MØT DEN FØRSTE HELELEKTRISKE LEXUS-MODELLEN

I det du trykker på "Start"-knappen og tar rundt det møysommelige utformede rattet, vil du umiddelbart merke den unike opplevelsen av "Lexus Electrified". Når du så kjører bilen, vil du merke UX 300e sin kvikke og lineære akselerasjon og selvsikre kjøreegenskaper. Med et iøyenfallende utseende, er UX 300e drevet av en avansert elmotor som yter 150 kW (204 DIN hk) og 300Nm med tilnærmet umiddelbart dreiemoment. Lexus UX 300e leverer 307-313 km (WLTP) rekkevidde avhengig av modellversjon.

DET ER SLIK DET FØLES

Om du kjører i byen eller på svingete landeveier, vil du oppleve de sylskarpe kjøreegenskapene til UX 300e. Dette skyldes blant annet bilens lave tyngdepunkt og det ekstra oppstivede karosseriet. Se UX 300e i aksjon.

UX 300e ce3d5a61-18da-4e7a-b6af-34b3e9581de0

Dra for å rotere bilen

Velg din grad Comfort Luxury Luxury Sun&18 Premium Premium Sun&18
0
CO2 Blandet kjøring NEDC (g/km)

EXPERIENCE THE UX 300e

Modellen over er ikke representativ for rangen.


 

 
  Parallax Image 1 Bold Crossover Design

EGENSKAP

MODIG CROSSOVER DESIGN

Den helelektriske UX 300e crossover har alle Lexus sine designelementer som signaturgrillen, de kjennspake Lexus-linjene og den fremoverlente stilen. I fronten har man den gjenkjennelige utformingen av kjørelysene som utgjøres av TPLED hovedlykter.

Les mer om Lexus design


 

 
  Parallax Image 2 Takumi Craftsmanship

EGENSKAP

VERDENSLEDENDE ‘TAKUMI’-HÅNDVERK

For å oppnå det verdensledende håndverket som ligger bak enhver Lexus-modell, har UX 300e blitt bygget på vår prisvinnende bilfabrikk i Kyushu, Japan. Hele prosessen overvåkes av våre "Takumi" mesterhåndverkere (les mer om dette ved å følge linken). Disse mesterne står for et sylskarpt fokus på detaljer og kvalitet helt fra produksjonsstart til bilen er ferdig.

Les mer omTakumi-håndverk


 

 
  Parallax Image 3 Lexus Electrified

EGENSKAP

‘LEXUS ELECTRIFIED’ KJØREOPPLEVELSE

UX 300e er tunet til perfeksjon av Yoshiaki Ito, vår legendariske "master test driver". Han har vært med i hele prosessen, som betyr at du får oppleve en spennende "Lexus Electrified" kjøreopplevelse.

Les mer om Lexus Electrified


 

 
  Parallax Image 4 Reassuringly Electric

EGENSKAP

BETRYGGENDE ELEKTRISK

For maksimal kontroll og utvidet rekkevide, har batteriet sensorer som måler spenningen i hver eneste battericelle- og blokk, så vel som celletemperaturen. For å sikre maksimal levetid for batteriene er det også integrert avanserte kjøle- og varmesystemer. .

Les mer om UX 300e batteriteknologi


 

 
  Parallax Image 5 LSS

EGENSKAP

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Hvorenn du ønsker å reise med din UX 300e, er det betryggende å vite at man kjører en av de tryggeste elektriske bilene som noensinne er bygget. Utstyrt med nyeste utgave av Lexus Safety System + får man blant annet hjelp til å unngå kollisjoner, påkjørsler og andre farlige situasjoner.

Les mer om Lexus Safety System +