1. Lexus select

Du som kunde kan alltid føle deg trygg når du kjøper en Lexus Select bruktbil.

Alle bilene har gjennom vår Lexus SELECT Kvalitetskontroll gjennomgått en grundig sikkerhets- og kvalitetssjekk for å sikre at de holder den høye standarden vi setter for Lexus SELECT.

Vi er så trygge på kvaliteten, at alle Lexus SELECT biler leveres med 24 måneders garanti – med ubegrenset kilometer i perioden.

Utover dette, gir vi også inntil til 10 års batterigaranti* og inntil 15 års veihjelp. Denne kan du fornye hvert år ved å gjennomføre en Lexus Originalservice.

Lexus SELECT er utelukkende tilgjengelig hos Lexus merkeforhandlere og gjelder kun for privatpersoner.

*betinger gjennomført service i henhold til bilens serviceintervaller beskrevet i brukerhåndbok.
 • Alle Lexus SELECT-biler leveres med 24 måneders garanti fra tidspunktet bilen omregistreres på kunde.

  Garantien begrenser seg ikke bare til Norge, du er også sikret hjelp ved alle autoriserte Lexusmerkeverksteder i Europa.

  Nybilgaranti gjelder frem til 5 år eller 200 000 km (det som kommer først). Når nybilgarantien utløper, vil de aktuelle bilene dekkes av en utvidet Certified Plus garanti slik at du som kunde alltid er GARANTERT AV LEXUS.

 • Kvalitetskontroll med 100+ sjekkpunkter

  Når du kjøper en Lexus SELECT-bil, kan du være sikker på at den er i god stand.

  Alle Lexus SELECT-biler går gjennom en grundig kvalitetskontroll med mer enn 100 sjekkpunkter slik at du som kunde vet at bilen møter Lexus sine strenge krav til kvalitet, sikkerhet og utseende.

 • Du får inkludert 12 måneder/15 000 km Hybrid batterigaranti når du kjøper en Lexus SELECT-bil. Denne garantien kan ved utført Lexus Originalservice hos et autorisert Lexus-verksted i Norge, forlenges med 12 måneder av gangen etter bilens garantiutløp, helt til bilen når 10 års alder.

  En hybrid helsesjekk? Dette er sjekk og oppdatering av bilens programvare, slik at du har riktig programvare til din Hybridmodells elektroniske systemer. En slik oppdatering er det vi som merkeforhandler som kan tilby via våre onlinesystemer mot fabrikk. Med utvidet batterigaranti på din årlige Hybrid helsesjekk, kan du føle deg trygg og tenke på andre ting.

 • Er du ikke fornøyd, kan du innen 30 dager/maks kjørte 1000 km velge å bytte bilen i en annen bruktbil i samme prisklasse eller dyrere som befinner seg på lager hos forhandleren.

  Omkostninger knyttet til finansiering, forsikring, registrering av salgspant og andre kostnader som ikke er direkte knyttet til bilen (eksempelvis etter montert utstyr bestilt av kunde), dekkes av kunde

 • 12 måneders veihjelp gjennom Lexus Eurocare er inkludert på alle Lexus SELECT-biler. Lexus Eurocare dekker veihjelp for Lexus Select 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året i 12 måneder.

  Lexus Eurocare omfatter følgende tilfeller: Driftsstans, ulykke, uhell; tom drivstofftank, flatt batteri, punktering og til og med mistede eller innelåste nøkler.

 • Din Lexus trenger regelmessig service. Benytter du Lexus Originalservice en gang i året hos et autorisert Lexus-verksted i Norge, vil du kunne få nye 12 måneder med vårt veihjelpsprogram Lexus Eurocare.

  Veihjelp: Nye 12 måneder med Lexus Eurocare i inntil 15 år.

  Helsesjekk: Det er kun Lexus merkeforhandlere som kan teste, oppgradere bilens programvare og utvide batterigarantien.

 • Når du kjøper bil fra din Lexus-forhandler, uavhengig av merke, har du mulighet til å velge den finansieringsløsningen, nedbetalingstiden og månedskostnaden som passer deg best.

  Selgeren gir deg et komplett tilbud og svar på finansieringssøknaden på få minutter.

  Det er både trygt, enkelt og fleksibelt da du får ordnet alt på ett sted i forbindelse med bilkjøpet.

 • Vi tilbyr deg en gunstig forsikring som ivaretar dine behov som Lexus-kunde, og vi er opptatt av at du fra dag én skal være sikret Lexus-standard også ved en eventuell skade.

  På en rask, kompetent og personlig måte tilbyr vi forsikringer til din bil. Dersom uhellet skulle være ute, blir bilen utbedret på autorisert Lexus-verksted og med originale deler.

  Lexus forsikring - kun tilgjengelig hos Lexus-forhandlere.

 • På «Min Lexus» får du oversikt over dine kjøretøy, du kan booke servicer og du kan opprette påminnelser for vedlikehold og forsikring.

  I tillegg kan du planlegge reiser på nettet og sende dem til bilens navigasjonssystem med “Reiseplanleggeren”. Du kan også laste ned de nyeste kartoppdateringer for dine mobile multimediasystemer fra “Kartoppdatering”.