1. New Cars
  2. RZ
  3. Oversikt
RZ on wintery road

HELT NYE LEXUS RZ 450e

RZ er mer enn det tall og data kan formidle. RZ er helelektrisk kjøreopplevelse på sitt mest spennende. En bil som utstråler karakter, ekte appetitt for svinger og har en rekkevidde på over 400 km WLTP.

HELT NYE LEXUS RZ 450e

ET UTSEENDE SOM SKILLER SEG UT

Lexus RZ 450e har et lekkert design og er en utpreget moderne luksus-SUV. Det nye Spindlekarosseriet er slankt og elegant, og den brede hjulstillingen tiltrekker seg oppmerksomhet fra omverdenen. De skulpturerte linjene hinter til bilens sporty temperament. Nye RZ er bygd for å levere en ekte, luksuriøs SUV-opplevelse.

  • ELEKTRISK SPENNING
  • REVOLUSJONERENDE FØLELSE
  • SAMTIDSLUKSUS
RZ EKSTERIØR

REALISERT POTENSIAL

RZ er Lexus´ første helelektriske kjøretøy som er utviklet som elbil fra grunnen av. Den realiserer det spennende potensialet til helt nye teknologier som forbedrer ytelse og kjørekomfort. Smidig og intuitiv - RZ oser selvtillit, kontroll og komfort.

RZ EKSTERIØR

KRAFTIG OG BALANSERT

Uten forbrenningsmotoren var det rom for å senke panseret, som bidrar til RZ´ aerodynamiske profil. Sidene flyter og topper bakover, som i kombinasjon med et skarpt frontdesign - skaper en følelse av energi og bevegelse.

RZ EKSTERIØR

KOBLER SAMMEN BIL OG FØRER

RZ kommer med det nye DIRECT4-systemet. En eksklusiv og intelligent teknologi som konstant balanserer veigrepet mellom fremre- og bakre e-Aksel, som gir en rolig, effektiv og sømløs kjørekraft. Resultatet er en stressfri og intuitiv ytelse.

RZ EKSTERIØR

EN ELEKTRISK TILSTEDEVÆRELSE

Fra hver vinkel viser RZ fremtiden av Lexus ´Electrified´ Design. Slank og lekker med et sporty temperament.

HELT NYE LEXUS RZ 450e

LUKSURIØS KUPÉ

Fra de skimrende effektene av skiftende lys til det moderne Tazuna-cockpitdesignet, er interiøret til RZ et glimt av fremtiden. Luksus med et menneskelig preg.

  • KUNST MØTER HÅNDVERK
  • SLÅENDE MODERNE
  • UTSØKT KOMFORT
RZ INTERIØR

UNIKT PERSONLIG

Å kjøre nye RZ er smidig og uanstrengt. Det moderne et Tazuna cockpitdesignet er estetisk, men også målbevisst, med instrumentene nøye plassert innen førers synsfelt. *One Motion Grip’ gir deg kontroll over bilen som aldri før. Forventet leveringsklart fra 2025.

RZ INTERIØR

FORUTSER ETHVERT BEHOV

Interiøret er designet med Omotenashi i tankene, tradisjonell Japansk gjestfrihet med hovedfokus på å forutse gjestenes behov. Opplev det i et smart, elektronisk dimbart panoramatak i glass, strålevarmer og instrumenter plassert innen enkel rekkevidde.

RZ INTERIØR

DIGITALT TRANSFORMERT

Siste generasjon Lexus Safety System+ kommer med intelligent beskyttelse uten sidestykke. En ekstra stor 14" touchskjerm er samlingspunktet for spennende multimedia- og tilkoblingsfunksjoner. Lexus Link-appen gjør det enkelt å finne ladestasjoner over hele Europa.

RZ INTERIØR

ROLIGE ØYEBLIKK

RZ byr på komfort gjennom hele reisen. Du kan føle arbeidet til Lexus-håndverkerne gå igjen i hver millimeter av bilen.

HELT NYE LEXUS RZ

DETTE ER LEXUS ELECTRIFIED

Lexus RZ
Lexus RZ Exterior
RZ 450e

EN LEDER I ELEKTRIFISERING

I nesten 20 år har Lexus ledet elektrifisering av luksusbiler. Våre kjøretøy skiller seg ut med sin sofistikasjon, kvalitet og prisbelønt pålitelighet. Elektrifisering er mer enn batteriene og motorene. Med RZ er kjøreopplevelsen alt. Umiddelbar respons til enhver bevegelse. En beviselig kobling mellom bil og fører - som må oppleves for å forstås.

Lexus RZ Exterior
RZ 450e

EN HELT ELEKTRISK FREMTID

Med et stort og voksende ladenettverk over hele Europa har en helelektrisk visjon blitt virkelig. Opplev revolusjonerende innovasjoner, reduserte kjørekostnader, ekte tilkobling og ytelse som er snillere med planeten. Lær mer om hvordan din RZ fungerer og hvordan den vil forandre måten du kjører på.

Lexus RZ plugged into an electric charger.
The interior of the Lexus RZ.
RZ 450e

GJØR EIERSKAP LETTERE

Å eie en Lexus RZ skal føles spesielt, derfor gjør vi eieropplevelsen enkel og innbydende. Lexus Relax er inkludert og sørger for ro i sjelen etter at fabrikkgarantien går ut. Fra finansiering til forsikring, vedlikehold og dekk - Lexus Easy er en fleksibel løsning som lar deg fokusere på kjøringen istedenfor detaljene.