1. Discover Lexus
  2. Davis Cup News Article
LEXUS NYHETER

LEXUS ER ANNONSERT SOM DAVIS CUPS OFFISIELLE BILPA

LEXUS ER ANNONSERT SOM DAVIS CUPS OFFISIELLE BILPARTNER

 

  • Lexus returnerer som det offisielle bilmerket for konkurransen.
  • Finalene finner sted i Malaga, Spania, fra 22. til 27. november
  • Gruppespill i Bologna, Glasgow, Hamburg og Valencia fra 13. til 18. september.

 

Lexus har blitt annonsert som en offisiell partner av Davis Cup by Rakuten finalene 2022, som finner sted i en rekke store Europeiske byer. Konkurransen starter med gruppespill i Bologna, Glasgow, Hamburg og Valencia fra 13. til 18. september. Utslagskampene holdes i Malaga, Spania fra 22. til 27. november.

Det er en autentisk kobling mellom Lexus og Davis Cup, med både kunder og fans som begge søker mot luksuriøse og uforglemmelige opplevelser. Med fokus på "Lexus Electrified", bilmerkets pågående bærekraftvisjon, er samarbeidet med Davis Cup en feiring av synergi mellom den elektrifiserende energien fra et av verdens mest spennende tennis turneringer, og den luksuriøse spenningen av å kjøre en hybrid- eller elektrisk Lexus. Fokus i år ligger på Lexus Electrified, sett gjennom RX Performance Hybriden, NX Plug-in Hybriden, helelektriske RZ og UX Selvladende Hybrid, som inntar scenen på turneringen. Den nye generasjonen RX er med på kampene i Spania og Italia, men er erstattet av Lexus RZ for kampene i Tyskland og Storbritannia

Som den offisielle bilen for Davis Cup er Lexus ansvarlig for den offentlige transporten av spillerne og lagene fra de 16 konkurrerende nasjonene.

Davis Cup by Rakuten ble grunnlagt i år 1900, og er i dag verdens største årlige sportsmesterskap, med 142 deltagende nasjoner i 2021. 16 lag konkurrer i gruppespill i fire round-robin grupper mot fire lag. De to beste lagene i hver gruppe fortsetter videre til kvartfinalene. Finalene går i gang etter en 9-ukers pause etter gruppespillene og utslagsrundene. Lexus ambassadør Roberto Bautista, representerer atter en gang Spania i konkurransen.

Pascal Ruch, Visepresident for Lexus Europa, kommenterte:

"Davis Cup er en av de mest ikoniske sportslige konkurransene i verden, med et unikt format over flere Europeiske byer. Sport, og særlig tennis, er en mulighet for å samle toppatleter og fans under ett tak – hvor mange søker luksus, som er personlig tilpasset dem og deres lidenskaper. Lexus er et merke som deler denne affiniteten for utrolig dedikasjon til håndverk, uparallel Luksus og uunngåelige opplevelser".

David Ferrer,  Direktør for Davis Cup Finals, uttalte:  

"Det er en stor luksus og igjen ha Lexus med på laget i den tredje utgaven av finalene. Årets event holdes i et multi-site format i fire land, og Lexus demonstrerer en enorm kapasitet for ledelse, service og profesjonalitet. Vi er trygge på at, som tidligere, verdens beste spillere og lag gledes over opptreden Lexus kommer med igjennom konkurransen."

#DavisCupFinals / @DavisCup

Om Davis Cup:

Davis Cup ble grunnlagt i år 1900 av Rakuten og er en internasjonal turnering i herretennis og den største årlige lagkonkurransen innen sport. 143 nasjoner deltok i 2022 og vil konkurrere i forskjellige nivåer fra regionale kamper til toppen av Davis Cup by Rakuten finalene. 16 lag kjemper om årets finaleplasser. Top to lag fra hvert spillested vil automatisk kvalifiseres blant "de siste 8" i Malaga, fra 22. til 27. November.