1. Discover Lexus
  2. Lexus among the Stars as Curtain Rises on Venice International Film Festival

LEXUS BLANT STJERNENE UNDER DEN INTERNASJONALE FILMFESTIVALEN I VENEZIA

  • Lexus er det offisielle bilmerket for La Biennale di Venezia for femte år på rad.
  • Ledende rolle for helt nye NX
  • Skuespiller/regissør Edoardo Leo vil snakke om Lexus' tilknytning til den syvende kunstformen
  • Lexus støtter “Poltrone Rosse” initiativet for å støtte utøvere

 

En rollebesetning bestående av luksus SUV-er, sedaner, coupéer og kabrioleter bytter veien for den røde løperen når den internasjonale filmfestivalen "La Biennale di Venezia" åpner på Venezias Lido. For femte år på rad, er Lexus offisielt bilmerke for festivalen, hvis 78. utgave løper fra 1. - 11. september, 2021.

35 biler, bestående av hele Lexus electrified SUV-rangen, vil ledsage skuespillere, regissører og kjendiser under festivalen. Sammen med helt nye NX, vil UX, RX, ES sedan og LC coupé være i sentrum, flankert av sofistikerte LC Convertible og UX 300e, Lexus' første elbil.

EN FELLES LIDENSKAP FOR UFORGLEMMELIGE OPPLEVELSER

Med slående vakre Lido som bakteppe, vil stjernene fra det store lerretet ankomme den røde løperen og åpningsseremonien i Sala Grande - hvor den berømte italienske skuespilleren Roberto Begnini vil motta Gulløven for Lifetime Achievement - i ulike Lexus-modeller. Lexus' lidenskap for den "syvende kunstformen" vil bli fortalt gjennom perspektivet og erfaringene til Lexus-ambassadør Edoardo Leo, den berømte skuespilleren, regissøren og manusforfatteren, som vil forklare hvordan kvaliteter som gjør kino så unik speiles i verdiene til Lexus.

Partnerskapet mellom kino og Lexus springer ut fra en delt lidenskap for å skape virkelig unike og uforglemmelige emosjonelle opplevelser gjennom elementer som noen ganger er umerkelige, men som definerer egenarten til det ferdige produktet: fokus på detaljer, håndverk, innovasjon og visjon.

HELT NYE NX

Disse karaktertrekkene legemliggjøres av nye NX, som får sin debut på festivalen. NX utvider Lexus' visjon om elektrifisering gjennom avansert plug-in-teknologi som leverer ytelser og effektivitet fra øverste hylle, mens det iøynefallende eksteriøret og interiøret, ikke minst det unike Tazuna førermiljøet, reflekterer den menneskefokuserte filosofien som er kjernen i Lexus design.

Nye NX byr også på neste generasjon multimedia og konnektivitetssystem og banebrytende teknologi innen sikkerhet, komfort og bekvemmelighet. Den representerer et nytt kapittel i Lexus-historien og er etterfølgeren til en svært suksessrik modell som har blitt solgt i mer enn 175 000 eksemplarer i Europa.

LEXUS STØTTER KUNSTEN

Edoardo Leo vil også kaste lys på samarbeidet Lexus har engasjert seg i for å hjelpe underholdningsbransjen. Etter en akutt vanskelig periode for kunsten, støtter Lexus "Poltrone Rosse", et folkefinansieringsinitiativ med UNITA (National Union of Theatre and Audiovisual Interpreters) som støtter utøvere, spesielt gravide kvinner. Som en del av dette initiativet vil rader med røde lenestoler bli plassert på torg i fem italienske byer (inkludert Venezia under Biennale Cinema 2021), hvor skuespillere kan sitte sammen med filmfans og fortelle om sin lidenskap for det store lerretet. Overskuddet går til prosjekter sammen med UNITA.

"Lexus er stolte over å kunne vise merkets biler i denne prestisjefylte settingen, mens de setter fokus på merkets kobling til kino gjennom Edoardo Leo og den konkrete støtten til festivalens oversettere" sa Maurizio Perinetti, direktør i Lexus Italia. "Venezia er også en mulighet for å presentere helt nye NX, en virkelig juvel som representerer vår visjon for elektrisk mobilitet og legemliggjør det beste innen teknologi, komfort og design."

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ