UX300E CampaignImage Web

UX 300E

PRIVATLEIE FRA 2990 KR

Nå får du elbilnyheten UX 300e med Bi-LED hovedlys, Lexus Safety System + og vinterhjul uten tillegg i prisen. Privatleie fra kun 2 990,- i måneden.

Lexus UX300e. Startleie/etableringsgebyr kr 79392,-. Fastrente 3 år 1,50%. total leieperiode 36 mnd. og kjørelengde 30 000 km. Total pris kr 187 032,-. Gjelder til 31.12.20. Finansiering leveres av Lexus Financial Services. Pris levert Oslo. Forbehold om trykkfeil.

MØT DEN FØRSTE HELELEKTRISKE LEXUS-MODELLEN

I det du trykker på "Start"-knappen og tar rundt det møysommelige utformede rattet, vil du umiddelbart merke den unike opplevelsen av "Lexus Electrified". Når du så kjører bilen, vil du merke UX 300e sin kvikke og lineære akselerasjon og selvsikre kjøreegenskaper. Med et iøyenfallende utseende, er UX 300e drevet av en avansert elmotor som yter 150 kW (204 DIN hk) og 300Nm med tilnærmet umiddelbart dreiemoment. Lexus UX 300e leverer 307-313 km (WLTP) rekkevidde avhengig av modellversjon.

DET ER SLIK DET FØLES

Om du kjører i byen eller på svingete landeveier, vil du oppleve de sylskarpe kjøreegenskapene til UX 300e. Dette skyldes blant annet bilens lave tyngdepunkt og det ekstra oppstivede karosseriet. Se UX 300e i aksjon.

UX 300e ce3d5a61-18da-4e7a-b6af-34b3e9581de0

Dra for å rotere bilen

Velg din grad Comfort Luxury Luxury Sun&18 Premium Premium Sun&18

EXPERIENCE THE UX 300e

Modellen over er ikke representativ for utvalget

    Parallax Image 1 Bold Crossover Design

EGENSKAP

MODIG CROSSOVER DESIGN

Den helelektriske UX 300e crossover har alle Lexus sine designelementer som signaturgrillen, de kjennspake Lexus-linjene og den fremoverlente stilen. I fronten har man den gjenkjennelige utformingen av kjørelysene som utgjøres av TPLED hovedlykter.

Les mer om Lexus design

    Parallax Image 2 Takumi Craftsmanship

EGENSKAP

VERDENSLEDENDE ‘TAKUMI’-HÅNDVERK

For å oppnå det verdensledende håndverket som ligger bak enhver Lexus-modell, har UX 300e blitt bygget på vår prisvinnende bilfabrikk i Kyushu, Japan. Hele prosessen overvåkes av våre "Takumi" mesterhåndverkere (les mer om dette ved å følge linken). Disse mesterne står for et sylskarpt fokus på detaljer og kvalitet helt fra produksjonsstart til bilen er ferdig.

Les mer omTakumi-håndverk

    Parallax Image 3 Lexus Electrified

EGENSKAP

‘LEXUS ELECTRIFIED’ KJØREOPPLEVELSE

UX 300e er tunet til perfeksjon av Yoshiaki Ito, vår legendariske "master test driver". Han har vært med i hele prosessen, som betyr at du får oppleve en spennende "Lexus Electrified" kjøreopplevelse.

Les mer om Lexus Electrified

    Parallax Image 4 Reassuringly Electric

EGENSKAP

BETRYGGENDE ELEKTRISK

For maksimal kontroll og utvidet rekkevide, har batteriet sensorer som måler spenningen i hver eneste battericelle- og blokk, så vel som celletemperaturen. For å sikre maksimal levetid for batteriene er det også integrert avanserte kjøle- og varmesystemer. .

Les mer om UX 300e batteriteknologi

    Parallax Image 5 LSS

EGENSKAP

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Hvorenn du ønsker å reise med din UX 300e, er det betryggende å vite at man kjører en av de tryggeste elektriske bilene som noensinne er bygget. Utstyrt med nyeste utgave av Lexus Safety System + får man blant annet hjelp til å unngå kollisjoner, påkjørsler og andre farlige situasjoner.

Les mer om Lexus Safety System +

INNOVATIV KONNEKTIVITET

Den nye Lexus Link-appen er laget i tråd med vårt mantra om Omotenashi, kundeservice i verdensklasse, forvandler UX 300e til en tilkoblet bil og er grunnsteinen i Lexus Electrified eierskapsopplevelsen. Den er intuitiv å bruke, og tilbyr skreddersydde EV-tjenester som fjernlading, fjernkontroll og en ladestasjon-finner. Lexus Link gir deg også tilgang til et paneuropeisk nettverk av offentlige ladestasjoner, slik at du kan sjekke tilgjengelighet, ladehastighet og pris per kWt.

    Parallax Image 1 Remote Charging

FJERNSTYRT LADING

Bruk Lexus Link-appen til å sjekke ladenivået og rekkevidden til din UX 300e. Når du lader hjemme er det også mulig å se i appen når bilen er fulladet. Du kan til tidsstyre når bilen skal være ferdigladet, i tide til ditt planlagte avreisetidspunkt.

    Parallax Image 2 Remote Air Conditioning and Defroster

FjERNSTYRT KLIMAANLEGG OG AVISING

Denne funksjonen lar deg styre klimaanlegget og avise frontruten til UX 300e i appen. I tillegg kan klimaanlegget stilles inn for en planlagt avgangstid, noe som sikrer maksimal komfort når du kommer til bilen. Aviseren kan også fjernstyres på kalde morgener.

    Parallax Image 3 Advanced Urban Connectivity

AVANSERT URBAN KONNEKTIVITET

I tillegg til EV-relaterte oppgaver, vil Lexus Link hjelpe deg med å organisere servicer av din UX 300e eller bruke" Del til bil" for å planlegge en ferie eller forretningsreise og sende den til bilen din. "Bil til dør "guider deg til ditt endelige reisemål til fots eller med offentlig transport når du har parkert, "Finn min bil" hjelper deg med å finne UX 300e når du kommer tilbake. Til slutt lar "Kjøreanalyse" deg analysere reiser og skille mellom privat- og jobbkjøring.

    Parallax Image 4 Charging Station Finder

LADESTASJON-FINNER

Denne funksjonen hjelper deg med å raskt finne ladestasjoner over hele Europa. Når du kommer til en ladestasjon, identifiserer du deg bare ved hjelp av appen eller RFID-kortet eller Lexus Link-appen før du lader den. For ekstra transparens får eierne en månedlig oversikt over ladeøkter.