1. Discover Lexus
  2. Safety
  3. Automatic high beam

AUTOMATISKE AVBLENDBARE FJERNLYS

Å veksle mellom fjernlys og kjørelys er en viktig del av det å kjøre i mørket. Med Automatiske avblendbare fjernlys kan du kjøre uten å kompromisse på oversikten. AHB responderer på frontlyktene til motgående biler, skifter til kjørelysved behov og aktiverer fjernlysene igjen når veibanen er klar.

Ved å bruke et innebygget kamera reagerer AHB på det øynene dine kanskje ikke umiddelbart legger merke til. Ved å skifte til kjørelys på riktig tidspunkt unngår du å blende andre sjåfører, samtidig som at du lyser opp veien så lenge som mulig.

Dette reduserer byrden med å måtte skifte mellom nær- og fjernlys igjen og igjen. Det betyr en mer avslappende kjøretur i mørket, vel vitende om at du har full oversikt over veien.

Besøk den interaktive demonstrasjonen av Automatiske avblendbare fjernlys

Ikke la Lexus Safety System erstatte normal årvåkenhet under noen omstendigheter, og vennligst les instruksjonenefør du benytter deg av systemet. Sjåføren er alltid ansvarlig for trygg ferdsel i trafikken.

MODELLER MED DENNE TEKNOLOGIEN

UX
UX Premium
kr 456 900
RZ
RZ Comfort
kr 610 800

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/no/no?model=rxl%2Cnx%2Crf%2Ces%2Clc%2Cls%2Cux%2Crx

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ