hero

HELELEKTRISKE UX 300e

LEXUS ELECTRIFIED

Nye, helelektriske Lexus UX 300e er det siste tilskuddet til Lexus' utvalg av luksuriøse, elektrifiserte SUV-er.
Comfort kr 349 900,-
Premium kr 390 800 ,-
Luxury kr 443 300,-


UX 300e kan bestilles allerede nå. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon, eller velg knappen «Kontakt meg om UX 300e»

BLI KJENT MED ELEKTRISKE UX 300e

Trykk på startknappen og grip rattet, og den egenartede karakteren til vår første helelektriske bil gir seg umiddelbart til kjenne. På veien kjennetegnes den av en bestemt, lineær akselerasjon og tillitsvekkende og inspirerende egenskaper i svingene. En avansert elektrisk motor med 204 hestekrefter sørger for fremdriften, og et dreiemoment på 300 Nm er tilgjengelig så å si fra øyeblikket du trykker på gasspedalen.

EV-SYSTEM

ELMOTOR

150 kW (204 hk) og 300 Nm umiddelbart tilgjengelig dreiemoment.

REKKEVIDDE

Det 54.3 kWh store litium-ionbatteriet, har våre nyeste spesifikasjoner med høy cellekapasitet og den legendariske Lexus-kvaliteten. Dette gir deg 310 km (WLTP) rekkevidde mellom ladinger.

EV-YTELSER

Akselerer 0-100 km/t på 7.5 sekunder og videre til en toppfart på 160 km/t, uten å slippe ut så mye som et gram CO2.

REKKEVIDDEKALKULATOR

Oppdag hvordan ulike faktorer kan påvirke rekkevidden til Lexus UX 300e ved å justere innstillingene under.

i
i
i
i
    UX EX placeholder asset
    UX EX quote image

ETTER NÆRMERE 20 ÅRS LEDERSKAP INNEN UTVIKLINGEN AV HYBRID-ELEKTRISKE BILER, ER DET EN GLEDE Å PRESENTERE VÅR FØRSTE HELELEKTRISKE LEXUS

TAKASHI WATANABE, SJEFSINGENIØR PÅ UX
    image text placeholder asset 810 X 1080

HELELEKTRISKE UX 300e

SPENNENDE DESIGN

UX 300e er en helt ny tilnærming til elektriske mobilitet - også designmessig. Den dramatiske Lexus signaturgrillen, den sporty silhuetten og de aerodynamiske 17" aluminiumsfelgene preger eksteriøret. På innsiden møtes du av et førerfokusert interiør som føles åpent, men også sikkert. Den luksuriøse kupeen er inspirert av det japanske arkitektoniske konseptet 'engawa', som kjennetegnes av sømløse overganger mellom det indre og det ytre.

    Takumi craftsmanship asset 810 X 1080

HELELEKTRISKE UX 300e

TAKUMI HÅNDVERK

For å sikre kvalitet i verdensklasse, produseres UX 300e ved vårt prisvinnende Kyushu-anlegg, sammen med våre andre elektrifiserte modeller. Produksjonen skjer under oppsyn av Takumi mesterhåndverkere. Detaljfokuset er gjennomgående, fra nydelig håndpusset lakk, til den møysommelige monteringen av elmotoren, til skinnsetene som er inspirert av 'sashiko', en tradisjonell japansk quilteteknikk. Før den sendes til deg, blir UX 300e gjennomgått og gjennomgått en gang til for å sikre at alt er perfekt.

    EV performance asset 810 X 1080

HELELEKTRISKE UX 300e

EV-YTELSER

Bak rattet i UX 300e kan du glede deg over ypperlige kjøreegenskaper og svært presis styring. Den tillitsvekkende følelsen av kontroll kan man takke bilens lave tyngdepunkt, rigiditet og forsterkede chassis og batterienhet for. Du kan avpasse enhver kjøretur etter humør og omgivelser ved hjelp av kjøreprogramvelgeren, og med fire nivåer av motorbrems kan du bestemme hvor mye strøm som regenereres når du går av gassen.

    Image Text Battery asset 810 X 1080

HELELEKTRISKE UX 300e

BATTERITEKNOLOGI

Rekkevidden er på 310 kilometer (WLTP). UX 300es litium-ionbatteri drar veksler på erfaringen vi har tilegnet oss gjennom produksjonen av mer enn 1.6 millioner elektrifiserte selvladende hybrider fra 2004 og frem til i dag. Det mangeårige lederskapet innen elektrifisering innebærer at teknologiske gjennombrudd som strømstyringsenheten, batteristyringssystemet og teknologien i elmotoren allerede har blitt testet over millioner av kilometer. Kvalitet over lang tid gir Norges mest fornøyde kunder.

    Image Text Seamless connectivity asset 810 X 1080

HELELEKTRISKE UX 300e

SØMLØS TILKOBLING

Mark Levinson® anlegget med 13 høyttalere sørger for en slående, konsert-lignende lydopplevelse, og med en berøringsflate styrer du Lexus Premium Navigasjonen og Lexus Link-appens tilkoblede tjenester på den 10.3" store skjermen. Lexus Link er intuitiv å bruke og byr på praktiske elbil-funksjoner, som ekstern styring av lading og klimaanlegg og lokalisering av ladestasjoner, til de gangene du skal lade din UX 300e. Noe av utstyret er tilvalg.

    Image Text Advanced safety asset 810 X 1080

HELELEKTRISKE UX 300e

AVANSERT SIKKERHET

UX 300e er utstyrt med det nyeste Lexus Safety System +, som inkluderer: et Pre-kollisjonssystem, Kjørefeltsentrering som hjelper deg med å holde filen, Adaptive Fjernlys som bidrar til at du oppdager fotgjengere og ser veiskilt bedre i mørket, Veiskiltassistent som kjenner igjen skilt og Dynamisk Radar Cruisekontroll.