1. New Cars
  2. All New NX

NYE NX

Neste generasjon SUV er her og den er designet for å begeistre. Nye NX appellerer til sansene og til å føle mer i hvert øyeblikk, godt hjulpet av klasseledende plug-in hybridteknologi, engasjerende kjøreegenskaper og et slående utseende. NX føles kort og godt som ingen annen bil før den.

REN SPENNING

 

Nye Lexus NX bruker klasseledende plug-in hybridteknologi bygget på mer enn 15 års erfaring med elektrifisering i premiumsegmentet. Mye krefter og kontant akselerasjon matches av imponerende drivstofføkonomi og utslipp. Takket være intelligent design, ofrer man ingen bagasjeromsplass og har samme størrelse bensintank som i en selvladende utgave av NX (selges ikke i Norge). 

KJØR MED OVERBEVISNING

Følelsen av kraft og smidighet er det første som slår deg bak rattet. Stillegåenheten, det lave tyngdepunktet og aerodynamikken forsterker kjøreopplevelsen ytterligere. Gjennom svinger eller når du akselererer er det et herlig samspill mellom drivverket, det nye stive chassiset og den presise styringen. Dynamikken engasjerer og får en til å slappe av på samme tid. Det er det vi kaller Lexus' Kjøresignatur. 

LUKSURIØS KONTROLL

Ta plass i de komfortable setene i den unike Tazuna-kupeen som er designet for intuitiv samhandling, med alle nøkkelinstrumenter plassert rundt sjåføren og et head-up-display som er det største i sin kategori. Smidige krefter, kontroll og informasjon er samlet i et synsfelt. Overalt finner man håndverket som Lexus' Takumi-mesterhåndverkere er så kjent for. De elegante dekorelementene, de utsøkte skinnsetene - det er rett og slett en fryd for sansene. Ratte føles naturlig mellom hendene, og selv små bevegelser avstedkommer en så intuitiv og presis respons at det nesten føles som om bilen forutser hva du tenker å foreta deg. 

NX-GALLERIET

Utforsk den funksjonelle skjønnheten til nye NX som er inspirert av avansert teknologi og mote. 

Ta kontroll og utforsk nye NX selv med vår unike opplevelse der du velger en reise som passer deg

OPPLEV NYE NX ONLINE

PRIVATLEIE FRA 4 990 KR

Nå kan du forhåndsbestille nye NX hos din forhandler. Dette er neste generasjon Lexus - en plug-in hybrid med firehjulstrekk, 309 hestekrefter, mer enn 69 km elektrisk rekkevidde og det siste innen sikkerhets- og underholdningssystemer.

FØL PÅ MER KONTROLL

Oppdag hvordan urbane landskap vil måtte endre seg dramatisk for å møte fremtidens mobilitetsutfordringer.

LEXUS SELVLADENDE HYBRID

Lær mer om 4. generasjon selvladende hybridteknologi som danner grunnlaget for nye NX 450h+ plug-in hybrid

OMOTENASHI-VELKOMST

Dørhåndtaket lyser opp og ønsker deg velkommen idet du nærmer deg bilen. På innsiden kan du velge interiørbelysning fra en fargepalett bestående av intet mindre enn 64 nyanser. Omotenashi - en gammel japansk filosofi om å forutse behovene dine - gjennomsyrer alt. Du finner det i det møysommelig utførte håndverket, komforten og romsligheten og lydanlegget som er skreddersydd for NX for å gi deg en så god lydopplevelse som overhodet mulig. S-Flow klimakontroll sørger for å holde deg og passasjerene dine riktig temperert; det legger til og med merke hvilke seter det sitter noen i og hvor solen skinner og justerer klimaanlegget deretter. 

RO NED OG LAD OPP

Les om hvordan NX 450h+ plug-in hybrid nyttiggjør seg av Lexus hjemmelader og pan-europeiske ladernettverk som man har tilgang til gjennom Lexus Link-app.

 

SOFISTIKERT TIL FINGERSPISSENE

Opplev en utvetydig selvsikker presens tuftet på en eksklusiv stamtavle. Begeistring er standard i nye Lexus NX. Eksteriørstylingen er iøynefallende, med kraftfulle linjer, signaturgrill i fronten og  bred hjulstilling. Det markante ytret speiler vitaliteten du opplever bak rattet, og elegante elementer som lyslisten som strekker seg i hele bilens bredde og nye 20" hjul kompletterer utseendet. Det er imidlertid mer enn estetikk for estetikkens del, det er funksjonell skjønnhet. 

FULL SINNSRO

Følelsen av styrke og sikkerhet tas til nye nivåer med det forbedrede Lexus Safety System +3. E-Latch med Safe Exit Assist der elektronisk aktiverte dører automatisk hindres i å åpne seg når trafikken nærmer seg bakfra er teknologi som får sin debut i nye NX. For å gjøre livet mer bekvemmelig, økes følelsen av sikkerhet med muligheten til å parkere nye NX ved å trykke på en knapp, skanne miljøet rundt deg og til og med gjenkjenne parkeringsplasser du bruker ofte. Uansett hvor du reiser i denne bilen, er du trygg i vissheten om at den nyeste teknologien hele tiden er ved din side.
Opplev Lexus med en prøvekjøring. Først velger du en bil, et sted og et tidspunkt som passer deg, så fikser vi resten.

OPPLEV NYE NX