1. Financing
 2. Losninger for privatkunder

FINANSIERING LØSNINGER PRIVAT

LEXUS BILLÅN

 • EN ENKEL OG FLEKSIBEL MÅTE Å BLI EIER AV EN LEXUS

  La oss i Lexus Financial Services ta hånd om ditt billån, og du får en enkel og fleksibel finansieringsløsning med kun bilen som sikkerhet. Lexus Billån er et vanlig annuitetslån, hvilket betyr at det månedlige terminbeløpet er likt igjennom hele lånets løpetid, og at renten er fradragsberettiget på selvangivelsen. Det er fordelaktig å benytte bilen som sikkerhet fremfor å oppta gjeld på bolig.

  Et billån gir økt fleksibilitet ved endrede bilbehov, da du står fritt til å løse inn lånet når som helst, uten ekstra omkostninger.

  Du kan velge opptil 10 års nedbetalingstid. Vanligvis foretrekkes det en egenkapital, enten i form av kontantinnsats, innbyttebil eller en kombinasjon av disse. Kontakter du oss direkte kan vi tilby inntil 100 % finansiering.

LEXUS PRIVATLEIE

 • NÅR DU VIL LEIE FREMFOR Å EIE

  PrivatLeie er langtidsleie for privatpersoner. Du betaler som regel en startleie på ca. 12,5 % av bilens pris inklusive ekstrautstyr og leier bilen i en avtalt periode, normalt 36 måneder, til en avtalt månedspris. Dette gir deg et enkelt og forutsigbart bilhold. I tillegg slipper du å ta opp gjeld for å kjøpe ny bil, og du behøver ikke bekymre deg for et eventuelt verditap.

  Månedsleien baserer seg på valgt modell, utstyr, kjørelengde og restverdi. I tillegg til selve månedsleien betaler du vanlige driftsutgifter som drivstoff, forsikring, årsavgift og service.

  I god tid før leieavtalen opphører vil vi kontakte deg slik at du igjen skal kunne planlegge neste bilbytte. Ved utløp av leieperioden returnerer du bilen til din Lexus-forhandler. Denne vil da vurderes i henhold til inngått leieavtale med hensyn til avtalt kjørelengde og utstyr samt eventuelle skader eller unormal slitasje.

  Ved å benytte vår finanskalkulator kan du enkelt få oversikt over hva månedsleien blir på din Lexus.

LEXUS PRIVATLEIE

 • NÅR DU VIL HA NY BIL OFTERE

  Tilsvarende Lexus Billån er også dette er et annuitetslån, men hvor det står igjen et restlån etter første del av låneperioden. Dette innebærer at du nedbetaler lånet i takt med forventet verdifall og ned til en estimert markedsverdi.

  Et Flexilån etableres med en nedbetalingstid fra 2 til 5 år, med et restlån på mellom 60 og 20 prosent av bilens pris.

  For privatpersoner utgjør normalt kontantinnsatsen 35 % av bilens pris. Hvis du kontakter oss direkte kan vi tilby opp til 100 % finansiering.

  Ved kontraktens utløp har du flere valg:

  • Bytte til en ny Lexus
  • Beholde bilen og forlenge lånet
  • Selge bilen og innfri restlånet

LEXUS ALT-I-ETT

 • GIR DEG EN SAMLET OVERSIKT OVER BILHOLDET.

  GUNSTIG DRIVSTOFFAVTALE
  Kjøper du en Lexus med finansiering igjennom Lexus Financial Services, kan du med vår Alt-i-ett avtale komplettere med service, forsikring fordelt på 12 måneder og en gunstig drivstoffavtale. Alle tjenester vil da være samlet på din månedlige faktura sammen med månedlig terminbeløp på finansieringen. Dette gir deg en god og enkel oversikt over bilholdet.

  Vi tilbyr en meget gunstig drivstoffavtale, og du kan velge mellom Shell, Esso eller UnoX. Du får da et personlig drivstoffkort som også kan benyttes til kjøp av andre varer og tjenester som finnes på bensinstasjonen. Drivstoffkortet kan også benyttes som betalingsmiddel ved parkering ved en rekke parkeringsanlegg over hele landet. Parkering belastet drivstoffkortet vil fremkomme sammen med de andre kostnadene på Alt-i-ett fakturaen.

  FORSIKRING FORDELT PÅ 12 MÅNEDER
  Lexus Forsikring tilbyr deg en gunstig forsikring som ivaretar dine behov som Lexus kunde. Ved valg av Alt-i-ett, vil din forsikring bli fordelt på 12 terminer.

  SERVICEAVTALE MED DIN LEXUS FORHANDLER
  Lexus er kjent for god kvalitet og driftssikkerhet, og for å ivareta denne er det viktig å foreta foreskrevet service og ettersyn. Gjennom din Lexus forhandler har du mulighet til å inngå en serviceavtale.

LEXUS BETALINGSUTSETTELSE

 • UTSETT BETALINGEN

  Foretrekker du å låne penger til utføring av vedlikehold av bilen din, eller ønsker du bare å oppgadere bilen med utstyr fra Lexus-butikken?
  Uforutsette utgifter kommer når det passer som dårligst. Derfor gir vi deg muligheten til å utsette og fordele nedbetalingen på dine reperasjoner, service eller kjøp av utstyr.

  NEDBETALING
  Vi gir deg automatisk 2 måneders rente- og avdragsfri betalingsutsettelse, og du velger en nedbetalingstid på inntil 38 måneder totalt. Renter og termingebyr på 45,- påløper hver måned. For oppdaterte retnebetingelser, snakk med din Lexus-forhandler.

  PRISEKSEMPEL
  Eff.rente 10,94% 65 000,- o/3 år
  Etabl.gebyr 0,-
  Totalt 75 977,-

  HVORDAN FÅR DU BETALINGSUTSETTELSE
  Hos din Lexus-forhandler får du hjelp til å søke om betalingsutsettelse. Søknaden sendes elektronisk til Lexus Financial Services som gir deg svar i løpet av kun få minutter, forutsatt at dette skjer innenfor ordinær arbeidstid.

LEXUS FINANSKALKULATOR

SE HVA DRØMMEBILEN KOSTER PR. MÅNED

 • BYGG DIN DRØMMEBIL OG SKREDDERSY FINANSIERINGSLØSNINGEN

  Vår finanskalkulator gjør det enkelt å beregne den månedlige kostnaden. Du velger først bilmodell, motor, farge og tilleggsutstyr.

  Gå videre til finansiering og se på de ulike løsningene. Du kan selv skreddersy en løsning som passer ditt behov ved å Justere på leieperiode eller nedbetalingstid, startleie eller egenkapital, og kjørelengde.