1. Discover Lexus
  2. Forholdsregler

INFORMASJON VEDRØRENDE COVID-19

Gitt den rådende situasjonen, synes vi i Lexus det er viktig at vi er vårt ansvar bevisst hva gjelder å begrense spredningen av COVID-19. Med omtanke for din og vår helse har vi derfor tatt noen forholdsregler for at ditt besøk hos en av våre forhandlere i Norge skal kjennes så trygt som mulig.

Vi følger utviklingen og rådene fra myndighetene og oppdaterer forholdsreglene vi tar fortløpende.

Om du ikke føler deg komfortabel med å besøke et av våre anlegg, er du alltid velkommen til å ringe din nærmeste forhandler. Og om du kjenner deg uvel eller syk, ber vi deg vente med å besøke våre forhandlere til du føler deg helt frisk igjen.

Har du spørsmål rundt finansiering av din Lexus? Her finner du nyttig informasjon fra Lexus Financial Services

ANDRE SPØRSMÅL OG SVAR OM COVID-19

 

Er Lexus' forhandlere og verksteder åpne som vanlig?

Ja, vi holder åpent som vanlig og ønsker alle velkommen. Selvsagt stoler vi på at alle tar ansvar og ikke kommer til oss om man kjenner seg syk. Med omtanke for din og vår helse har vi innført ekstra forholdsregler for at ditt besøk hos oss skal kjennes så trygt som mulig. Vi følger også med på utviklingen i myndighetens anbefalinger og pålegg og oppdaterer våre forholdsregler deretter.

Hvordan jobber Lexus Norge med å forhindre smittespredning?

Vi har innstilt alle større aktiviteter og samlinger ved våre anlegg for å unngå at større grupper samles - i henhold til retningslinjene som foreligger fra myndighetene. Våre ansatte får daglig informasjon om rutiner rundt hygiene for at de i neste ledd skal kunne unngå å spre smitte blant personale og kunder. Vi har også økt frekvensen av vaskingen ved samtlige anlegg.

Kan jeg komme i kontakt med forhandler uten å besøke dere fysisk?

Selvsagt, tilgjengelighet er viktig for oss i Lexus. Din nærmeste forhandler er godt forberedt på å svare på dine spørsmål og til å hjelpe deg på alle måter de kan. Kontaktopplysninger finner du under "Forhandler" øverst til høyre på denne siden.

Forholdsregler

Vår hovedprioritet akkurat nå, er å minimere risikoen for smittespredning. Derfor har vi tatt en rekke praktiske forholdsregler som forhåpentligvis får deg til å kjenne deg tryggere:

  • Vi vasker ekstra ofte hos samtlige forhandlere
  • Når du besøker et av våre anlegg ønsker vi deg velkommen med et stort smil i stedet for et håndtrykk.
  • Våre serviceteknikere bruker alltid beskyttelseshansker og dekker over ratt, gulv og seter i bilen under servicen.

Håndtering av bilnøkler:
Om du skal sette igjen bilen i forbindelse med et verkstedsbesøk eller dekkbytte, men ikke vil gå inn for å legge igjen nøkkel, kan du ringe til kundemottaket. Så snart du er på plass møter vi deg utenfor og gjennomfører overleveringen utendørs.

Om du er interessert i en ny eller brukt bil, kan vi ta hele samtalen på e-post og telefon.

Vil du utsette din kommende service eller planlegge et nytt besøk, kontakt din Lexus-forhandler så bistår vi deg med å booke en ny avtale lengre fram i tid.

Om du skal hente ut en bil du akkurat har kjøpt, kan vi gjennomføre en kort leveranse ved å ta gjennomgangen av din nye Lexus via telefon eller på e-post senere samme dag. Du er velkommen tilbake til oss for en omfattende gjennomgang av din nye Lexus så snart myndighetene melder at spredningen av COVID-19 er under kontroll.

Viktig å opprettholde service av din bil

Om du er ubekvem med å levere bilen til service eller reparasjon i disse dager, kan du enkelt kontakte din Lexus-forhandler og booke om ditt besøk. Det er imidlertid viktig å ha kontroll på hva som gjelder om man ikke utfører service i henhold til planen. Det kan eventuelt påvirke din garanti eller forsikring.
Kontakt gjerne ditt forsikringsselskap for informasjon om hva som gjelder for deg, samt les gjerne om garantien på din Lexus her.

Har du spørsmål om våre rutiner eller forslag til hvordan vi kan øke tryggheten i vårt møte med deg? Da er du mer en velkommen til å kontakte din nærmeste forhandler.

Ta vare på hverandre.

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ