1. Discover Lexus
  2. Design
  3. Future Visions

FREMTIDSVISJONER

Et dristig konsept er styrken bak Lexus. Her ser du noen av prosjektene som har tatt oss langt inn i fremtiden. Alle med en tydelig selvsikkerhet som viser at det umulige faktisk kan være mulig.

SPORT YACHT

Som den lidenskapelige og dyktige sjåføren han er, kjører ikke Akio Toyoda bare biler. Toyoda er den grenseløse utforskeren hvor alle fremkomstmidler står han nært. Yachter er ingen unntak. Han har lenge vært imponert av at så mye kraft kan være så enkelt å håndtere i en yacht.

Han visste tidlig at en stilren yacht fra Lexus skulle være med å bidra til den eksklusive livsstilen som Lexus tilbyr. En drøm som ble til virkelighet gjennom Lexus Sport Yacht.

SLIDE

Møt SLIDE. Vårt svevebrett som tilbyr en helt ny måte å transportere seg med. Gjennom å designe et skateboard uten hjul, har vi for alltid forandret synet på hva som er mulig.

For å skape SLIDE var vi tvunget til å se bort fra det kontroversielle og finne frem til teknikker som ingen tidligere har sett. Våre ingeniører ble virkelig utfordret når de ble bedt om å forene kraftige elektromagneter inn i et slankt og strømlinjeformet brett. Oppgaven, som først virket umulig og som utfordret alle regler, resulterte i verdens første svevebrett.

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ