1. Discover Lexus
  2. Episode Eight Rustic Taste

JOURNEYS IN TASTE

RUSTIKKE SMAKER: EPISODE 8

Presented By Lexus And Condé Nast International.

MØT ANTONIA KLUGMANN

Denne episoden av Journeys in Taste er om den berømte kjøkkensjefen Antonia Klugmann, som deler sin lidenskap for Friuli - et fengslende, men overraskende nok oversett kulinarisk hjørne av Italia.

Antonia setter seg bak rattet i den dynamiske sedanen Lexus ES, finner trøst i omgivelsene og inspirasjon fra regionens mange spøkelsesbyer. Hun besøker lokale leverandører, deriblant en ung, kvinnelig bonde og en familiedrevet kornmølle som har vært i drift siden 1895.

PRISVINNENDE KVALITET

Antonia er eieren av L'Argine a Venco, en Michelin-restaurant med 16 plasser og dype røtter i Nord-Italias multikulturelle historie, der den ligger i en mølle fra 1700-tallet. Hun oppdaget mat senere i livet, endret kurs og gikk for kokkeyrket tre år inn i en juristutdannelse. Antonia ser på menyen sin, definert som den er av sesongene, som en refleksjon av hennes egen progressive personlighet. "Det er viktig å utvikle seg hver dag", sier hun. "Å fortsette å pushe."

MØT LEXUS ES

Lexus ES har en dristig tilnærming til design: lavere, bredere og slankere. Selv på den nydelige italienske landsbygden, skiller den frapperende coupé-lignende silhuetten seg ut. Antonia har plassen og komforten til å virkelig nyte Friuli-regionen, som forresten har navnet sitt etter erobreren Julius Cæsar. Opp gjennom historien har alle fra Huneren Attila til Ernest Hemingway bodd her.

"JEG ER IKKE EN SOM TAR ETTER. STILEN MIN ER PERSONLIG, REN OG UPRETENSIØS. SPØR DU MEG, ER DET INGEN VERDI I SJELDENHET."

Antonia Klugmann, kjøkkensjef.
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ