1. Discover Lexus
  2. SMARTERE OG BEDRE TILKOBLET LUKSUS MED NYE LEXUS LS

SMARTERE OG BEDRE TILKOBLET LUKSUS MED NYE LEXUS LS

Lexus’ flaggskipsedan, LS, vil by på en mer raffinert opplevelse enn noen gang tidligere med den oppdaterte 2023-familien. Uovertruffen kjørekomfort møter sømløs tilgang til informasjon, kommunikasjon og underholdning via den nyeste tilkoblingsteknologien.

Det nyeste og raskeste Lexus Link Multimediasystemet forvandler nær sagt LS-familien. Det lar passasjerene betjene systemet enten via berøringsskjermen, stemmekommandoer eller via smarttelefonen. Apple Carplay er nå trådløst, mens Android Auto kan benyttes med ledning.

Nye Lexus Link Pro er standard. Det gir en mer sofistikert, menneskesentrert multimediaopplevelse takket være en 12.3-tommers berøringsskjerm og «Hei Lexus» stemmestyringsassistent. Sistnevnte responderer på stemmekommandoer om å søke på nettet, ta telefoner og styre lyd- og klimaanlegg.

Bedre funksjonalitet og tilkoblingsmuligheter er ikke begrenset til innsiden av nye LS. Du kan også fjernstyre brukeropplevelsen. Over-the-air-oppdateringer sørger for de siste multimedia software-oppdateringene, mens Lexus Link lar deg avise frontruten, låse eller åpne dørene og til og med sette på nødblinken via Lexus Link-appen på smarttelefonen din. I tillegg kan LS 500h-eiere justere temperaturen i bilen og rattvarmen fra telefonen. Appen byr også på kjøreanalyse, informasjon om eventuelle varslingslys og råd om effektiv kjøring med hybrid, så vel som «finn min bil» søkefunksjon.

Stressfri kjøring med minimalt med forsinkelser besørges av et kraftig navigasjonssystem. Det kombinerer skybasert sanntidsinformasjon om trafikk-, vei- og parkeringsinformasjon fra den nye Premium Tilkoblingstjenesten og et navigasjonssystem som «alltid er tilkoblet».

Sjåfører kan manøvrerer bilen presist og komfortabelt med bistand fra den Digitale Panoramamonitoren og bilder fra under bilen. Sammen viser de både forholdene under bilen og hjulenes stilling. Som et tillegg til den allerede omfattende bekvemmelighets- og sikkerhetspakken Lexus Safety System +, gir en Parkeringsassistentmonitor bedre oversikt når du rygger ved å vise bilens senterlinje på skjermen.

Disse nye funksjonene betjenes med nye knapper i den oppdaterte midtkonsollen. Det nye multimediasystemet fjerner behovet for berøringsflaten fra tidligere modeller. Det har gjort det mulig å optimalisere plasseringen av knapper og i forlengelsen av det en renere overflate. Du kan nå plassere smarttelefonen din i midtkonsollen uten å måtte åpne eller lukke en luke, som jo er bekvemmelig.

Kunder vil selv kunne oppleve den mer sofistikerte og bedre tilkoblede Lexus LS når de første leveringene av bilen begynner i desember 2022.

 

For mer informasjon, vennligst se https://www.lexus.eu/car-models/ls/