MØT UX

Fra den dristige fronten med sin dramatiske signaturgrill, til den sporty silhuetten og bakendens distinkte design representerer nye Lexus UX en nyskapende og modig tilnærming til crossover-segmentet. Også interiøret er spennende, med et design basert på det japanske arkitektoniske konseptet 'Engawa', der grensene mellom innendørs og utendørs sømløst føres sammen. I dette luksuriøse og sjåfør-fokuserte miljøet vil den romslige og trygge følelsen gjøre det enkelt å kjenne seg som hjemme.


 

 
  019 lexus ux presales key features 1920x1080 v2
 • Helstøpt hatchback

  Sett deg til rette med fullstendig oversikt og upåklagelig utsyn i denne moderne crossoveren. Med lavt tyngdepunkt og en stødig kropp byr UX på hårfin kjøredynamikk som du ikke forventer av en SUV. Dette forsterkes ytterligere av aerodynamiske stabilisatorer som er blitt diskret innlemmet i designet rundt hjulbuen og baklysene, og som gir økt stabilitet i fart og ved sidevind.

 • Utsøkt håndverkskunst

  Med bruk av materialer av høyeste kvalitet har våre Takumi-håndverksmestere skapt et luksuriøst miljø i UX. De myke skinnsetene er dekorert med et kalkulert perforeringsmønster og med tradisjonelle japanske Sashiko-sting.

 • Forbedret ytelse

  I nye UX finner man neste generasjons selvladende hybrid-system som kombinerer klasseledende drivstoffeffektivitet med en fantastisk jevn kjøreopplevelse. Du kan også velge bensinmotor, som gir deg full tilgjengelighet og kraftfull ytelse med god drivstofføkonomi.

 • Innovativ teknologi

  Med Panorama 360° Multikamera kombineres bilder fra fire videokameraer, som gir deg fullstendig oversikt over bilen og omgivelsene i fugleperspektiv via en enestående 10,3" skjerm. Med trådløs lader i bilen slipper du styr med ledninger og kan enkelt lade smarttelefonen ved å legge den på laderen.

 • Forbedret sikkerhet

  I det nye Lexus Safety System+ har UX en utrolig omfattende forebyggende sikkerhetspakke, inkludert gjenkjenning av fotgjengere og syklister.

 • F SPORT-styling

  UX F SPORT og F SPORT S er for de som ønsker seg en enda mer engasjerende kjøreopplevelse. Perforert skinn, girhendler og F SPORT ratt skaper en atmosfære som er i tråd med kjøreegenskapene, mens signaturgrillen og frontfangeren gjør at F SPORT modellene skiller seg ut.


 

 
  2019 lexus ux sunrise to sunrise campaign banner

SOLOPPGANG TIL SOLOPPGANG

24 TIMER I BYEN MED LEXUS UX

Se hvorfor UX er den perfekte bilen for en urban oppdagelsesferd fra soloppgang til soloppgang med vår interaktive klokke-opplevelse.


 

 
  UX CampaignImage Web

LEXUS KAMPANJER

PRIVATLEIE LEXUS UX FRA KR 3.299,-

VI HAR BILER KLARE FOR LEVERING

Finansiering leveres av Lexus Financial Services. Startleie/etableringsgebyr: kr 105 490,- inkl. mva. Fastrente 2.45 % i 3 år (Gjelder modellen UX Comfort 4WD Pakke 2. Øvrige modeller har samme rente). Bindingstid 3 år. Total kjørelengde 45 000 km. Totalt: kr 224 254,-.


Vi har kampanje på alle UX-utstyrsgrader. Kontakt din Lexus-forhandler for et godt tilbud.


 

 
  ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

KOMPAKT, MEN LIKEVEL EKSTREMT SIKKER:

I de seneste testene til Euro NCAP fikk nye Lexus UX maks uttelling med fem stjerner for sikkerhet.

UX er en av de sikreste bilene i sin klasse for fører og passasjerer (96% for voksne og 85% for barn). Den oppnådde en av de høyeste poengsummene for biler testet under det strenge 2019-testregimet, og best i klassen for beskyttelse av fotgjengere og syklister (82% for beskyttelse av myke trafikanter), blant annet takket være automatisk nødbrems.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy UX for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Trykk på bilen for å rotere

UX 250h Automat (E-CVT) 2WD Comfort / Black

OPPLEV UX

OPPDAG UX

Modellen over er ikke representativ for utvalget.

KOBLET PÅ LIVET

Vær koblet til bilen med Lexus Link-appen og oppdag et utvalg funksjoner som ikke bare gir deg ro i sjelen, men som også sparer deg for tid og penger.


 

 
  2019 lexus connected services bg cover

UTFORSK EGENSKAPENE TIL LEXUS UX

RO I SJELEN

REISEOVERSIKT

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT