1. New Cars
MED 450 KM REKKEVIDDE

UX 300e

HELELEKTRISKE UX 300e

Vi introduserer helt nye UX 300e, med forbedret multimediasystem og større batteri, som gir deg 40% mer rekkevidde enn originalen.

MØYSOMMELIG HÅNDVERK

 • Valgfrie 18-tommers lettmetallfelger*

  De valgfrie 18-tommers lettmetallfelgene kan fås i en vakker todelt maskinert finish med sortlakkert overflate, eller i en mørk finish som gir et sporty og luksuriøst preg. *Tilgjengelig i utvalgte pakker

 • Skinnseter med 'Sashiko'-quilteteknikk*

  UX 300e kan fås med seter i glatt skinn, inspirert av 'sashiko', en tradisjonell japansk quilteteknikk som også brukes i produksjonen av kampsport-uniformer. Det quiltede skinnmaterialet er dekorert med et nytt, vakkert perforeringsmønster. *Tilgjengelig i utvalgte pakker.

TILKOBLET TEKNOLOGI

 • Smarttelefonintegrering*

  Apple CarPlay® og Android Auto® gir deg muligheten til å vise og bruke utvalgte mobiltelefon-apper på bilens multimediaskjerm*. Smarttelefonintegreringen er enkel og intuitiv å bruke, og gir sjåføren tilgang til: Kart (Google/Apple) Nyheter Musikk Hands-free telefonsamtaler og muligheten til å sende og motta tekstmeldinger *Kompatibel smarttelefon kreves.

 • Lexus Link App

  Den nye LexusLink-appen gjør UX 300e til en tilkoblet bil, og komplimenterer hele Lexus-eierskapet ditt. Appen er intuitiv å bruke og har innovative funksjoner som fjernstyring av lading..

 • Lexus Link Tilkoblede Tjenester

  Lexus Link tilkoblede tjenester innebærer: Kjøreanalyse: Sporer reisene dine, kjørestilen din og lar deg logge forretningsreiser. Finn min bil: Lokaliserer din Lexus og veileder deg tilbake til den. Service og vedlikehold: Hjelper deg å sørge for at din UX 300e alltid er i tipp-topp stand. Varsellamper: LexusLink forklarer deg hva de forskjellige varsellampene betyr og eventuelt hvilke handlinger du bør foreta. Deling til bil: Lar deg planlegge en rute på en annen enhet, f.eks. en datamaskin, og sender den til Lexusen din. LexusLink kommer også med funksjonen 'Bil til dør' som veileder deg til fots til det siste stykket etter du har parkert.

SIKKERHET

Nye UX 300e er utstyrt med det nyeste Lexus Safety System+, som inkluderer: Dynamisk Radar Cruisekontroll, Pre-kollisjonssystem, Filsporingssassistanse, Automatiske Fjernlys, Adaptive fjernlys og Veiskiltassistanse
 • Pre-kollisjonssystemet

  Det nye Pre-kollisjonssystemet til UX 300e oppdager nå fotgjengere om natten og syklister i dagslys. Ved å forbedre kamerafølsomheten og den dynamiske rekkevidden kan ulykker i mørket reduseres. For eksempel når en fotgjenger foran et møtende kjøretøy er vanskelig å se på grunn av kjøretøyets lys. I tillegg er oppdagelsesvinkelen på millimeterbølgeradaren utvidet.

 • Head-up Display

  Head-up Displayet måler 10,2 tommer og projiserer kjøretøydata (i farger) direkte på frontruten. Displayet lar deg sjekke nøkkelinformasjon som navigasjonskommandoer, lydinnstillinger og sikkerhetsfunksjoner – helt uten å ta øynene bort fra veien.

Lading & Rekkevidde

UX 300e kan lades hjemme via en veggmontert ladeboks med opptil 6,6 kW. Når du lader på en offentlig ladestasjon (likestrømslader) kan UX 300e lades med opptil 50 kW.

 

 

 

Batteristørrelsen har økt fra 54,3 kWh til 72,8 kWh, som betyr at den tilgjengelige rekkevidden nå er på opptil 450 km per lading med fullt batteri.

DET ER SÅNN DET SKAL FØLES

Om du kjører i byen eller på svingete landeveier, vil du oppleve de sylskarpe kjøreegenskapene til UX 300e. Dette skyldes blant annet bilens lave tyngdepunkt og det ekstra oppstivede karosseriet.

GJENKJENNELIG LEXUS-DESIGN

Den helelektriske UX-crossoveren har designelementer som signaturgrillen, skulpturerte karakterlinjer og atletisk coupé-lignende taklinje som er umiskjennelig for Lexus. Foran er karakteristiske kjørelys arrangert i et pilspissmotiv over de elegante LED-frontlyktene med 3 projektorer, som fremhever Lexus L-formede lyssignatur."

 

TAKUMI-HÅNDVERK I VERDENSKLASSE

For å sikre håndverket som er kjennetegnet til hver Lexus, er UX 300e bygget på vårt prisbelønte Kyushu-anlegg, hvor våre 'Takumi'-mestere har ansvar for kvalitetskontrollen. Her er oppmerksomhet på detaljer altomfattende, fra den vakre håndslipte lakken til renromsmontering av helelektriske komponenter.

LEXUS ELECTRIFIED KJØREOPPLEVELSE

Justert til perfeksjon av Yoshiaki Ito, vår mest erfarne mestertestsjåfør, bak rattet vil du nyte en spennende ny "Lexus Electrified" kjøreopplevelse, med et utvalg av fire engasjerende regenereringsmoduser. Ito-san har til og med hjulpet til med å lage bilens elegante kjørprogramevelger.

UX 300e ABSOLUTT ELEKTRISK

For maksimal kontroll og utvidet rekkevidde overvåker batterisensorer spenningen til hver battericelle og blokk, samt celletemperaturen. Og for en lang og problemfri levetid har UX 300es litiumionbatteri avanserte kjøle- og varmesystemer.

Lexus Safety System +

Hvor enn veien tar deg i nye Lexus UX 300e, er det betryggende å vite at du kjører i en av de sikreste elbilene som noen gang er bygget, utstyrt med Lexus Safety System +, som bidrar til å forhindre påkjørsel bakfra, kjørefeltavvik og kollisjoner som involverer fotgjengere.

FANTASTISK Å EIE

"Gjennom hele levetiden til din UX 300e, vil vi jobbe for å sikre en fantastisk 'Omotenashi' eierskapsopplevelse. Vi tilbyr uovertruffen service og sømløst vedlikehold, organisert med mål om å gi deg full tilfredshet og total sjelefred. Vår skreddersydde service for deg og din Lexus inkluderer:"

 • 5 års / 100,000 km garanti
 • 3 års veihjelp
 • 10 års elbil-batteri vedlikeholdsprogram
 • Tilkobling gjennom appene MyLexus & Lexus Link
 • Omotenashi'-gjestfrihet i verdensklasse
 • Mulighet for opptil 10 års garanti via Lexus Relax-programmet

 

VÅRT PRØVEKJØRINGSFOKUS

Det er kun ett spørsmål som betyr noe etter at du har prøvekjørt en Lexus: hvilken følelse gir den deg? Opplev nye UX 300e, så skjønner du hva vi mener.

UX 300e BILDEGALLERI

Utforsk designen og det utsøkte håndverket som preger interiøret i den aller første helelektriske Lexus.