2018 lexus ux presales gallery exterior 001

EN HELT NY UX

NYE HORISONTER FOR CROSSOVEREN

Den helt nye UX-en utfordrer alt som tidligere har vært. Bilens dristige design vitner om en umiskjennelig kraft - samtidig som de elegant skulpturerte formene skaper en stilfull og dynamisk karakter.

MØT UX

Fra den dristige fronten med sin dramatiske signaturgrill, til den sporty silhuetten og bakendens distinkte design representerer nye Lexus UX en nyskapende og modig tilnærming til crossover-segmentet. Også interiøret er spennende, med et design basert på det japanske arkitektoniske konseptet 'Engawa', der grensene mellom innendørs og utendørs sømløst føres sammen. I dette luksuriøse og sjåfør-fokuserte miljøet vil den romslige og trygge følelsen gjøre det enkelt å kjenne seg som hjemme.


 

 
  2019 lexus ux presales key features
 • Helstøpt hatchback

  Sett deg til rette med fullstendig oversikt og upåklagelig utsyn i denne moderne crossoveren. Med lavt tyngdepunkt og en stødig kropp byr UX på hårfin kjøredynamikk som du ikke forventer av en SUV. Dette forsterkes ytterligere av aerodynamiske stabilisatorer som er blitt diskret innlemmet i designet rundt hjulbuen og baklysene, og som gir økt stabilitet i fart og ved sidevind.

 • Forbedret ytelse

  I nye UX finner man neste generasjons selvladende hybrid-system som kombinerer klasseledende drivstoffeffektivitet med en fantastisk jevn kjøreopplevelse. Du kan også velge bensinmotor, som gir deg full tilgjengelighet og kraftfull ytelse med god drivstofføkonomi.

 • Innovativ teknologi

  Med Panorama 360° Multikamera kombineres bilder fra fire videokameraer, som gir deg fullstendig oversikt over bilen og omgivelsene i fugleperspektiv via en enestående 10,3" skjerm. Med trådløs lader i bilen slipper du styr med ledninger og kan enkelt lade smarttelefonen ved å legge den på laderen.

 • Forbedret sikkerhet

  I det nye Lexus Safety System+ har UX en utrolig omfattende forebyggende sikkerhetspakke, inkludert gjenkjenning av fotgjengere og syklister.

 • Utsøkt håndverkskunst

  Med bruk av materialer av høyeste kvalitet har våre Takumi-håndverksmestere skapt et luksuriøst miljø i UX. De myke skinnsetene er dekorert med et kalkulert perforeringsmønster og med tradisjonelle japanske Sashiko-sting.

Next steps

OTHER MODELS IN OUR RANGE