1. Discover Lexus
  2. Opening of the 79th Venice International Film Festival
LEXUS NYHETER

LEXUS BLANT STJERNENE PÅ FILMFESTIVALEN

  • Lexus spiller en hovedrolle under åpningsseremonien til den internasjonale filmfestivalen i Venezia - La Biennale di Venezia.
  • Lexus er festivalens offisielle bil for sjette år på rad.
  • Helt nye RX leder en rollebesetning av Lexus modeller som skal bære ledende filmfigurer, kjendiser og VIP-gjester gjennom hele festivalens løp i Venice Lido.

 

Lexus blir med ledende figurer fra filmverden, kjendiser og VIP-gjester under åpningsseremonien til den 79. Internasjonale filmfestivalen i Venezia - La Biennale di Venezia. For sjette år på rad er Lexus festivalens offisielle bil, og har tatt med seg de nyeste modellene til den røde løperen, ledet an av helt nye Lexus RX.

Under åpningsseremonien fikk en se stjerner som Julianne Moore, Regé-Jean Page, Rocio Morales, Catherine Deneuve og Tessa Thompson, sammen med en Lexus flåte bestående av modellene UX, NX, RX and ES.

Lexus´ kontinuerlige støtte til festivalen reflekterer de delte verdiene mellom kino- og bilverden. Begge har lenge blitt inspirert av ønsket om å utvide folks horisonter gjennom reise, tid og nye opplevelser. På samme måte som kino er et unikt medium for å skape uforglemmelige øyeblikk, søker Lexus etter å levere spenning gjennom en innovativ og revolusjonerende ånd.

Samtidig som Venezia i seg selv er en kilde til inspirasjon. Den unike, magiske byen skaper uforglemmelige øyeblikk samtidig som den legger vekt på bærekraft.

"Vi gleder oss til å komme tilbake til Venezia med æren av og demonstrere verdiene som skiller ut vårt merke," sier Maurizio Perinetti, direktør i Lexus Italia. "Det er en prestisjetung og høyprofilert scene vi får bruke til RX premieren, en av våre mest ikoniske modeller. Vi håper at festivalen og tilskuerne kjenner igjen og liker designet, kvaliteten, teknologien og miljøfokuset vi har investert i nye RX, og ikke minst, skapelsen av en ny Lexus Amazing Experience."

RX stiller sammen med andre modeller fra Lexus Electrified rangen - som den helelektriske UX 300e crossoveren - i en flåte på 40 kjøretøy som frakter festivalens mange gjester og stjerner til og fra den røde løperen. For å holde titt med eventets glamor, inkluderer line-upen LC 500, Lexus´ prisvinnende flaggskip kabriolet.