1. New Cars
Pris fra (Ink. MVA)
kr 2 037 400
Finansiering

Klar til å begynne? Velg motor

Velg utstyrsgrad:

1 Option

Ingen resultater

 • LC CV - Luxury 21 - 2d Soft-top

  LC CV Luxury 21

  2d Soft-top
  • +
   Kjørelys, LED
  • +
   Kombilykt bak, LED
  • +
   Multi-LED hovedlys

  Utforsk

  Fra

  kr 2 037 400

  /Måned

  Måned

  10-trinns automatgir | 2WD

FREMRAGENDE YTELSER

Uansett om du kjører langs en solfylt kystvei eller krysser et dramatisk alpepass, så byr LC Kabriolet på luksus uten sidestykke og krefter en masse.

SKJØNNHETSTREKK FRA LC COUPÉ I HVER LINJE

LC Kabriolets soft top-tak har den samme elegante flyten som taket på LC coupé, og takets støtteramme er pent skjult. Når taket åpnes, brettes det ned under et vakkert utført tonneau-dekke som komplementerer bilens linjer perfekt.

INGENTING LAGES SOM EN LEXUS

Tar du høyhastighetstoget i to timer fra Tokyo, kommer du til Motomatchi Plant der Lexus bygger LFA for hånd – en av de mest omtalte superbilene som noensinne er bygget – og som nå huser produksjonen av LC Kabriolet.

FANTASTISK V8-KRAFT

LC Kabriolets 5.0 liters V8 bensinmotor er fintunet for hånd av en Takumi håndverksmester for å sikre en ufattelig kjøreopplevelse med tilsynelatende uendelig akselerasjon og kraft. Den er testet til det ytterste under Nürburgring 24-timersløp, og leverer rå kraft gjennom en 10-trinns DSG-girkasse.

 

FANTASIFULL KLIMATEKNOLOGI

Uansett om du kjører i Alpene eller langs en solfylt kystvei, vil den nye LC Kabriolets klima-concierge justere temperaturen når du åpner eller lukker taket. I tillegg øker den automatisk temperaturen hvis du gasser på med taket nede.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Når du sitter bak rattet i LC Kabriolet er det betryggende å vite at du kjører en av de sikreste bilene som noensinne er bygget. Den er utstyrt med det aller siste innen Lexus Safety System +, teknologi som bidrar til unngå påkjørsler bakfra, uønskede filskift og kollisjoner med forgjengere.

LC KABRIOLET GALLERI

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ