1. New Cars

MØT RX L

Nyt fleksibiliteten med tre seterader i elegante RX 450h L. På innsiden byr denne luksussuven på mer plass og er mer praktisk takket være en elektrisk styrt tredje seterad som kan flyttes bakover og forover for ekstra benplass.

TRE-RADER LUKSUS

Med fleksibiliteten til å frakte to barn – eller to voksne på kortere turer – kan tredje seterad på 6- eller 7-seters RX L betjenes elektrisk fra andre rad eller bagasjerom og kan nå flyttes 93 mm forover og bakover. Det gir mer benplass for passasjerer på tredje rad.

TAKUMI HÅNDVERK

Det nitide fokuset på detaljer til våre kjente håndverkere, er umiddelbart tydelig i RX L. Ultrapresise skinnsømmer og Takumi"-lagde materialer, gir kabinen en atmosfære av moderne eleganse og raffinement."

SIKKERHET

For RX L ble gardinkollisjonsputene redesignet for bedre å beskytte passasjerer på tredje rad. Lexus Safety System + inkluderer: et pre-kollisjonssystem med fotgjenger- og syklistoppdagelse; Kjørefeltsporing som hjelper deg å holde retningen; BladeScan® AHS (Adaptivee fjernlys) som lyser opp fotgjengere og kjøretøy om natten; Veiskiltassistent som gjenkjenner trafikkskilt og Dynamisk radar cruisekontroll.

Ytelser som begeistrer

Hybridsystemet i RX 450h L kombinerer en 3.5-liters V6-motor med to elmotorer. Det bidrar til en kjøreopplevelse uten sidestykke hvor enn veien tar deg.

FANTASIFULL TEKNOLOGI

Inne i RX L er den store 12,3" multimediaberøringsskjermen mer intuitiv å kontrollere og gir sømløs tilgang til noen av smarttelefonens apper via Apple CarPlay og Android Auto.

RX L GALLERIET

Ta raffinementet og detaljrikdommen i den romslige nye RX L i selvsyn.