1. Discover Lexus
  2. Technology
  3. Premium specification

NYSKAPENDE

Hver eneste Lexus er utstyrt med nyskapende teknologi, virkeliggjort med den ypperste sans for kvalitet. Vi etterstreber å forbedre alle aspekter ved kjøreopplevelsen.

EKSEPSJONELL TEKNOLOGI SOM STANDARD

De nyeste og mest avanserte innovasjonene finner du i hele sortimentet vårt. De er ypperlig utført og er der for å gi deg de fineste opplevelsene. Fra våre lekre interiør til intelligente og intuitive sikkerhetssystemer som LSS+, går teknologi og luksus hånd i hånd i alt vi skaper.

EKSKLUSIVT EKSTRAUTSTYR

Mange av våre mest raffinerte funksjoner leveres som standard, men du kan også velge blant det nyeste innen underholdning, klimaanlegg og sikkerhetssystemer. Resultatet? En raffinert opplevelse hver gang du setter deg bak rattet.

Når du kjører, har du alt under kontroll. Med et enkelt trykk på en knapp på dashbordet kan du forandre og forbedre miljøet slik at det passer dine preferanser.

AKUSTISK PERFEKSJON

Vi er partner med audiospesialisten Mark Levinson®, og vi arbeider sammen for å utvikle skreddersydde lytterløsninger som bringer underholdning i bilen opp til et nytt nivå.

Mark Levinson® er tett involvert i hvert eneste trinn. De er der i det øyeblikket er nytt bilkonsept lanseres og ser dagens lys, slik at de kan sørge for at bilens interiør er nøye kalibrert for optimal akustikk. Høyttalernes plassering og kalibrering er skreddersydd for våre kupémiljøer.

ABSOLUTT KLARHET

Lexus og Mark Levinson® forener krefter i vår streben etter akustisk perfeksjon. Vårt engasjement kjenner ingen grenser, så vi har arbeidet med teknologi som forbedrer digitalt komprimerte lydspor.

I Harman Clari-Fi®-systemet analyserer en rekke forhåndskodete algoritmer audiosignaler i sanntid og erstatter eventuelt tapte detaljer i digitale lydspor, for å gi en virkelig tilfredsstillende avspilling. Når du har lyttet på denne måten i en Lexus, vil du neppe godta noe mindre.

OPTIMALISERT ATMOSFÆRE

Bilens inneklima spiller en viktig rolle for din kjørekomfort. For oss er den så viktig at vi har innlemmet den prisvinnende Nanoe ®-teknologien som overvåker og justerer kupéens luftkvalitet på mikroskopnivå. Her går vi utover de tradisjonelle effektene av en klimakontroll. Denne nyheten garanterer til enhver tid det ypperste innen komfort.

KOM FREM FRISK OG OPPLAGT

Den avanserte Nanoe®-teknologien vi har tatt i bruk gjør mer enn å rense luften. Den holder også den ideelle luftfuktigheten konstant.

I motsetning til andre systemer som kan ha en uttørkende virkning på hud og øyne, betyr Nanoe® at du alltid vil føle deg frisk og opplagt på slutten av turen, da du har hatt optimale forhold underveis.

AKTIV SIKKERHET

Tenk deg at bilen din hadde sanser – som dine, men enda mer presise. Vårt LSS+ sikkerhetssystem gjør dette til virkelighet. Det omfatter en fullstendig rekke funksjoner som arbeider intuitivt og intelligent for å forbedre menneskelig sansning, slik at du kan slappe av og kjøre trygt. I nye LS har vi tatt denne teknologien til et helt nytt nivå og signaliserer en ny epoke innen Lexus sikkerhetsinnovasjon.

INTELLIGENT STØTTE

Lexus-bilene utvikler seg hele tiden og blir stadig mer oppmerksomme på omgivelsene dine. De ser flere trinn fremover ved å forhindre kollisjoner og beskytte deg, passasjerene dine og fotgjengerne.

Men det er du som har kontrollen. Våre sikkerhetssystemer reagerer bare og tilbyr hjelp i det øyeblikket de trengs. Resten av tiden er de diskrete, men årvåkne, og de arbeider usynlig og utrettelig for å holde deg sikker og øke selvtilliten din.

TEKNOLOGISKE HØYDEPUNKTER

Lexus-modellene inkorporerer det fineste innen teknologi. Uansett hvilken bil du velger, vil du oppdage nyskapende funksjoner som alle retter seg mot å gi deg den mest komfortable, mest spennende og sikreste opplevelse. Mange alternativer er standard, og du kan spesifisere mange flere. Vi venter på dine ypperste spesifikasjoner.

UX
UX Premium
kr 472 900
RZ
RZ Comfort
kr 610 800

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/no/no?model=lc%2Cnx%2Crx%2Crf