1. Discover Lexus
  2. Technology
  3. Pioneering technology

NYSKAPENDE TEKNOLOGI

Teknologien er i ferd med å endre kjøreopplevelsen fundamentalt. Vi omfavner denne utviklingen, ved hvert veiskille. Med nye funksjoner og innovasjon er målet vårt å bevege deg som aldri før.

EN NY OG ANNERLEDES KJØREOPPLEVELSE

De nyeste fremskrittene endrer hva det innebærer å være bilfører og hva det innebærer å være passasjer. Etter hvert som innovasjon forandrer kjøreopplevelsen radikalt – i stadig raskere takt – utforsker vi mulighetene til disse fremskrittene. Våre konseptbiler inkorporerer denne visjonære fremtiden.

VI FLYTTER GRENSENE FOR OPPFINNELSER

Konseptbilene våre trekker veksler på og i sin tur driver frem ideer for fremtidig teknologi. LF-FC-en, UX-konseptet og Kinetic Seat-konseptet er fremtidsprojeksjoner, men de er også pionerlaboratorier der vi tester dristige nye ideer og gir fantasifulle tanker friheten til å foreta store teknologiske sprang.

NYE SETELØSNINGER

Det revolusjonerende Lexus Kinetic Seat-konseptet ble avduket på bilmessen i Paris 2016. Vi nærmet oss seter med friske øyne og utviklet en innovativ nettkonstruksjon for å gi deg forbedret komfort.

De radikale fibrene stabiliserer bevegelsene dine, noe som sørger for bedre sikkerhet og støtte. Så når du inntar setet, kan du slappe av i både sinn og skinn.

NYSKAPENDE FUNKSJONER I LS

Den nye LS-en bringer sikkerhetsteknologien dristig fremover. Den bygger på Lexus Safety System + for å legge til avanserte nye funksjoner og byr på en høyere dimensjon innen førerstøtte enn noensinne før. Kollisjonsvernsystemet PCS (Pre-Collision System), Filskiftevarsleren LDA (Lane Departure Alert) og dynamisk fartsholder (Dynamic Cruise Control) har alle blitt ytterligere oppgradert. LS-en hjelper til med å forhindre kollisjoner på nyskapende måter, med funksjoner som fotgjengervarsling (Pedestrian Alert) og aktiv styreassistanse (Active Steering Assist) for å forbedre og komplettere dine kjøresanser, intuitivt og intelligent.