NX SELVLADENDE HYBRID

KUNSTEN Å SKILLE SEG UT

Opplev Lexus NX 300h, en selvladende hybrid som er skapt for oppmerksomhet gjennom blant annet den barske grillen og de fremhevede LED-frontlysene.

MØT LEXUS NX

Opplev Lexus NX 300h, en SUV som er skapt for å dra blikkene til seg med blant annet den barske grillen og de fremhevede LED-frontlysene. Den selvladede el-hybridteknologien gjør at du aldri trenger å lade med ledning.

Sølvgrå Lexus NX 300h SUV F Sport kommer kjørende inn i byen
 • Lexus selvladende el-hybrid

  NX 300h kommer med innovative Lexus Hybrid Drive som sømløst veksler mellom den 2,5-liters bensinmotoren og el-motoren, eller de to el-motorene. Kombinasjonen resulterer i et bemerkelsesverdig lavt forbruk, gitt størrelsen, og et svært lavt støynivå.

 • Lukseriøs kupé

  Vi holder oss tett til vårt «Kaizen»-etos for kontinuerlige forbedringer, og NX-cockpiten er mer raffinert enn noen gang før. Du vil straks legge merke til den større 10,3-tommers Lexus Premium Navigation-skjermen, mens ultrapresist skinnarbeid og finslepne detaljer høyner din opplevelse bak rattet.

 • Adaptiv fjæring

  Hjulopphenget er videreutviklet og grundig testet av våre Takumi-testsjåfører for enda bedre kjøreegenskaper. NXs Adaptive fjæring har 650 innstillinger å spille på og den oppdateres kontinuerlig mens du kjører.

 • Avanserte førersystemer

  Med Lexus Safety System+ får du et aktivt sikkerhetssystem med intelligent teknologi som hjelper deg når du trenger det. Filskiftvarsling hjelper deg å holde deg i riktig kjørefelt, Adaptiv fartsholder sørger for å holde avstand til forangående trafikk og kollisjonsvernsystemet griper inn i nødsituasjoner der det kommer hindringer i veien.

 • Tilgjengelig som F SPORT

  Ønsker du deg en mer dynamisk kjøreopplevelse kan du velge nye NX F SPORT. En eksklusiv spindelgrill i helsvart og et enda mer responsivt hjuloppheng. F SPORT-interiørstyling og unike felger gjør at den skiller seg ut ytterligere.

En hvit Lexus NX 300h SUV F Sport kjører over en bru

LEXUS KAMPANJER

PRIVATLEIE LEXUS NX FRA 4 990,-

Finansiering leveres av Lexus Financial Services. Startleie/etableringsgebyr: 104 940,- inkl. mva. Fastrente 2,95% i 3 år. Bindingstid 3 år. Total kjørelengde 45 000 km. Totalt: 284 580,-.

Ta kontakt med en av våre forhandlere for mer informasjon.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy NX for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Configure your car

Trykk på bilen for å rotere

NX 300h Automat (E-CVT) 4WD Luxury / Black

OPPLEV LEXUS NX 300h

NX flyter uanstrengt gjennom det urbane landskapet. Den er fullspekket med intuitive teknologiske løsninger, skinnseter i vakker utførelse og førsteklasses akustikk. Sett deg bak rattet og opplev en luksus som bare en elhybrid fra Lexus kan tilby.

OPPLEV NX-EN

Bildet kan inneholde avvik fra det faktiske modellutvalget i Norge.

Next steps

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT