1. Discover Lexus
  2. Flagship Finish

FLAGGSKIPSFINISH

Da Lexus først avduket LS-en i 1989, revolusjonerte vår forpliktelse til håndverk og overlegen kvalitet den gjengse forventningen til luksusbiler.

LS-STANDARDEN

Den stikker seg frem i hver eneste detalj, og LS-en er et ikon innen håndverk, omtenksomhet og forpliktelse til kvalitet. Spennende ytelser går sammen med visjonær innovasjon og tidløs stil, og LS-en er designet og bygget slik at den gir deg en unik og fengslende kjøreopplevelse.

LS-en er strengt perfeksjonert i ethvert aspekt og setter standarden for ekte håndverk og overlegen kvalitet over hele Lexus-utvalget.

EKSEPSJONELL FINISH

INSPIRERT AV JAPAN

Da vi skulle utstyre LS-en, gikk vi tilbake til røttene våre. Vi så på japansk kultur, og vi fant inspirasjon for en helt ny tilnærming til interiørutforming. Tradisjonell innflytelse kombineres med avanserte produksjonsteknikker, og resultatet blir svært effektfullt.

Japanske lanterner inspirerer omgivelsesbelysningen, og armlenene synes å sveve uanstrengt ved siden av dørpanelene.

TAKUMI-TREARBEID

Mens LS-en viser frem det mest innovative innen bilteknologi, utgjør den også et rom der naturlige materialer brukes med respekt og finfølelse – for å skape et interiørmiljø som er like rolig som det er stilig.

Avansert treskjæring og laserteknologi gjør det mulig med bemerkelsesverdige mønstre og finisher. Det er tre unike finishalternativer å velge mellom, de er alle originale design som er nitid utformet av Takumi – våre mest erfarne håndverkere.

KIRIKO-GLASS

Det daglige, eteriske spillet av lys og skygge utgjorde inspirasjonen for vårt partnerskap med en anerkjent Kiriko-glassmester.

Resultatet av dette samarbeidet? Et utsøkt håndlaget ornamentpanel som hilser føreren og passasjerene velkommen med et miljø som er både respektfullt diskret og likevel imponerende.

HÅNDBELAGT INTERIØR

ORIGAMI-ELEGANSE

Skapt av våre Takumi-håndverksmestere og inspirert av den japanske origami-tradisjonen: Det håndbelagte interiøret i LS-dørene er et ekte kunstverk.

3D-utførelsen gjør at mønsteret fanger inn Lexus «L»-motivet i foldene. Effekten er slående ulik fra dag til natt, da de utsøkt utformede stoff-fasettene spiller sammen med lyset.

ETTER HVERT SOM SOLEN GÅR NED, ENDRER STOFFET UTTRYKK. OM DAGEN SPILLER NATURLIGE LYSSTRÅLER VARSOMT MED GEOMETRIEN. I MØRKET OPPLYSES FOLDENE AV DET INNVENDIGE LYSET I LS-EN.

SKAPT FOR KOMFORT

Å skape en ny standard for luksus er ikke så enkelt som bare å legge til flere raffinerte funksjoner. Det er viktig å ha en holistisk tilnærming. I den nye LS-en var vi inspirert av det japanske «Omotenashi»-prinsippet – gjestfrihetens etikk .

Vi fokuserte på totalopplevelsen og lagde en kupé som virkelig ønsker passasjerene velkommen og omslutter dem, men som også responderer umiddelbart og intuitivt til førerens behov.

LUKSUS I HVER ENESTE DETALJ

I likhet med en perfekt vert ønsker baksetene i LS deg velkommen og oppfordrer deg til å slappe helt av. Det er alternativer for oppvarming, avkjøling og til og med Shiatsu-massasje. Du kan også nyte godt av misunnelsesverdig benplass – mer enn i noen annen LS-modell hittil.

Hvis du vil, kan du også velge lenestol. Vipp bakover inntil 48 grader, og du vil oppleve umiddelbar ro, eller så kan du vippe fremover til 24 grader, slik at det blir enklere å komme seg ut.

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ