1. Discover Lexus
  2. Technology
  3. Hybrid engineering

HYBRID TEKNOLOGI

Vær vitne til den fineste hybridteknologien, utforsket og perfeksjonert av Lexus. Du kan få i pose og sekk: Drivstoffeffektivitet, lave utslipp, responsiv effekt og luksuriøs kjørekomfort.

HYBRID LEDELSE

Lexus' hybridteknologi forblir verdensledende. Vi var de første til å lansere fullhybrider, og vi har perfeksjonert tilnærmingen vår til dette hele tiden siden. Til sammen har over en million bilførere kjørt millioner av kilometer over hele verden, drevet av vårt ledende system.

MULTI STAGE HYBRID

Vi fortsetter å flytte grensene for hybride ytelser, langt forbi forventningene. Nå kan du oppleve et revolusjonerende nytt system fra Lexus: Multi Stage Hybrid for LC 500h og LS 500h.

En firetrinns automatgirkasse jobber sammen med eksisterende CVT («continuous variable transmission» – trinnløs transmisjon). 10 gir blir simulert, noe som gjenskaper de ti girene til LC 500 med bensinmotor. Føreren kan veksle gjennom disse dynamiske trinnene, uten forsinkelse, med girhendlene på rattet.

Resultatet? En forbedret, sportsligere følelse. Dynamisk, hurtig og «på» – dette er det mest responsive hybridsystemet klar for ytelse noensinne. Du vil nyte den rå kraften når du trår på gasspedalen og smart drivstoffeffektivitet når det går i et roligere tempo. Multi Stage Hybrid angir tonen for det som skal komme. Det vil påvirke resten av Lexus-utvalget, etter hvert som vi fortsetter å føre an innen hybridteknologi.

VALG AV KJØREMODUS

Lexus Hybrid overvåker kjøreforholdene og styrer effektkombinasjonen sømløst, slik at du alltid har en optimal kombinasjon. Men hvis du vil, kan du kontrollere hvordan du kjører: Elektrisk, kombinert eller bensin.

Fra oppstart til akselerasjon, underveis og oppbremsing, du kan velge. For hele turen eller bare deler av den. Sammen vil du og bilen bidra til lavere utslipp og bedre ytelser.

Normal-modus sørger for optimal balanse mellom drivstoffeffektivitet og motorytelse. Sport-modus gir deg raskere og mer dynamisk gassrespons, og gir bedre følelse med styringen. Og ECO-modus modererer gasspådraget, motoreffekten og klimainnstillingene for bedre drivstoffeffektivitet.