1. Discover Lexus
  2. THE LOFT by Lexus

THE LOFT BY LEXUS & BRUSSELS AIRLINES

På bakgrunn av belgiske myndigheters avgjørelse om å midlertidig stenge servicesektoren i kampen mot spredning av COVID-19, er THE LOFT by Lexus & Brussels Airlines midlertidig stengt. I mellomtiden legger Brussels Airlines og Lexus alt til rette for en trygg gjenåpning så snart forholdene tillater det.

THE LOFT BY BRUSSELS AIRLINES & LEXUS BLE KÅRET TIL EUROPAS LEDENDE FLYPLASSLOUNGE 2020 FOR ANDRE GANG PÅ RAD

THE LOFT BY BRUSSELS AIRLINES & LEXUS BLE KÅRET TIL EUROPAS LEDENDE FLYPLASSLOUNGE 2019

Prestisjefylte og globalt anerkjente world travel awards feirer organisasjoner som er kjent for fremragende kvalitet. Stemmene kommer ikke bare fra kunder, men også fra profesjonelle aktører innen reise og turisme.

TA EN RUNDTUR PÅ THE LOFT

Lexus har alltid etterstrebet å gjøre noe ekstra for kundene. Ta en tur innom THE LOFT by Brussels Airlines & Lexus i Pier A på flyplassen i Brussel og opplev det selv i dette spennende konseptet som er designet for å gjøre livet til forretningsreisende litt, eller mye, bedre. Hvert element er designet for å vekke sansene. Den fremragende kundebehandlingen er i kjernen av vår japanske arv og Omotenashi, som kan oversettes med 'gjestfrihet og høflig service', men som også er et konsept som beskriver evnen til å forutse behovene til andre. 

OPPLEVELSER

Opplev Amazing i hver detalj. Om det er presis styring eller silkemyke skinnseter, så forbedrer vi alltid Lexus kjøreopplevelsen. Nå kan du oppleve Lexus i en annen setting, og nyte shiatsu-massasjestoler, GROHE-dusjer og sove-pods med stjernehimmel.

GALLERI

Ta deg en drink, sett deg godt til rette og nyt det sofistikerte miljøet som preger Lexus

Se deg rundt på THE LOFT, og du vil se Lexus i hver minste detalj. Hver eneste fasett har blitt formet for å speile vår balanserte etos om Takumi-håndverk, modig design og engasjerende ytelser og innovasjon.