1. Electrified

LEXUS ELECTRIFIED

I over 15 år har Lexus pionert og perfeksjonert elektrifisering og kulminert biler som er spennende, effektive og pålitelige. Nær lydløse drivlinjer gir en dynamisk kjøreopplevelse samtidig som du beskytter kloden. Verdensledende teknologi gjør det hele trygt, sømløst og lukseriøst. Den neste generasjonen er her og den føles fantastisk.

DET ER SÅNN DET SKAL FØLES

I mer enn 15 år Lexus gått foran og perfeksjonert elektrifisering. Det har kulminert i biler som er spennende, effektive og pålitelige. Nær sagt stillegående motorer gir en dynamisk kjøreopplevelse og beskytter. Verdensledende teknologi gjør alt trygt, sømløst og luksuriøst. Neste generasjon er her, og den føles fantastisk.

HELT NYE RX ER ANNONSERT

LEXU RZ 450e

EN NY MÅTE Å KJØRE PÅ

RZ har imponerende ytelser takket være høypresisjons motordreiemomentkontroll og optimal plassering av batteri og motorer som sørger for ideell vektfordeling og høy respons. Konseptet kalles «The Natural» og er basert på DIRECT4 firehjulstrekk med et dreiemomentkontrollsystem som fordeler kreftene mellom akslingene beroende på kjøreforhold og underlag. Det gjør at RZ 450 responderer direkte på sjåførens input og tar Lexus Driving Signature til et nytt nivå.

AVANSERT KONTROLL

Et One Motion Grip system og et yoke-lignende ratt skaper en bedre kobling mellom menneske og maskin via elektriske, ikke mekaniske, signaler. Denne koblingen forbedrer kvaliteten og overføringshastigheten av essensiell kjøreinformasjon. One Motion Grip gir utmerket manøvrering og tillitsvekkende ytelser gjennom presis datastyring og eliminerer unødvendige vibrasjoner fra dekk og bremser.

EKTE FIREHJULSTREKK

DIRECT4, et firehjulstrekksystem med dreiemomentkontroll som er en første for Lexus, og en nyutviklet eAxle-motor fordeler kontinuerlig og presist dreiemomentet mellom alle fire hjul. Det responderer på kontakten med underlaget og uavhengig av kjøreforhold for å skape en engasjerende kjøreopplevelse i tråd med intensjonene til sjåføren. Viktig informasjon som svinghastighet og styrevinkel bidrar til å optimalisere distribusjonen av dreiemoment og med det til utmerkede kjøreegenskaper og stabilitet.

DEDIKERT PLATTFORM

RZ 450e bruker en dedikert elbilplattform (e-TNGA) som har en betydelig innvirkning på ytelsene til bilen og som bidrar til kjøregleden. Plattformen byr på god stabilitet og komfort ved å plassere batteriet under gulvet og slik gi bilen et lavt tyngdepunkt og treghetsmoment.

*One Motion Grip vil være tilgjengelig første halvdel av 2024

FØL MER I HVERT ØYEBLIKK

VERDENSPREMIERE PÅ LF-Z ELECTRIFIED: EN TITT INN I FREMTIDEN TIL LEXUS

Det er duket for verdenspremiere på LF-Z Electrified, et elbil-konsept som demonstrerer Lexus’ nye merkevarevisjon og hva de ønsker å oppnå gjennom elektrifisering.

TYPER ELEKTRIFISERING

Kjør helelektrisk eller velg balansen og kontrollen en hybrid byr på. Lexus har alternativene du ønsker deg i en elektrifisert fremtid.

HELELEKTRISK

Ingen bensin, ingen utslipp. Bare hundrevis av kilometer med gledesfylt kjøring før du tar en liten ladepause.

 

HYBRID-ELEKTRISK

Ytelser uten stikkontakt. En genial motor veksler sømløst mellom elektrisitet og bensin.

ELEKTRIFISERT UTVALG

Hvordan vil du ha det i din Lexus? Vi tilbyr et komplett utvalg av nøye utformede elektrifiserte biler for enhver livsstil og ethvert eventyr på veien.

UX 300e
UX 300e Comfort 5d
kr 371 100
NX
NX Business Plus
kr 704 500
ES
ES Comfort
kr 666 800
RX
RX Comfort
kr 939 100
LS
LS Comfort Sedan Lang 4d
kr 1 484 000
UX
UX Comfort
kr 482 200

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/no/no?model=rx%2Cnx%2Ces%2Clc%2Cls%2Cux%2Crl%2Cue