengere om natten og sykler på dagtid.

 

F SPORT STYLING

Utvilsomt dynamisk, ES F SPORT har en aggressiv styling   i front, en eksklusiv Lexus signaturgriil og en diskret spoiler bak. De 18-tommers aluminiumsfelgene og distinkte lakkfargene fremhever ytelsene, som er forsterket av bilens Adaptive variable understell. På innsiden finner du sportsseter, perforert skinn på girspaken, F SPORT-ratt og pedaler i maskinert aluminium.

OPPGRADER TIL DEN NYESTE SOFTWAREN

Få den nyeste softwaren til din bil, koble til smarttelefonen din og ta i bruk tjenester som gjør kjøring og navigasjon enklere og bedre.

ES GALLERI

Hvert bilde forteller en historie. Her kan du oppleve det fantastiske designet, håndverket og den feilfrie finishen som finnes i enhver Lexus.