1. New Cars
 2. UX
Pris fra (Ink. MVA)
kr 455 300
Finansiering
Å kjøre nye Lexus UX, er noe mer enn en mekanisk opplevelse. Du er omgitt av enestående teknologi, fra 4. generasjons Lexus Hybridteknologi til et eksepsjonelt stivt karosseri. UX´ stille, smidige og lineære akselerasjon gjør bilen uovertruffen i bygatene. For å gi den et unikt utseende, arbeidet Lexus-designerne utrettelig med å skape en kompakt luksus SUV med en djerv signaturgrill. Innsatsen deres viser igjen i detaljene, som de aerodynamiske LED-baklyktene, som ikke bare ser bra ut, men også bidrar til kjøreegenskapene.
 • BESTE UX NOENSINNE

  Nye UX byr på ny teknologi, forbedrede kjøreegenskaper og flere valg.

   

 • FEM MILLIONER LUKSUS SUVER

  I 2020 passerte Lexus 5 millioner solgte luksus SUVer i over 90 forskjellige markeder, med modellene UX, NX, RX, GX og LX.                                  

 • UX KUNST

  Lexus viser verdens første tatoverte bil

                                                                                                      

Klar til å begynne? Velg motor

Velg utstyrsgrad:

5 Alternativer

Ingen resultater

 • UX - Premium Tech Plus - 5d

  UX Premium Tech Plus

  5d
  • +
   Mørktonede ruter
  • +
   18" aluminiumsfelger, maskinert 5x2 eker
  • +
   Bagasjeromluke, elektrisk

  Utforsk

  Fra

  kr 490 300

  /Måned

  Måned

  Automatgir | 2WD
 • UX - Premium - 5d

  UX Premium

  5d
  • +
   Elektrisk innfellbare sidespeil
  • +
   Trådløs lader (Qi)
  • +
   Fjernstyring av klimaanlegg

  Utforsk

  Fra

  kr 455 300

  /Måned

  Måned

  Automatgir | 2WD
 • UX - Premium Tech - 5d

  UX Premium Tech

  5d
  • +
   Utvendige speil, elektrisk innfellbare med autofunksjon
  • +
   Blindsonevarsel (BSM)
  • +
   Krysstrafikkvarsel og brems bak (RCTAB)

  Utforsk

  Fra

  kr 471 300

  /Måned

  Måned

  Automatgir | 2WD
 • UX - Luxury - 5d

  UX Luxury

  5d
  • +
   Multi-LED hovedlys
  • +
   12.3" berøringsskjerm
  • +
   Frontrutedisplay (HUD)

  Utforsk

  Fra

  kr 542 200

  /Måned

  Måned

  Automatgir | 2WD
 • UX - Luxury Sun - 5d

  UX Luxury Sun

  5d
  • +
   Soltak, elektrisk

  Utforsk

  Fra

  kr 552 100

  /Måned

  Måned

  Automatgir | 2WD

YTELSE

 • LEXUS DRIVING SIGNATURE

                                                                                      UX 250h skiller seg ut med sin makeløse jevnhet og sin nesten lydløse kjøring, i tillegg til en unik Lexus Driving Signature som er et resultat av måneder med testing utført av den samme Takumi mestersjåføren som hadde ansvaret for LC Coupé. Resultatet er kjøreegenskaper du ikke forventer av en kompakt SUV.

 • GENERASJON LEXUS SELVLADENDE HYBRID

  UX 250h drives av en svært effektiv 2.0 liters firesylindret bensinmotor som yter 184 hk. Bilen er tilgjengelig med forhjulstrekk eller E-FOUR firehjulstrekk, et system med en kompakt transaksel og en strømstyringsenhet designet for å minimerere tap av varme og friksjon, i tillegg til et nikkelmetall hybridbatteri med revidert konstruksjon og kjølesystem.

 • HYBRIDGIRKASSE

                                                                                      Denne nestegenerasjons hybridgirkassen kobler sammen en 2.0 liters bensinmotor og to elektriske motorer som gir 25% mindre friksjon enn tidligere Lexus-systemer. Den sekvensielle Shiftmatic funksjonen gir responsiv motorbremskraft på seks nivåer med en girskiftfølelse som minner om en manuell girkasse, enten ved bruk av hendlene bak rattet eller med girhendelen i S-posisjonen.

Nikkelmetall hybridbatteriet har fått en overhaling sammen med kjølesystemet og er bekvemmelig plassert under baksetene, som resulterer i et større bagasjerom og lavere tyngdepunkt.

UX 250H kan fås med forhjulstrekk eller E-FOUR firehjulstrekk. Systemet bruker en separat elektrisk motor på bakakslingen som sømløst distribuerer kraft mellom for- og bakhjulene, som igjen gir en mer stabil kjøretur. Til og med i bakker og på snødekte veier, men med lavere bensinforbruk enn konvensjonelle firehjulstrekksystemer.

SIKKERHET

 • LEXUS SAFETY SYSTEM + / 5-STJERNERS NCAP VURDERING

  Utstyrt med et banebrytende Lexus Safety System + som har et pre-kollisjonsystem som oppdager fotgjengere på nattestid og syklister på dagtid. UX leverer klasseledende sikkerhet og har en 5 stjerners rangering hos Euro NCAP. Lexus Safety Systen + inkluderer: Veiskilt Assistent, Kjørefeltssporingsassistent, Automatisk Fjernlys, Nødstyringsassistanse og Veikryssassistent.

 • PRE-KOLLISJONSYSTEM

                                                                                  UX 250h har et pre-kollisjonsystem som ikke bare oppdager motgående kjøretøy og syklister på dagtid, men også fotgjengere på nattestid. Systemet bruker kamerasensitivitet og dynamisk rekkevidde for å redusere ulykker når det er mørkt. Som når en fotgjenger foran et motgående kjøretøy er vanskelig å se på grunn av bilens kjørelys. Radiusen til UX' millimeterbølgeradar er utvidet og kan nå oppdage syklister på dagtid. Hvis systemet anser muligheten for en ulykke som høy, aktiveres bremsene automatisk.

 • DYNAMISK RADAR CRUISEKONTROLL

                                                                                Cruisekontrollsystemet bruker en millimeterbølgeradar og et kamera for å registrer kjøretøy foran og holde trygg avstand. Hvis kjøretøyet foran skulle sakke ned eller bråstoppe vil UX´ system automatisk stoppe bilen. Starter bilen foran å kjøre igjen, følger systemet etter. Dynamisk Radar Cruiskontroll reduserer byrden for sjåføren i situasjoner hvor det er mye stopping og starting, som ved køkjøring

Road Sign Assist (RSA) systemet på UX 250h gjenkjenner trafikkskilt og gir informasjon til sjåføren via multiinformasjonsdisplayet. RSA jobber sammen med Dynamisk Radar Cruisekontroll og kan justere bilens hastighetsinnstilling i henhold til fartsgrensen som er registrert av RSA. Alt som trengs er et trykk på en knapp. RSA identifiserer alle viktige veiskilt og advarsler, inkludert elektroniske og blinkende skilt.

Kjørefeltssporingsassistent hjelper å holde bilen midt i feltet. Den hjelper også i svinger med større radius enn assistenten i de tidligere systemene. Hvis systemet anser det som sannsynlig at bilen kjører ut av feltet, vil den automatisk skru på Avvikshindringskontrollen og styre bilen tilbake til midten av feltet.

For å videre utbedre sikkerheten har UX et skjold av 8 kollisjonsputer som standard. Sjåfør- og passasjerkollisjonsputer med tilhørende knekollisjonsputer, sidekollisjonsputer og en gardinkollisjonspute som dekker alle vinduene.

DJERVT DESIGN

 • FORM MØTER FUNKSJON

  Lexus´ designere har arbeidet hardt for å lage en kompakt luksus SUV med en elektrifiserert dynamisk appell. Innsatsen går igjen i de små detaljene, ta for eksempel det unike bakre LED kombilyset, med stilig aerodynamisk design, som bidrar til bedre kjøreegenskaper og ytelse. Det er her form møter funksjon, som netopp er hjertet til nye UX 250h.

 • F SPORT / F SPORT Design

  Med ny Sonic Platinum lakk, er UX mer forlokkende enn noensinne. Det dynamiske og slanke utseende komplett med 18" lettmetallfelger og lakkerte hjulbuelister gir et nytt piff til UX rangen. F SPORT Design modellen kommer med en djerv F-mønster grill, og et bi-tone tak som også er tilgjengelig på UX F SPORT - detaljer som uttrykker begge modellenes dynamiske ambisjoner.

 • 17" AEROVENTILERTE HJUL

  De aeroventilerte hjulene kommer i svart eller metallisk sølv, og har klaffer på hver side av eikene og er en verdensnyhet for Lexus. Klaffformen er basert på det som kalles en "Gurney Flap", som er installert på bakvingen til Formel 1-racerbiler for å regulere luftstrømmen og skape virvler som øker marktrykket. Et innovativt hjuldesign som gir stabil bremsing, øker kjøleeffektiviteten og redusere turbulens.

Frontlyktene har kompakte trippel LED enheter og L formet kjørelys formet som Lexus Signaturpilspiss. Multiværlysene sørger for god sikt i tåkete kjøreforhold.

De bakre kombinasjonslysene på UX 250h har et avansert design som ikke bare ser lekkert ut, men også har en aerodynamisk effekt. Lyset har to integrerte finner som reduserer forandring i luftmotstanden med 16%, dette bidrar til stabilitet i svinger og i sidevind. For et distinkt utseende, går en enkel linje på tvers, dannet av 120 LED enheter som strekker seg over midtpartiet, og måler 3 mm på sitt tynneste punkt.

INNOVATIV TEKNOLOGI

 • HÅNDFRI BAGASJEROMSLUKE

  For bekvemmelig lasting og lossing har UX en håndfri bagasjeromsluke. Under bilen finner du en sensor, sveip foten din under bakfangeren og bagasjerommet åpner seg selv.

 • S-FLOW KLIMAKONTROLL

  S-Flow klimaanlegget benytter omgivelsene rundt deg og din UX for å optimalisere bensinforbruket. Systemet merker for eksempel om det sitter passasjerer i setene og justerer klimaet som følge. Klimaconcierge slipper ut nanoe™ X-partikler som hjelper mot virus og bakterier samtidig som det motvirker lukt og gir fuktighet til hud og hår.

 • 13 HØYTTALERE OG MARK LEVINSON® LYD

  Som ekstrautstyr, fås et Mark Levinson® Premium Surround Sound-system med 13 høyttalere. Med sine 915 watt leverer lyd i verdensklasse. Et lydannlegg hvor hver elektrisk komponent har blitt ideellt utformet for å levere en total harmonisk forvrengning (THD, en indikator på signalforvrengning) på 0,1 % eller mindre. Systemet inkluderer en 150 W / 4 Ω x 12-kanalers (8 kanaler i bruk) klasse D forsterker. Enhetens rikelige kraft gjør at den kan drive store høyttalere nøyaktig, og skape kraftig og klar lyd.

Multimediasystemet er enklere å bruke, med bedre oppløsning på både den 8" skjermen (Lexus Link Connect med skynavigasjon) og den 12.3" touchskjermen (Lexus Link Pro med innebygget navigasjon). Lexus Link bruker skynavigasjon til å regelmessig oppdatere kart og trafikkdata. Tjenester som søk etter interessepunkter løfter opplevelsen ytterligere sammen med Onlinetrafikk, værmelding, parkering- og bensinstasjonsøk. På toppen av det heler finner du også en digital eiermanual i systemet.

Velkommen til Lexus Link appen, en verden av tilkobling laget for å komplementere vår unike ´Omotenashi´ serviceopplevelse. Appens smarte og skreddersydde funksjoner hjelper deg med å planlegge reisen, finne parkeringsplasser, bestille service og til og med forbedre kjøremåten din. Lexus Link inkluderer tjenester som:

 • Kjøreanalyse: Holder følge med reisene dine, kjørestil og lar deg registrere jobbreiser.
 • Hybridveileder: Hjelper deg med å kjøre din UX 250h mer effektivt.
 • Finn min bil: Lokaliserer og veileder deg tilbake til din Lexus.
 • Del til Bil: Lar deg planlegge en kjørerute å sende den til din Lexus mens ´Bil til døren´ veileder deg til fots helt frem til din destinasjon.
 • eCare: Gir deg oversikt over tjenester og vedlikehold av din ES.
 • Varsellys: Forklarer hva varsellysene betyr og hva du burde foreta deg.
 • Bilstatus: Varsler deg hvis du har gått fra bilens vinduer åpne eller glemt å skru av lysene. Du kan også sjekke om bilen er låst.
 • Batterivakt: Overvåker 12 volt batteriets ladenivå.
 • Fjernstyrt Klimaanlegg: Alle UX modellene kommer med fjernstyrt kontroll av klimaanlegget, rattvarme setevarme og justering av kabintemperatur
 • Fjernstyrt kontroll: Tin frontruten, skru på varsellysene, eller lås opp og igjen bilen fra din egen stue.

Kjøretøydata blir projisert direkte på frontruten med head-up displayet som måler 260 mm x 97.5 mm. Head-up displayet viser navigasjonskommandoer, lydinnstillinger og lar deg overvåke sikkerhetsfunksjoner - helt uten å ta øynene bort fra veien.
LEXUS X JOY CROOKES

LEXUS SAMARBEIDER MED MUSIKER JOY CROOKES I DEN NYE UX KAMPANJEN

LÆR MER OM VÅRE PRØVETURER

VÅRT PRØVEKJØRINGSLØFTE

Experience Amazing med en Lexus prøvekjøring, velg kjøretøy, lokasjon og ønsket lengde.

UX GALLERI

Utforsk UX luksusen, sofistikasjonen og et utseende som setter standarden.

ANDRE SUV MODELLER

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/no/no?model=ue%2Cnx%2Crx%2Crxl